Sera aquarium medicijnen

De Sera medicijnen die wij bij Frits Kuiper in het assortiment hebben zijn medicijnen welke een unieke werking hebben en zelfs de meest moeilijke visziekten kunnen genezen. Speciaal daarvoor hebben wij het medicijn Sera Baktopur (direct) als advies. Het medicijn dat iedereen met een aquarium in huis zou moeten hebben. 


Sera Baktopur Direct

Sera Baktopur Direct tabletten, tegen mond- vinrot en infecties.

 

Een effectief werkzaam waterbehandelingsmiddel tegen bacteriële infecties bij zoet- en zeewatervissen – ook in een gevorderd stadium. Hiertoe behoren b.v. de Columnaris-ziekte, vinrot, kieuwrot, Aeromonas- of Pseudomonas-bacteriën, ontstekingen en open zweren evenals buikwaterzucht. Interne bacteriële aandoeningen bij siervissen zijn zichtbaar aan dik opgezette buiken, meestal in combinatie met afstaande schubben en uitstulpende ogen. Andere kenmerken zijn schommelende zwembewegingen, donkere verkleuring, gebrek aan eetlust en in het eindstadium volledige apathie.

Gebruiksaanwijzing:

1 tablet per 50 liter aquariumwater. Het aquarium tijdens de behandeling goed beluchten. CO2-bemestingsinstallatie en UV-lampen uitzetten, niet over kool filteren. Minimaal om de twee dagen een deel van het water verversen, vervolgens Sera Baktopur direct overeenkomstig de hoeveelheid ververst water nadoseren. Zeven dagen lang zonder onderbreking behandelen, indien nodig ook langer. Zodra de vissen gezond zijn, groot deel water verversen en over kool filteren om de medicijn resten te verwijderen.

 

Sera Baktopur Direct is verkrijgbaar in 8 (400 liter) en 24 tabletten (1200 liter):

€ 9,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Sera Baktopur 100ml

Sera Baktopur 100 ml, tegen mond- vinrot en infecties.

 

Medicijn voor gebruik in zoetwater bij typisch bacteriële aandoeningen, zoals de Columnaris-ziekte, vinrot, kieuwrot evenals bij infecties met Aeromonas- of Pseudomonasbacteriën. Het middel kan verder gebruikt worden bij een aantasting door ectoparasieten, zoals de visbloedzuiger, karperluis of kieuwkreeftjes om infecties als gevolg van de aantasting op de betreffende plekken op de huid te voorkomen.

Geschikt voor 2000 liter water.

 

Gebruiksaanwijzing:

Voor gebruik schudden! 1ste dag: 22 druppels of 1 ml op 20 liter. 2de dag: pauze. 3de dag: 22 druppels of 1 ml op 20 liter. Tijdens de behandeling is een luchtpomp voor extra beluchting aan te raden, niet over actieve kool filteren, dit haalt het medicijn er namelijk weer uit!

 

Vragen over Sera Baktopur, of over een zieke vis? Neem contact met ons op via whats app, telefoon, mail of facebook.

€ 9,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overige sera producten

Alle aquarium medicijnen