Blue Marine ATO

De Blue Marine A.T.O. is een handig apparaat dat het water automatisch bijvult (Auto Top Off system). Water verdwijnt uit een aquarium, onder andere door verdamping. Hier doe je niets aan. De Blue Marine ATO is zorgt ervoor dat het de hoogte van je water meet en automatisch kan bijvullen

Als het water verdampt in een zeeaquarium, krijg je te maken met een te hoog zoutgehalte. Normaal gesproken 35gr per liter. Als je het hoeveelheid verdampte water aanvult bij een zeewateraquarium, uiteraard aanvullen met Osmosewater.

Door het verdampte water aan te vullen met de Blue Marine ATO, heb je geen last van een schommelend zoutgehalte.


Blue Marine A.T.O. video

In onderstaande video leggen wij precies uit wat er in de doos van de Blue Marine ATO zit en hoe apparaat te werk gaat. De Blue Marine A.T.O is verkrijgbaar bij onze in de winkel.


Blue Marine A.T.O kopen

De Blue Marine A.T.O is verkrijgbaar in onze webshop en in onze winkel op de Noorderhaven 13, Groningen.

Blue Marine A.T.O.
De Blue Marine A.T.O vult, door gebruik te maken van infrarood techniek, automatisch nieuw water aan in het aquarium.   Deze sensor heeft 3 detectiepunten en indicator (LED) en een alarm in geval van problemen.   - Complete ... (meer lezen)
€ 79,90 1

Blue Marine A.T.O | Automatisch bijvullen

De Blue Marine A.T.O is voorzien van infrarood techniek. Door het gebruik van infrarood technologie in de Blue Marine A.T.O kan de sensor heel precies vast stellen hoeveel water is verbruikt/verdampt. Als de kleine sensor constateert dat het waterniveau onder het minimum komt, schakelt het automatisch de kleine pomp in tot het gewenste niveau.


Meer producten Blue Marine