Jecod DCP 8000

De Jecod DCP-8000 is de nieuwste opvoerpomp van  het bekende merk "Jecod" en opvolger van de opvoerpompen in de DCT serie. De Jecod DCP-8000 ziet er niet alleen beter uit dan de opvoerpompen in de DCT serie maar is aanmerkelijk stiller en nog zuiniger. U koopt deze Jecod DCP 8000 gemakkelijk en snel via Frits Kuiper Groningen. Bovendien is de Jecod DCP-8000 nog vele malen nauwkeuriger in te stellen door de digitale meegeleverde controller.

 

De Jecod DCP opvoerpompen zijn high performance pompen met controller die professioneel en betrouwbaar werken en energie besparend. De eenvoudige snelheidsbesturing en werking van de Jecod DCP wordt versterkt door innovatieve elektriciteit die een energiebesparing van ca. 65% biedt.

 

Met een 10-snelheidsbesturing en een iets hogere hoofddruk in vergelijking met eerdere modellen, leveren de DCP-pompen een ultieme stille werking en kunnen worden gebruikt in zoet en zoutwateromgevingen.

 

Gelet op zijn vermogen om foutcondities te detecteren, communiceert Jecod DCP-8000 visuele waarschuwingen en wordt een automatische uitschakeling gebruikt om schade aan de motor te vermijden als de rotor wordt geblokkeerd en de motor verbrand. De voedingsmodus schakelt de pomp voor in totaal 10 minuten uit.

 

De Jecod DCP-opvoerpompen bevatten geen koperelementen en worden versterkt met een resistente keramische as om lange levensduur en corrosiebestendigheid te verzekeren. De nieuwe Jecod DCP-opvoerpompen worden ondersteund door hun Sine Wave-technologie en hun nieuwe ingesloten impellerontwerp hetgeen resulteert in een super stille werking.

Jecod DCP 8000

Jecod DCP 8000

Capaciteit: max. 8000 liter per uur.

- Verbruik: 65W.

- Opvoerhoogte: max. 5,2 meter.

- Inclusief controller.

- Geschikt voor zoet,- en zoutwater.

- Intern gebruik.

- Inclusief PVC hulpstukken.

- Afmetingen: 196 x 104 x 163 mm.

€ 119,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Beste opvoerpomp zeeaquarium

Op zoek naar één van de beste opvoerpompen voor uw zee aquarium? Dan is de Jecod DCP 8000 zeker een heel geschikte pomp. Ze zijn stil, betrouwbaar en goed te regelen. U koop de Jecod dcp 8000 via Frits Kuiper Groningen zodat u ook verzekerd bent van de beste service en after sales.