Dennerle

Dennerle is een merk wat niet mag ontbreken bij een aquariumspeciaalzaak! Vanaf 2019 is Frits Kuiper Groningen dealer geworden van het merk Dennerle. Naast een standaard assortiment aquaria en het Dennerle befaamde garnalenvoer kunnen wij indien niet voorradig u het gehele Dennerle assortiment leveren. Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier.

Dennerle aquarium

In het assortiment van Frits Kuiper Groningen vind u de Dennerle nano cube en de Dennerle Scaper's tank aquaria. Zo bieden wij ook voor de klanten die een high-end aquarium zoeken voor een mooie aquariumscape elk een passend aquarium. Naast een aantal modellen die wij in de winkel aanbieden, kunt u bij ons terecht voor de complete lijn Dennerle aquaria.

Dennerle nano cube

Een beroemde serie aquaria van Dennerle zijn toch wel de Dennerle nano cube aquaria. Deze kubus aquariums zijn zeer geschikt voor een moderne inrichting, door het tijdloze design past een Dennerle nano cube bij iedereen. Bij de aquascapers van tegenwoordig zijn de Dennerle nano cube aquaria niet meer weg te denken.

DENNERLE NANO SCAPERS TANK BASIC 35 L - LED 5.0
Specificaties: Aquarium: 40x32x28 cm; Inhoud: 35 L glasdikte: 5 mm  
€ 129,00 1
DENNERLE NANOCUBE BASIC 30 L - STYLE LED M
Specificaties: Aquarium: 30x30x35 cm Inhoud 30 L: Nano-hoekfilter Nano Style Led M 6 W
€ 109,90 1
DENNERLE NANOCUBE COMPLETE+ 30 L - STYLE LED M
Specificaties: Aquarium:  30x30x35 cm Inhoud : 30 L Nano-hoekfilter Nano Style Led    De set bevat een afdekplaat, Scaper's Back zwarte achterwandfolie en een onderlegger van schuimplastic, Nano-hoekfilt ... (meer lezen)
€ 119,00 1
DENNERLE NANOCUBE COMPLETE+ 60 L - STYLE LED L
Specificaties: Afmeting: 38x38x43 cm Inhoud 60 L Nano-hoekfilter XL Nano Style Led L 8 W   De set bevat een afdekplaat, Scaper's Back zwarte achterwandfolie en een onderlegger van schuimplastic, Nano-hoe ... (meer lezen)
€ 199,00 1

Dennerle scaper's tank

Naast de hier boven genoemde Dennerle nano cube aquaria is de nieuwe serie van de Dennerle range ook al niet meer weg te denken uit het assortiment bij Frits Kuiper Groningen. De prachgie Dennerle Scaper's tank zijn al vanaf de lancering een succes. Dit rimless aquarium, zonder kap is een juweeltje voor elke woonkamer, kantoor of studentenkamer. De Dennerle Scaper's tank's zijn verkrijgbaar in compleet, het aquarium incl. verlichting en filter of het aquarium is zelfs alleen los te bestellen. 

Dennerle garnalenvoer

Als het gaat om speciaal voer voor uw aquarium garnalen dan bent u bij Dennerle ook aan het juiste adres. Dennerle heeft voor bijna elke soort wel een apart type garnalenvoer. En voor het gemak mag een compleet voer ook niet missen. Naast voor voor uw caradina en neocaradina soorten heeft Dennerle ook speciaal garnalenvoer voor uw waaierhandgarnalen en CPO kreeftjes. 

DENNERLE NANO CRUSTA SPINAZIE STIXX, 30 GR
- Zinkende sticks van 100% natuurlijke spinazie. - Rijk aan essentiële voedingsstoffen. - Met waardevolle vitamines en sporenelementen. - Voor gezondheid, vitaliteit en kleurenpracht. - Zuiver natuurproduct. - ... (meer lezen)
€ 6,90 1
DENNERLE SHRIMP KING ATYOPSIS 35 G
Speciaal ontwikkeld poedervoer voor een biologisch uitgebalanceerde voeding van zoetwater-waaierhandgarnalen.   Met alle belangrijke voedings-, opbouw- en vitale stoffen. De deeltjes hebben een optimale grootte voor een effectieve voedselopn ... (meer lezen)
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING CAMBARELLUS 30 G
Inhoud: 30 gram. Een dagelijks hoofdvoer voor al uw Cambarellus kreeften.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COLOR 35 G
Inhoud: 30 gram. Frits Kuiper Groningen adviseert ongeveer 1-2 keer per 3 dagen 1 voedingstablet per 20 garnalen.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COMPLETE 30 G
Dit garnalen hoofdvoer is een compleet voer voor uw caridina en neocaridina garnalen.  Inhoud 30 gram.  Voer 1 tot 2x per dag een klein beetje.
€ 8,90 1
DENNERLE SHRIMP KING SNOW POPS 40 G
Dankzij het grote aantal positieve ingrediënten vormen Snow Pops een uitstekende afwisseling voor een aanvulling op het hoofdvoer. Ze bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei en snelle reproductie. Ook ideaal als waardevol tussendoortj ... (meer lezen)
€ 9,90 1