Dennerle Nano Cube

De Dennerle Nano cube is ideaal voor iedereen die met een aquarium wil beginnen, maar ook voor de ervaren hobbyisten is het een mooi aquarium. Sinds 2019 is Frits Kuiper Groningen dealer van het merk Dennerle en we wij zijn zeer te spreken over het merk. De Dennerle nano aqua scaper's basic is één van de aquaria van Dennerle die wij in de winkel hebben liggen en in onderstaande video zullen wij uitleggen wat u kunt verwachten als u de Dennerle Nano aqua scaper's basic koopt.Dennerle nano cube | Nano cube

De Dennerle Nano aqua scaper's basic wordt geleverd met de Nano cube 35 liter.. Dit aquarium is zeer geschikt voor aquascaping omdat het een panorama aquarium is (afgeronde hoeken / gebogen glas) hierdoor ontstaat een bijzondere dieptewerking. De Nano cube's van Dennerle zijn verkrijgbaar in verschillende maten in onze webshop.

DENNERLE NANO SCAPERS TANK BASIC 35 L - LED 5.0
Specificaties: Aquarium: 40x32x28 cm; Inhoud: 35 L glasdikte: 5 mm  
€ 129,00 1
Dennerle Nano Scapers tank basic 55 liter
De Dennerle Nano Scapers tank basic 55L is een ideaal aquarium voor aquascaping. Door de afgeronde hoeken op de voorkant creëert het een mooie dieptewerking. Inclusief afdekruit (met houders), Dennerle Nano LED Style L, hoekfilter XL en warm ... (meer lezen)
€ 179,00 1
DENNERLE NANOCUBE BASIC 30 L - STYLE LED M
Specificaties: Aquarium: 30x30x35 cm Inhoud 30 L: Nano-hoekfilter Nano Style Led M 6 W
€ 109,90 1
DENNERLE NANOCUBE COMPLETE+ 30 L - STYLE LED M
Specificaties: Aquarium:  30x30x35 cm Inhoud : 30 L Nano-hoekfilter Nano Style Led    De set bevat een afdekplaat, Scaper's Back zwarte achterwandfolie en een onderlegger van schuimplastic, Nano-hoekfilt ... (meer lezen)
€ 119,00 1
DENNERLE NANOCUBE COMPLETE+ 60 L - STYLE LED L
Specificaties: Afmeting: 38x38x43 cm Inhoud 60 L Nano-hoekfilter XL Nano Style Led L 8 W   De set bevat een afdekplaat, Scaper's Back zwarte achterwandfolie en een onderlegger van schuimplastic, Nano-hoe ... (meer lezen)
€ 199,00 1

Dennerle Nano cube | Nano Power LED 5.0

De Dennerle Nano scaper's basic wordt geleverd met een Nano power LED 5.0. Een zeer krachtige LED-lamp die zeer zorgt dat uw Nano scape plantjes goed willen groeien. Ondanks dat deze Dennerle Nano  power LED maar 5 watt heeft is het 1 van de sterkste zoetwater lampen die er zijn. En daarmee ook één van de zuinigste, waardoor het ook gelijk duurzaam is.

Dennerle Nano Power LED 5.0
Led-opzetlamp voor nano-aquaria,  voor tot 5 mm dik glas. Eenvoudige installatie 12 duurzame power-leds (20,000 branduren) Uitstekend groeilicht voor aquariumplanten Compact, slank design Daglicht met zonnestra ... (meer lezen)
€ 64,90 1

Dennerle Nano Cube | Dennerle garnalen voer

De Dennerle nano cube is een compleet pakket met een aquarium, filter, krachtige LED lamp, klemmetjes en een afdekruitje. Een  mooie toevoeging in uw Nano cube zijn garnalen. Dennerle is ook specialist in garnalenvoer. Voor bijna elke soort garnaal heeft Dennerle een aparte voeding.

DENNERLE NANO CRUSTA SPINAZIE STIXX, 30 GR
- Zinkende sticks van 100% natuurlijke spinazie. - Rijk aan essentiële voedingsstoffen. - Met waardevolle vitamines en sporenelementen. - Voor gezondheid, vitaliteit en kleurenpracht. - Zuiver natuurproduct. - ... (meer lezen)
€ 6,90 1
DENNERLE SHRIMP KING ATYOPSIS 35 G
Speciaal ontwikkeld poedervoer voor een biologisch uitgebalanceerde voeding van zoetwater-waaierhandgarnalen.   Met alle belangrijke voedings-, opbouw- en vitale stoffen. De deeltjes hebben een optimale grootte voor een effectieve voedselopn ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Dennerle Shrimp King baby
De Dennerle Shrimp King baby is speciaal ontwikkeld voor een evenwichtige groei van garnalenlarven. Het versterkt de gezondheid van de garnaal en een verschaling zonder problemen. Deze 100% natuurlijke zinkende voeding bevat de juiste proteï ... (meer lezen)
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING CAMBARELLUS 30 G
Inhoud: 30 gram. Een dagelijks hoofdvoer voor al uw Cambarellus kreeften.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COLOR 35 G
Inhoud: 30 gram. Frits Kuiper Groningen adviseert ongeveer 1-2 keer per 3 dagen 1 voedingstablet per 20 garnalen.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COMPLETE 30 G
Dit garnalen hoofdvoer is een compleet voer voor uw caridina en neocaridina garnalen.  Inhoud 30 gram.  Voer 1 tot 2x per dag een klein beetje.
€ 8,90 1
DENNERLE SHRIMP KING SNOW POPS 40 G
Dankzij het grote aantal positieve ingrediënten vormen Snow Pops een uitstekende afwisseling voor een aanvulling op het hoofdvoer. Ze bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei en snelle reproductie. Ook ideaal als waardevol tussendoortj ... (meer lezen)
€ 9,90 1

Dennerle Nano cube | plantenvoeding

De Dennerle Nano cube is door het panaromisch glas een mooi aquarium voor aqua scaping. Uiteraard moeten de mooie plantjes die u daarvoor gebruikt wel gezond blijven. Een gezonde plant zorgt namelijk voor een helder aquarium. Planten in een aquarium hebben altijd behoeft aan fosfaat en nitraat waardoor ze goed kunnen groeien.

In onze webshop hebben we een ruime collectie aan plantenvoeding. Een aanrader zijn de voedingssupplementen van HSAqua

HS AQUA BALANCE NO3 PLUS
Naast een tekort aan voedingselementen kan ook een overschot aan een element algengroei veroorzaken. Een tekort aan Nitraat in verhouding tot een grote hoeveelheid fosfaat resulteert vaak in de groei van blauwalgen. HS aqua Balance NO3 verho ... (meer lezen)
vanaf € 6,75 1
HS AQUA BALANCE PO4 PLUS
 Naast een tekort aan voedingselementen kan ook een overschot aan een element algengroei veroorzaken. Een tekort aan fosfaat in verhouding tot de hoeveelheid nitraat resulteert vaak in de groei van groene draadalgen. HS aqua Balance PO4 verh ... (meer lezen)
vanaf € 6,75 1
HS AQUA FERROCELL
 Roodkleurige planten hebben veel behoefte aan ijzer, wat met HS aqua Ferrocell eenvoudig kan worden aangevuld. Het gestabiliseerde ijzer in HS aqua Ferrocell kan gemakkelijk door de planten worden opgenomen.   Verkrijgbaar in ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
HS AQUA FLORA CARBO
  HS aqua FloraCarbo bevat:   alle belangrijke sporenelementen, zoals ijzer en magnesium alle nodige mineralen, zoals kalium een natuurlijke en veilige koolstofcomponent voor een optimale groei van aquariumplan ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
HS AQUA FLORACELL PLANTENVOEDING
  Aquarium plantenvoeding. 150 ml voor 750 liter 350 ml voor 1750 liter Eens per 14 dagen 10 ml op 50 liter aquariumwater of dagelijks 1 ml op 50 liter aquariumwater.   Verkrijgbaar in 150, 350ml en 2,5 ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1

Dennerle Nano cube | Nano bodemreiniger

Om de Dennele Nano cube goed schoon te houden heeft Dennerle een bodemreiniger (stofzuiger) op de markt gebracht. Deze bodemreiniger is geschikt voor aquaria van 10 tot 40 liter. Het vuil wordt van de bodem gezogen door een kleine zuigbuis en door het kleine formaat ideaal te gebruiken tussen planten zonder deze te beschadigen

Dennerle Nano Bodemreiniger - stofzuiger
Met een paar drukken op de knop zuigt de geïntegreerde pomp het water op, zonder moeite stroomt het water vervolgens vanzelf. Door de slanke afzuigpijp, geoptimaliseerd voor het nano aquarium, is het makkelijk in iedere hoek van het aquar ... (meer lezen)
€ 17,90 1

Dennerle Nano cube | verwarmen

Wellicht wilt u uw Dennerle Nano cube ook nog verwarmen, dat kan. In onze webshop hebben een ruim assortiment aan verwarmingen voor aquaria en terraria. De meeste verwarmingen die u ook kunt gebruiken voor de Dennerle Nano Cube zijn met thermostaat geregeld