JBL Autofood | Autofeeder

De Jbl Autofood of JBL Autofeeder is een eenvoudig automatisch voederapparaat om tijdens je vakantie jouw vissen op gewenste tijdsstippen voeding te kunnen geven. Je stelt de JBL Autofood eenvoudig in met exacte tijden en hoeveelheden.

Je kunt de JBL Autofood gebruiken voor alle soorten granulaat voeding van 0,1mm tot 3mm. Ideaal voor mensen die op vakantie gaan en zeker willen weten dat de vissen precies en op tijd gevoerd worden.

Je kunt vier gewenste tijden invoeren. De JBL Autofood is verkrijgbaar in twee kleuren, zodat het past bij ieder aquarium. Eenvoudig te plaatsen op je aquarium op het glas tot 28mm.

 


JBL Autofood video

Het instellen van de JBL Autofood kan op het eerste gezicht moeilijk lijken, maar na het bekijken van onderstaande video over het instellen van de JBL Autofood is het zeer eenvoudig. Het automatische voederapparaat heeft vele opties en wij leggen ze uit.


JBL Autofood kopen

Je kunt je JBL Autofood vinden en bestellen op onze webshop, verkrijgbaar in twee kleuren (zwart en wit)

JBL Autofeeder voerautomaat
Automatisch voeren van uw aquariumvissen doet u met het voerautomaat van JBL. Deze praktische voerautomaat is geschikt voor alle soorten granulaat tot 3 mm grootte.   Specificaties JBL Autofeeder: Tot 4x per dag voere ... (meer lezen)
vanaf € 39,90 1

JBL Autofood | Visvoer

De JBL Autofood is geschikt voor vele soorten granulaat visvoer met een formaat van 0,1mm tot 3mm. De inhoud van de JBL Autofood is 125ml, maar met de mogelijkheid om een potje(250ml) visvoer met schroefdop op de JBL Autofood te schroeven, kun je bevoorraden tot 375ml.

 

Bekijk hier onze JBL granulaat visvoer.

Colombo goldfish pellet
Goudvis granulaat/korrel voer afgestemd op de voedingsbehoefte van goudvissen die wezenlijk verschillen van tropische aquariumvissen.   Verkrijgbaar in 100,250 en 1000ml:
vanaf € 2,90 1
JBL Grana 100ml click granulaatvoer
Premium hoofdvoer in granulaatvorm voor kleine aquariumvissen. Volwaardige voeding en optimale groei van kleine zoetwatervissen: Grondstof besparende productie door HTST processing. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoo ... (meer lezen)
€ 5,25 1
JBL GranaDiscus 250ml granulaatvoer
Premiumvoer in granulaatvorm voor discusvissen Volwaardige verzorging, optimale groei en volle kleurenpracht door speciaal geselecteerde grondstoffen voor veeleisende discusvissen. Voedzaam, licht verteerbaar en versterkt het immuu ... (meer lezen)
€ 9,90 1
JBL NanoPrawn 60ml garnalenvoer
Hoofdvoer voor garnalen in kleine aquaria. Volwaardige verzorging, optimale groei en kleurenpracht van ongewervelde dieren: Met brandnetel en spirulina-algen. Ideale voedingsvoorwaarden door zweven en zinken van het granulaat. Voor ... (meer lezen)
€ 3,90 1
JBL Nobilfluid Artemia 50ml
JBL Nobilfluid Artemia 50ml is geschikt voor jonge eierleggende vissoorten die nog te klein zijn voor poedervoer.   Dit vloeibare opfokvoer bevat bestanddelen van Artemia kreeftjes om de groei van jonge vissen te bevorderen. ... (meer lezen)
€ 4,90 1
JBL NovoBel 250ml vlokkenvoer
Volwaardige verzorging en optimale groei van tropische zoetwatervissen: 50 natuurlijke grondstoffen in 7 voedervlokken. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden door verschillende vlokgroottes voor alle vissoorten van 3 t ... (meer lezen)
€ 4,90 1
JBL NovoColor 250ml vlokkenvoer
Volwaardige verzorging, optimale groei en volle kleurenpracht van tropische zoetwatervissen: 50 natuurlijke grondstoffen in 7 voedervlokken. Speciaal geselecteerde grondstoffen bevorderen de kleurenpracht. Voedzaam en licht verteerbaa ... (meer lezen)
€ 6,50 1
JBL NovoFect 250ml voertabletten
Volwaardige verzorging en optimale groei van plantenetende zoetwatervissen en garnalen. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden voor vissoorten van 3 tot 20 cm grootte in alle waterlagen. Aan de aquariumruit klevende voe ... (meer lezen)
€ 12,90 1
JBL NovoPrawn 100ml granalenvoer click
Primair voedingsgranulaat voor garnalen. Volwaardige verzorging, optimale groei en volle kleurenpracht van ongewervelde dieren: Met brandnetel en spirulina-algen. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden voor garna ... (meer lezen)
€ 5,50 1
JBL NovoRift 250ml voedingssticks
Volwaardige verzorging en optimale groei van grote kannibalistische cichliden uit de meren van Malawi- en Tanganjika. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden voor vissoorten van 10 - 25 cm in alle waterlagen. Met proteïn ... (meer lezen)
€ 4,90 1
JBL NovoTab 250ml
Volwaardige verzorging en optimale groei van alle zoetwatervissen. Ideaal ook voor bodembewoners zoals pantsermeervallen. Optimale proteïne-vetverhouding voor gezonde vissen: Ideale voedingsvoorwaarden voor vissoorten van 3 - 20 cm in all ... (meer lezen)
€ 11,90 1