Aquarium planten lijmen

U wilt aquarium planten lijmen? Het is mogelijk aquariumplanten en ook koralen te lijmen In de video hieronder laten we zien hoe dit in zijn werk gaat. Aquarium planten kunt u lijmen met speciale lijm die wij verkopen in onze Frits Kuiper webshop. Door aquarium plantenen koralen te lijmen gaan ze nooit meer drijven. Hoe je dat doet en wanneer laten we zien in de video.


Aquarium planten lijmen.

Frits Kuiper Groningen laat u in de video precies zien hoe u aquarium planten en koralen kunt lijmen.


Aquarium planten lijmen - Welke lijm voor aquariumplanten?

U wilt aquarium planten en koralen lijmen. Welke lijm voor aquariumplanten is geschikt? Niet elke lijm is geschikt voor het aquarium. Lijm voor het onderwater lijmen bevat altijd  'cyanacrylaat'. Deze is geschikt voor de planten en vissen en andere onderwaterdieren. Ook tast deze lijm niet de gezondheid aan van de vis.
Aquariumlijm kan voor verschillende onderdelen van het aquarium worden gebruikt, zoals het opbinden van planten, van koralen en het vastzetten van decoratiemateriaal.

Aquarium planten lijmen - Welke aquariumplanten groeien op hout?

Welke aquariumplanten groeien hout? Een mooi aquarium met een verscheidenheid aan planten is mooi om te zien. Een mooie combinatie is hout met planten die daadwerkelijk op het hout groeien. 

Een paar voorbeelden van aquarium planten die op hout groeien:

Java mos

Een snelgroeiende aquariumplant die zich vestigt op hout en steen. Om te voorkomen dat deze gaat zweven door het aquarium, kun je deze het best vastlijmen.

Java Varen

Zeer mooi in uw aquarium is een varen. Een makkelijk te onderhouden en een zeer mooi uitziende aquariumplant. Hij groeit op hout en staan en het maakt vrij weinig uit in welke omstandigheden de plant staat. (veel licht, weinig licht, veel CO2, weinig CO2)

Anubias Nana

Een makkelijk te onderhouden aquarium plant. Hij groeit niet snel en zeer geschikt voor scaping and decoreren. Hij vestigt zich op steen en hout.