Tanne hoff Praktische handleiding voor het zeeaquarium

Must-have voor alle zeeaquarium-liefhebbers!

Wilt u een zeeaquarium in huis? Met de juiste achtergrondkennis van Tanne Hoff beleeft u meer plezier aan uw aquarium. Ook zult u minder problemen hebben.

Geschreven in begrijpelijke taal en fraai geïllustreerd door Tanne Hoff. In de lovende recensies wordt dit boek ook wel 'must-have' of 'mini-bijbeltje voor het zeeaquarium' genoemd. Talloze aquariumliefhebbers gebruiken dit boek met veel plezier. Ook gevorderde aquarianen zijn verbaasd hoe veel nieuwe kennis zij op doen dankzij deze uitgave.

De nieuwste technieken en inzichten worden in begrijpelijke taal overzichtelijk gepresenteerd. Het boek bevat talloze praktische tips die direct toepasbaar zijn om het aquarium nog mooier en gezonder te krijgen. Ook de chemie wordt begrijpelijk uitgelegd.

 

Praktische handleiding voor het zeeaquarium deel  1

Tanne hoff deel 1 - Basis, opzet, verzorging, probleemoplossing

Must-have voor alle zeeaquarium-liefhebbers!

Wilt u een zeeaquarium in huis? Met de juiste achtergrondkennis beleeft u meer plezier aan uw aquarium. Ook zult u minder problemen hebben.

Geschreven in begrijpelijke taal en fraai geïllustreerd. In de lovende recensies wordt dit boek ook wel 'must-have' of 'mini-bijbeltje voor het zeeaquarium' genoemd. Talloze aquariumliefhebbers gebruiken dit boek met veel plezier. Ook gevorderde aquarianen zijn verbaasd hoe veel nieuwe kennis zij op doen dankzij deze uitgave.

De nieuwste technieken en inzichten worden in begrijpelijke taal overzichtelijk gepresenteerd. Het boek bevat talloze praktische tips die direct toepasbaar zijn om het aquarium nog mooier en gezonder te krijgen. Ook de chemie wordt begrijpelijk uitgelegd.

Dit naslagwerkje bevat onder meer nuttige adviezen over:

* Opstart

* Techniek

* Aanschaf en verzorging van dieren

* Waterchemie en -kwaliteit

* Biologische stabiliteit

* Oplossen van problemen

* Voorkomen en bestrijden van plagen

De auteur van dit boek houdt zelf al meer dan 25 jaar succesvol zeeaquaria. De zo opgedane kennis, gecombineerd met inzichten opgedaan bij talloze duiken bij tropische riffen en achtergrondkennis als docent biologie wordt helder gepresenteerd in dit boekje.

Luxueuze uitgave, rijk geïllustreerd in full colour. Uitgegeven in harde kaft en met leeslint.

€ 18,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Praktische handleiding voor het zeeaquarium deel 2

Tanne Hoff deel 2 - Inzicht, inspiratie, vraag en antwoord

Must have voor elke aquariumliefhebber! Deel 2 van het meest verkochte Nederlandstalige boek over zee-aquaria. Uniek beeldmateriaal, unieke waardevolle informatie, zeer praktisch.

 

Praktische handleiding voor het zeeaquarium

Deel 2

 

Dit uitvoerige en gebruiksvriendelijke boek bundelt nieuwe en bestaande inzichten op een begrijpelijke manier. Met voldoende kennis en de juiste inzet daarvan is succes in grote mate reproduceerbaar. In dit boek worden praktische tips en adviezen op een heldere wijze aangeboden.

Dit boek behandelt onder meer:

• De route van zee naar zeeaquarium

• Verhuizen van aquaria

• Combinaties tussen dieren

• Ongebruikelijke dieren

• Kweek

• Commerciële methodes

• Chemie

• Vraag en antwoord

Dit boek is bedoeld voor beginnende en voor gevorderde aquariumliefhebbers. Het bevat unieke informatie en uniek beeldmateriaal van aquaria in binnen- en 

buitenland. Daarnaast is beeldmateriaal gemaakt bij veel riffen rond de wereld. Er is onder meer samengewerkt met toonaangevende bedrijven in de aquaristiek, met topaquarianen en met wetenschappers.

 

Tanne Hoff is docent biologie. De schrijver houdt al meer dan twintig jaar zee-aquaria en heeft in binnen- en buitenland meerdere artikelen gepubliceerd en lezingen gegeven over zee-aquaria. Deel 1 van dit boek is reeds jaren het best verkochte Nederlandstalige boek over zeeaquaria.

 

€ 23,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen