Deeper

Deeper fishfinders zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de viskoffer van de moderne visser. Zoek de beste visplekken met de Deeper fishfinders. Je hebt al een Deeper fishfinder vanaf 99 euro.

Deeper Pro plus

Op zoek naar een fishfinder met sonar, die alle stucturen, waterplanten en hellingen onderwater dan schaf je de Deeper pro plus aan. 

DEEPER PRO+
      Deeper Smart Sonar PRO+ Draadloze, uitwerpbare Deeper Smart Sonar PRO+ is de beste in zijn serie. Hij gebruikt wifi-aansluiting om gegevens nauwkeuriger over te brengen naar u ... (meer lezen)
€ 239,00 € 219,90 1

Deeper Start

Ook voor de budget visser is er tegenwoordig een Deeper op de markt. Zo heb je de Deeper start al voor 99 euro zodat ook jij de perfecte plek om te vissen kan vinden.

Deeper Fishfinder START
We introduceren de Deeper START, onze draagbare uitwerpbare visvinder op instapniveau voor recreatief vissen vanaf de oever. In combinatie met onze eenvoudig te gebruiken Deeper-app heb je de vis zo opgespoord en kan je in no time gaan visse ... (meer lezen)
€ 139,00 € 99,00 1

Deeper accessoires

Voor uw Deeper fishfinders hebben wij diverse accessoires in het assortiment om uw mobiele telefoon op uw hengel te monteren of wat dacht u voor een speciale beugel zodat uw Deeper fishfinder ook mee kan op uw visboot. 

Deeper Night Fishing Cover
 De Deeper Night Fishing Cover voor nachtvissen zorgt ervoor dat een felle, knipperende LED-lamp door de doorzichtige oranje cover heen komt zodat hij op afstand en in het donker duidelijk zichtbaar is. Op deze manier raak je de Deeper nooit ... (meer lezen)
€ 13,50 1
Deeper Smartphone Mount
De Deeper Smartphone Mount is een duurzame oplossing om je smartphone aan het handvat van een hengel te bevestigen. Hierdoor kun je met ‚‚n hand de sonargegevens bedienen terwijl je een hengel vasthoudt, en met de andere hand de Deeper binne ... (meer lezen)
€ 16,90 1
Flexibele Deeper-bootsteun
Vis je vanuit een roeiboot, motorboot, bellyboot, fluisterboot of kajak? Dan kan je niet zonder deze flexibele Deeper-support. Je schroeft de steun met een krabklem om een ronde of vierkante railing (maximale diameter 50 mm). De binnenzijde ... (meer lezen)
€ 59,90 1

Zit uw product van Deeper wat u zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op zodat wij u deze ook op een kort termijn kunnen leveren. Koop uw Deeper bij Frits Kuiper Groningen in de winkel of gemakkelijk online.