Luchtpomp op accu

Op zoek naar een betrouwbare luchtpomp op accu? Dan heeft HS Aqua een prachtig nieuw product voor u op de markt gebracht. De HS Aqua luchtpompen op accu werken op een USB aansluiting die u met de bijgeleverde stekker kunt opladen via het lichtnet. Maar ook via elke andere USB aansluiting, zoals uw auto, powerbank enzovoort. De luchtpomp kunt u als back up achter de hand hebben bij bijvoorbeeld: stroomuitval, een verhuizing van uw aquarium of wanneer uw vissen voor een langere tijd op transport moeten. De HS luchtpompen op accu beschikken tevens over een bespaarstand die de pomp automatisch aan en uit schakelt, waardoor u extra lang op de accu kunt draaien. HS Aqua heeft twee verschillende types van de luchtpompen op accu op de markt gebracht. De HS Aqua DC 50 en de HS Aqua DC 100. Het typenummer staat voor het aantal liters lucht dat deze pompen per uur genereren. De HS Aqua 100 heeft 2 uitgangen. Deze luchtpompen op accu worden compleet geleverd met luchtslang, luchtsteen, anti-retour ventiel, USB kabel en USB oplader. 

 

U schaft deze luchtpomp op accu eenvoudig en snel aan via Frits Kuiper Groningen, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken dat uw vissen niet voldoende zuurstof hebben tijdens transport of andere noodsituaties. 

HS Aqua luchtpomp dc 50
De HS Aqua Luchtpomp dc 50 op accu wordt compleet geleverd en is voorzien van een accu die doorgaat wanneer de stoom uitvalt. Ook Ideaal wanneer er geen stroombron aanwezig is.    Specificaties:  DC 5 Volt 2 Watt 1 ... (meer lezen)
€ 29,90 1
HS Aqua luchtpomp DC 100
Het grote broertje van de DC 50 luchtpomp op accu is deze HS Aqua DC 100 en heeft 2 uitgangen met elke 55 liter lucht per uur. Gaat u een groot aquarium verhuizen of u heeft thuis misschien wel meerdere aquaria staan welke u wilt voorzien va ... (meer lezen)
€ 35,90 1

Luchtpomp op accu aquarium

Het voordeel aan een luchtpomp op accu voor het aquarium is dat deze gewoon doorgaat wanneer de stroom uitvalt. Zo is deze luchtpomp op accu ideaal bij stroomuitval of wanneer u uw aquarium gaat verhuizen. En voor de prijs hoeft u het ook niet te laten. Frits Kuiper Groningen heeft twee verschillende types luchtpompen op accu in het assortiment, met één en twee uitgangen. Ze worden compleet geleverd en extra luchtslang is eventueel ook via onze webshop aan te schaffen.