Contact Informatie


Ons bezoekadres

Frits Kuiper Groningen

Noorderhaven 13 

9712 VE Groningen

050-3129092

info@fritskuiper.nl


Openingstijden

Maandag

10.00 - 18.00 uur

Dinsdag

9.00 - 18.00 uur

Woensdag

9.00 - 18.00 uur

Donderdag

9.00 - 20.30 uur

Vrijdag

9.00 - 18.00 uur

Zaterdag

9.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten


Heeft u een vraag?

Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@fritskuiper.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

BTW-nummer: 855646627B01

KVK-nummer: 64389391


Onze Social media

Werken bij ons?

U ziet een carrière tussen de vissen wel zitten? We hebben niet vaak een vacature open, maar als we er één hebben kunt u hem hier of op onze Facebookpagina vinden. Daarnaast kunt u altijd een open sollicitatie sturen naar info@fritskuiper.nl of via het contactformulier. Graag ontvangen wij dan een motivatiebrief met cv! 

 

Gezocht: Wandelende vissenencyclopedie met een neusje voor aquariumtechniek (25-35uur)

 

Wie wij zijn:

 

Frits Kuiper, sinds 1947 een begrip op aquarium-, terrarium- en hengelsportgebied. Momenteel staat de 3e generatie Kuiper aan het roer. Een klein bedrijf met een groots karakter. We zijn een speciaalzaak en hebben veel vakkennis in huis en delen dit graag. Winst maken staat niet op nummer 1, we willen dat onze klanten én hun vissen/reptielen/amfibieën met de volle 100% tevredenheid de winkel verlaten. Het welzijn van de dieren die wij verkopen staat voorop.

 

Wat wij bieden:

 

Je werkt in een betrokken en gezellig klein team dat niet aan het werk is, maar dat de hele dag bezig is met hun hobby. Je krijgt een marktconform salaris en met kerst doen we wat leuks met de fooienpot. Een hond heeft een baas, ons personeel niet. We vullen samen elkaars kwaliteiten aan en iedereen heeft binnen ons bedrijf taken die bij zijn of haar kwaliteiten passen.

 

Wat verwachten we van jou?

 

Onze trouwe zeewatergoeroe Tom gaat ons verlaten voor een nieuwe uitdaging. Daarom zoeken we een nieuwe Tom, maar je mag ook anders heten. Kaal zijn is geen vereiste, maar de volgende punten wel:

 

  • Je beschikt over een bovengemiddelde kennis van zoetwatervissen/biotopen, meer dan alleen het verschil tussen een guppy en een platy.
  • Je krijgt een glimlach op je gezicht als onze dieren blij zijn, maar je wordt ook vrolijk als klanten tevreden de deur uitlopen.
  • Je hebt een voorkeur voor korte mouwen in verband met het continu in water zitten met je armen.
  • Je bent bereid vanaf begin juni minstens 25 uur per week tijd vrij te maken om ons team te versterken.
  • Je beschikt over goede verkoopskills en je weet zelfs hoe je een zandkorrel moet aanprijzen bij onze klanten.
  • Je vindt het fijn om actief mee te denken met het oplossen van aquariumproblemen. Je beschikt over een basiskennis van aquariumproducten en kennis van hedendaagse aquariumtechniek. Soms betreft het ook andere problematiek waar mensen mee langskomen, maar daar krijg je een interne opleiding voor ;-)
  • Je bent zo flexibel als een regenworm en je collega’s ontlast je waar nodig en dit mag je ook terug verwachten. Een vrije dag wordt daardoor zelden afgewezen, omdat we elkaar ondersteunen en we onze verantwoordelijkheden nemen in ons team.    
  • Heb je de films Finding Nemo en Finding Dory gezien? Dat is mooi, maar we vinden het nog mooier als je ons team kunt aanvullen met kennis over Tridacna’s en Euphyllia’s. Kennis van zeewater is daarom zeker een pré.

 

 

 

 

 

 

 

 

En nu?

 

Ben je enthousiast en voldoe je aan ons wensenlijstje? Verras ons dan met jouw sollicitatie! Stuur ons voor 22 april je motivatiebrief/CV/video/kijkdoos/filmpje of iets anders leuks en laat ons weten waarom jij bij ons in het team hoort.

 

 

Je kunt dit sturen naar info @fritskuiper.nl, via Facebook/Instagram of gewoon via de postbode naar Frits Kuiper, Noorderhaven 13, 9711 VE Groningen.