HS aqua Eco Gravel cleaner

De  HS Aqua Eco gravel cleaner is een bodemstofzuiger die werkt op het stroomnet in plaats van batterijen. Stofzuigen in je aquarium is altijd een vervelende klus, maar met deze HS Aqua Eco gravel cleaner wordt het wel een stuk eenvoudiger. Ook kan je bij het schoonmaken met de HS aqua eco gravel cleaner, tegelijkertijd ook het water verversen. Het apparaat zuigt water door een netje en vuil zoals uitwerpselen en visvoer verzamelen zich.


HS Aqua Eco Gravel Cleaner video

Hoe je de HS Aqua Eco Gravel Cleaner moet gebruiken leggen we uit in onderstaande video. We laten zien wat er in de doos zit en hoe je de onderdelen van de HS Aqua Eco Gravel Cleaner aansluit. Ook laten we zien hoe je het in het aquarium gebruikt voor schoonmaken en water verversen.


HS Aqua Eco Gravel Cleaner kopen

HS Aqua Eco Gravel Cleaner
  De HS aqua Eco Gravel Cleaner is een krachtig en efficiënt product om uw aquariumgrind te reinigen zonder het gebruik van batterijen (maar incl. trafo). Met een extra slang (exclusief) is het een perfect apparaat om het water te ver ... (meer lezen)
€ 26,90 1

HS Aqua Eco Gravel Cleaner |  Welke bodemreiniger in aquarium

Er zijn veel verschillende bodemreinigers te verkrijgen. Een goed aquarium begint met het schoonmaken van de bodem. Etensresten en ontlasting van vissen zakken naar de bodem. Om dit te reinigen zijn er verschillende bodemreinigers te verkrijgen waaronder de HS Aqua Eco Gravel Cleaner. 

Wil je weten welke bodemreiniger precies geschikt is voor jouw aquarium, neem even contact op met onze winkel. 

Via de mail info@fritskuiper.nl, bellen of via WhatsApp op nummer 0503129092


HS Aqua Eco Gravel Cleaner | Stofzuigerzakjes

Bij de HS Aqua Eco Gravel Cleaner wordt 1 stofzuigerzakje geleverd. Uiteraard hebben reserve stofzuigerzakjes te koop in onze winkel en onze webshop.

HS Aqua Eco Gravel Cleaner - stofzuigerzakjes
  Losse stofzuigerzakjes voor uw HS Aqua Eco Gravel Cleaner.    Inhoud: 2 stuks
€ 3,90 1

Meer bodemstofzuigers

Dennerle Nano Bodemreiniger - stofzuiger
Met een paar drukken op de knop zuigt de geïntegreerde pomp het water op, zonder moeite stroomt het water vervolgens vanzelf. Door de slanke afzuigpijp, geoptimaliseerd voor het nano aquarium, is het makkelijk in iedere hoek van het aquar ... (meer lezen)
€ 17,90 1
Eheim Quick Vac Pro stofzuiger
EHEIM VUILZUIGER 3531 Met deze op batterij functionerende vuilzuiger (batterijen worden bijgeleverd) reinigt u de bodem van het aquarium gemakkelijk zonder water verlies. De capaciteit is zodanig dat vuil opgenomen wordt zonder de bod ... (meer lezen)
€ 69,90 € 49,90 1
HS Aqua Eco Gravel Cleaner
  De HS aqua Eco Gravel Cleaner is een krachtig en efficiënt product om uw aquariumgrind te reinigen zonder het gebruik van batterijen (maar incl. trafo). Met een extra slang (exclusief) is het een perfect apparaat om het water te ver ... (meer lezen)
€ 26,90 1
JBL Aqua In-Out
  De JBL Aqua In-Out is veilig in gebruik: Eenvoudige beëindiging van de waterwisseling door het sluiten van de slangafsluitkraan. Beschermende zeef in de molmklok voorkomt het aanzuigen van planten en vissen.   Inhou ... (meer lezen)
€ 49,90 1
JBL AquaEx Set 20-45
  De kleine, ronde dwarsdoorsnede maakt het mogelijk om ook moeilijk toegankelijke plaatsen te reinigen. Door de hoek aan de rand van de molmklok is het zelfs mogelijk om in de hoeken te reinigen. De zuigsterkte kan met de reinigingsk ... (meer lezen)
€ 16,90 1
JBL AquaEx Set 45-70
  Grondige reiniging  De kleine, ronde dwarsdoorsnede maakt het mogelijk om ook moeilijk toegankelijke plaatsen te reinigen. Door de hoek aan de rand van de molmklok is het zelfs mogelijk om in de hoeken te reinigen. De zuigste ... (meer lezen)
€ 19,90 1
sera bodemreiniger
  Sera Bodemreiniger ronde variant Bodemreiniger rond 25x5.7 cm
€ 7,90 1
Sera stofzuiger op lucht
Maak uw aquariumbodem eenvoudig schoon met de Sera stofzuiger op lucht. 
€ 12,90 1
Superfish Aqua Siphon Set
SF AQUA SIPHON SET Handig pompje met hevelset voor water verversen en het afzuigen van bodemvuil.
€ 6,90 1
Superfish Aquavac
De Superfish Aquavac is ieder aquarium, groot of klein eenvoudig schoongemaakt. Een goede manier om de bodem van je aquarium te reinigen. Door zijn hevelfunctie kan je ook makkelijk het water verversen. De Superfish Aquavac werkt op twee C/L ... (meer lezen)
€ 14,90 1