Terraria

Klanten worden automatisch aangetrokken door onze terrariumafdeling. Het zijn mooie, fascinerende en wonderlijke beestjes die onze aandacht blijven trekken. We hebben ook in deze tak van sport genoeg kennis in huis om u zo goed mogelijk te adviseren en we hebben de mooiste dieren en producten in huis. Kortom; tijd voor een bezoekje!

Dieren

In de terraria-wereld worden veel soorten dieren gehouden. In onze winkel voeren we een klein assortiment met 10 terraria. Hierin wonen onder andere baardagamen, rattenslangen, schildpadden (zowel land als water) en luipaardgekko's, de soorten waar over het algemeen de meeste vraag naar is. In de overige terraria wonen wat meer bijzondere soorten waarin wij een wisselend aanbod in hebben.

 

Zit er niet bij wat u zoekt, dan kunt u altijd op Reptilia, onze vaste leverancier, kijken wat zij op voorraad hebben. Ook hebben wij veel contacten binnen de terrariumwereld met onder andere thuiskwekers en andere leveranciers. Mocht het dus niet op Reptilia staan, laat ons dan weten wat u zoekt en wellicht kunnen wij via andere kanalen u het toch leveren. 

 

Kortom; wat u ook zoekt, wij doen er alles aan om u en uw nieuwe huisdier aan elkaar te koppelen, zodat jullie samen mooie herinneringen kunnen maken.

Producten

Of u nou een warmtelamp, een verwarmingsmatje of fogger zoekt, wij hebben het in huis! U kunt het terrarium het beste zo natuurlijk mogelijk inrichten. Daarvoor is goede verlichting, bodembedekking en decoratie onmisbaar. Sommige dieren houden nogal van goede schuil- en klimmogelijkheden. Een (nep)plant, mooi holletje of boomstronk kunt u daar goed voor gebruiken. 

 

1-2 keer per week krijgen wij levend voer aangeleverd. Krekels, sprinkhanen, buffalowormen, meelwormen, moriowormen, wasmotlarven, phoenixwormen, kakkerlakken/dubia's, fruitvliegen, erwtenluis, golliwoog, springstaartjes en muizen, alles is te verkrijgen voor uw huisdier. 

 

Er zijn wat dat aangaat 1001 producten op de markt om het leven van uw huisdieren te veraangenamen. U zult versteld staan welke producten en mogelijkheden  er allemaal zijn. Kom daarom eens langs en werp een blik op onze mooie collectie reptielenproducten.

Terraria (op maat)

Terraria zijn er in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Een baardagaam stelt bijvoorbeeld hele andere eisen dan een langstaarthagedis. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd ruime voorraden. Zo kunt u bij ons terecht voor complete kits van ZooMed of Exo Terra, waarin alles wat u voor het beestje nodig hebt bijgeleverd wordt. Maar ook voor enkel een mooi terrarium kunt u bij ons terecht.

 

Wilt u op dat ene mooie kastje graag een passend terrarium of wilt u een terrarium met een land en watergedeelte? Dat kan bij ons!

 

Naast de terraria van ExoTerra, bieden wij een extra service aan. Bij ons kunt u een op maat gemaakt terrarium bestellen. De meest voorkomende maten hebben wij vaak standaard in het assortiment. Wilt u een ander formaat? Mail ons dan gerust vrijblijvend uw wensen en wij kunnen een prijsopgave aanvragen bij onze terrariumbouwer en aan u doorsturen. Bent u akkoord met de offerte, dan hebben wij vaak binnen twee weken het terrarium in huis.