Luchtpomp op batterijen

Iedereen die wel eens is wezen vissen op roofvissen met aasvisjes kent wel de luchtpompen op batterijen. Deze luchtpompen op batterijen zijn ideaal om uw aasvisjes in leven te houden of wanneer u gaat verhuizen en u wilt uw vissen van voldoende zuurstof voorzien. Batterijen zijn echter niet meer van deze tijd omdat ze snel leeg raken, de batterijen daarna afval worden en een korte levensuur hebben. Met de komst van de HS DC 50 en de HS DC 100 luchtpomp op een accu is het tijdperk van de luchtpomp op batterijen verleden tijd. 

 

Door gebruik te maken van de meegeleverde USB kabel en oplader is het op voorraad hebben van voldoende batterijen voor uw luchtpomp op batterijen niet meer nodig. Wat zeg nou zelf, een luchtpomp op batterijen is zo 2019! Vanaf 2020 hebben wij de luchtpomp op batterijen vervangen door de luchtpomp op een accu.

HS Aqua luchtpomp dc 50
De HS Aqua Luchtpomp dc 50 op accu wordt compleet geleverd en is voorzien van een accu die doorgaat wanneer de stoom uitvalt. Ook Ideaal wanneer er geen stroombron aanwezig is.    Specificaties:  DC 5 Volt 2 Watt 1 ... (meer lezen)
€ 29,90 1
HS Aqua luchtpomp DC 100
Het grote broertje van de DC 50 luchtpomp op accu is deze HS Aqua DC 100 en heeft 2 uitgangen met elke 55 liter lucht per uur. Gaat u een groot aquarium verhuizen of u heeft thuis misschien wel meerdere aquaria staan welke u wilt voorzien va ... (meer lezen)
€ 35,90 1

Aquariumluchtpomp op batterijen

Wanneer u gaat verhuizen en uw vissen moeten voor een langere periode in een emmer of transportbox voor vissen dan is het naast de juiste temperatuur van belang dat uw vissen voldoende zuurstof krijgen. Met het gebruik van een aquariumluchtpomp op batterijen (of accu) bent u er van verzekerd dat uw vissen tijdens het transport geen zuurstoftekort krijgen.