Red Sea Verlichting

Sinds 2019 heeft red sea naast de T5 verlichting inmiddels ook mooie LED verlichting voor uw zeeaquarium op de markt gebracht. Deze Red Sea ReefLED lampen zijn energie zuinig en hebben dat wat uw koralen willen allemaal aan boord. De Red Sea verlichting (ReefLED lampen) worden aangestuurd via de Reef Beat app op uw telefoon of tabelt zodat u overal, waar u ook bent de controle over uw verlichting heeft. 

RedSea ReefLED 90 ledverlichting
Na jaren van onderzoek en testen is dan eindelijk de ReefLED ™ smart reef lighting-systeem van Red Sea geïntroduceerd. Deze lampen zijn ontworpen om een optimale koraalgroei en substantiële verkleuring te garanderen, terwijl ze een zachte gl ... (meer lezen)
€ 399,00 1
RedSea ReefLED 50 Nano ledverlichting
De ReefLED is een erg goed lichtsysteem voor elk aquarium. De lampen zijn ontworpen om optimale koraalgroei en kleuring te garanderen en een zachte glans te creëren in uw aquarium. De ReefLED 50 lampen zijn geschikt voor aquaria tot een diep ... (meer lezen)
vanaf € 249,00 1
Reefled 90 - Universele Mounting Arm (46-54 cm)
De Reefled 90 - Universele Mounting Arm is een ophangbeugel voor het bevestigen van de RedSea Reef LED 90 lampen op de achterwand van uw aquarium. Specificaties: Bevestigingsbeugel voor de Red Sea ReefLED 90 Voor aquarium ... (meer lezen)
€ 85,00 1
Redsea ReefLED 160S
  De Redsea ReefLED 160s heeft een wattage van 160watt, een spreiding van 80x80cm en kan tot 80cm diepe aquaria belichten. Er is de beschikbaarheid over 3 kanalen welke via de Redsea reefbeat app geheel naar wens ingesteld kunnen word ... (meer lezen)
vanaf € 85,00 1
Red Sea ReefLed 90 - voeding / power supply
De Red Sea ReefLed 90 voeding/ Power Supply is geschikt voor de Red Sea ReefLed 90. (origineel Red Sea product)
€ 69,90 1
RedSea Reefled 90 62 - 70cm arms
Red Sea bevestigingsarm voor het bevestigen van de RedSea ReefLED lampen op de achterwand van uw aquarium. Geschikt voor aquaria van  62 tot 70cm (van voor naar achter).   Speciaal voor de RedSea Reefers XXL  ... (meer lezen)
€ 65,00 1
RedSea Reefled 90 46-54cm arms
Red Sea bevestigingsarm voor het bevestigen van de RedSea ReefLED lampen op de achterwand van uw aquarium. Geschikt voor aquaria van 46 tot 54cm (van voor naar achter).   Speciaal voor de RedSea Reefers ... (meer lezen)
€ 65,00 1
Red Sea ReefLed 50 - voeding / power supply
De Red Sea ReefLed 50 voeding/ power supply is geschikt voor de Red Sea ReefLed 50.  (origineel Red Sea product)
€ 59,90 1
RedSea ReefLED 50 mounting arm 46-54cm
De RedSea ReefLED 50 mounting arm is een universele mounting arm voor het bevestigen van de ReefLED 50 verlichting aan de achterzijde van het aquarium.   De beugels kunnen worden gedraaid zodat u gemakkelijk in het aquarium kunt vo ... (meer lezen)
€ 39,00 1
Reefled Hanging Kit 50
Reefled Hanging kit is geschikt voor de Reefled 50w lamp. Met de Reefled Hanging kit kunt u de lampen boven uw aquarium aan het plafond hangen. De Reefled kit is in hoogte verstelbaar.
€ 24,90 1
Reefled Hanging kit 90
Reefled Hanging kit is geschikt voor de Reefled 90w lamp. Met de Reefled Hanging kit kan u de lampen boven uw aquarium aan het plafond hangen. De Reefled kit is in hoogte verstelbaar.
€ 24,90 1

Red Sea LED verlichting

In deze moderne tijd is ook bij de zeeaquaria LED verlichting niet meer weg te denken. Door het gebruik van LED t.o.v. HQI verlichting verlicht u het zeeaquarium veel efficiënter. Bij de Red Sea LED verlichting heeft u veel minder warmte ontwikkeling en u heeft veel meer controle over de verschillende instel mogelijkheden van de LED verlichting. Wacht daarom niet langer en schaf nu ook voor uw aquarium de Red Sea LED verlichting aan.   

Red Sea Reefer verlichting

U wilt een Red Sea Reefer aanschaffen compleet met verlichting? Dan hebben wij voor u speciale bundels samen gesteld waar u korting krijgt op de Red Sea techniek. Zodat u uw Red Sea Reefer direct kan uitrusten met de mooiste zeeaquarium LED verlichting die er (wat onze mening betreft) op dit moment te krijgen is. Neem hier eens een kijkje bij onze Red Sea Reefer aquaria.