Blue Life Flat worm RX - tegen planaria


Flatworm RX is snelle, veilige en effectieve behandeling voor platwormen/planaria in het zeewateraquarium. Planaria kan uw koralen aantasten en hebben invloed op het biologische evenwicht in uw aquarium. Flatworm RX werkt zowel oppervlakkig als tussen de koralen en en rotsen.

 

Belangrijk is dat u voor het gebruik van dit product zo veel mogelijk platwormen uit het aquarium verwijdert, platwormen zijn namelijk giftig voor aquariumbewoners wanneer ze sterven.

 

Flatworm RX bevat geen chemicaliën of antibiotica en is goed voor 1200 Liter aquariumwater.


Blue life Flatworm RX - tegen planaria/platwormen

Tegen Planaria in het zoutwateraquarium. 

 

Dosering:

Voeg 4 druppels Flatworm RX toe voor elke 37,9 liter water. Doseer niet meer dan één behandeling binnen een periode van 24 uur. Voeg voor de beste resultaten één druppel tegelijk toe in gebieden met een hoge stroming. Tijdens de behandeling van Flatworm RX moet er gefilterd worden over kool en de eiwitafschuimer moet blijven draaien! In geval van overdosering adviseren wij het water te verversen en te blijven filteren over kool.

 

Waarschijnlijk zult u meerdere dagen moeten doseren om het gewenste resultaat te behalen. Na de kuur 25% water verversen.

€ 17,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Tegen Platwormen / Planaria in het aquarium

Blue life Flatworm RX is verpakt in poedervorm. Verwijder de schroefdop van de fles. Vul de fles van de Blue life Flatworm RX poeder voor ongeveer 98%  voorzichtig aan met osmose water. Laat wat ruimte in de fles voor de druppellaar. Neem de bijgeleverde druppellaar en klik deze vast op de fles. Bedek de druppellaar met de schroefdop en draai deze stevig vast. Schud de fles goed totdat het poeder volledig is opgelost en korrelig poeder niet meer zichtbaar is. Flatworm RX is nu klaar voor gebruik.