Aquarium Webshop

Alles voor uw aquariumhobby vindt u bij Frits Kuiper Groningen. Winkel gemakkelijk online of kom voor ons gehele aanbod gezellig bij ons langs in de winkel aan de Noorderhaven 13 in Groningen. Voor 14:30 uur besteld is de volgende (werk)dag vaak al in huis*. Ons motto is: eerlijkheid, deskundigheid, goede service en niet geheel onbelangrijk een scherpe prijs. 

 

Waarom kiezen voor de webshop van Frits Kuiper Groningen:

  • Gratis verzending vanaf € 49,90
  • Verzending onder € 49,90 slechts € 4,95
  • De mogelijkheid voor afhalen en betalen bij ons in de winkel

*Aquaria bezorging in overleg.Aquarium winkel

Welkom in de webshop van Frits Kuiper Groningen. Veel producten die u in onze webshop vind, zijn fysiek aanwezig in onze winkel en kunnen wij daarom snel leveren (levertijd 1 tot 3 werkdagen). 

 

Wij zijn namelijk niet alleen een webshop, maar wij zijn een fysieke winkel in de binnenstad van Groningen waar we sinds 1947 al zitten. Intussen mogen we ons een begrip op aquarium- en hengelsportgebied in Noord-Nederland noemen en tegenwoordig ook steeds verder daarbuiten. Met ons 70 jaar aan ervaring kunnen wij u goed adviseren!

 

Bij elk product vindt u een indicatie van de levertijd. Let wel op: dit is een indicatie. Mochten wij het product niet kunnen leveren binnen de indicatietijd, krijgt u persoonlijk een bericht van ons en zoeken we naar een passende oplossing. Doordat we een combinatie van webshop en fysieke winkel zijn, kan het voorkomen dat een klant bij ons in de winkel net met uw product de deur uit loopt.

 

Zoekt u een bepaalt product, maar staat het niet in onze webshop? Grote kans dat wij het wel kunnen leveren. Stuur ons een bericht en we zullen ons best doen dat u het zo snel mogelijk in huis heeft!

 

Aquarium vissen

Naast alle producten in onze aquarium, terrarium en hengelsport webshop hebben wij ook honderden tot duizenden aquariumvissen in ons assortiment. Het versturen van aquariumvissen is voor ons geen optie. Daarom nodigen wij jullie van harte uit om voor het shoppen van uw aquarium vissen langs te komen bij ons aan de Noorderhaven te Groningen. Hier bieden wij naast de duizenden vissen ook een prachtig assortiment aquariumplanten en koralen aan. 

Aquarium kopen

Met alleen een aquarium kopen bent u er natuurlijk nog niet. Goed nadenken over wat u wil en wat de verwachtingen zijn is erg belangrijk. Veel hangt samen met de aanschaf van de juiste techniek. Het testen van het water, onderhoud van het aquarium, de juiste plantengroei, visvoer voor de vissen en misschien wel het kweken van u eigen baby visjes zijn allemaal factoren die meespelen. Alles wat u nodig heeft om en in het aquarium kan u bij ons in de winkel kopen maar ook online bieden wij alles aan voor uw aquarium.