Blue Marine Floating Rock Kit

Met de Blue Marine Floating rock kit creëer je vrij snel een drijvend koraalreef in je zeeaquarium. Het is een kant-en-klaar De Floating rock kit van Blue Marine heb je in twee varianten en dit is vrij simpel. Voordat je aan de slag gaat met de Blue Marine Floating rock kit zul je moeten beslissen aan welke kant van het aquarium je het koraalrif wilt plaatsen. Het verschil in de twee Blue Marine Floating rock kits zit hem in het feit of je het links of rechts wilt plaatsen in je aquarium.

 

Voordeel van een Floating reef is dat er op de bodem geen stenen hoeven staan, de waterstroom constant is. En je kunt er van alle kanten van genieten.


Blue Marine Floating Rock kit video

Wat is eigenlijk een Blue Marine Floating Rock kit, wat zit er in de doos en hoe kan hem het beste installeren? Dat alles hebben we uitgelegd in een video waarin wij precies uitleggen hoe de Blue Marine Floating Rock kit geplaatst moet worden en wat je hiervoor nodig bent.


Blue Marine Floating rock kit kopen

Je wilt de Blue Marine Floating rock kit kopen? Dat kan in onze webshop bij Frits Kuiper. Het product is makkelijk te plaatsen in bijna ieder aquarium (max glasdikte 12mm). Als je bijvoorbeeld een RedSea Max Nano in huis hebt, past de Blue Marine Floating Rock er heel goed in.

 

In onze webshop vindt je beide Floating rock kits.

Blue Marine Floating Rock - Links
  Blue Marine Floating Rock - Links:  Een kant en klaar zwevend gesteente voor koraal in uw aquarium, met een slim ophangsysteem die in hoogte verstelbaar is. De Blue Marine Floating Rock is eenvoudig te installeren.   ... (meer lezen)
€ 109,90 1
Blue Marine Floating Rock - Rechts
  Blue Marine Floating Rock - Rechts:  Een kant en klaar zwevend gesteente voor koraal in uw aquarium, met een slim ophangsysteem die in hoogte verstelbaar is. De Blue Marine Floating Rock is eenvoudig te installeren.   ... (meer lezen)
€ 109,90 1