Superfish Aquarium

Opzoek naar een aquarium en geen idee wat een schikt aquarium voor u is? Superfish heeft het aquarium voor u! Doordat Superfish verschillende aquaria heeft in alle soorten en maten (tevens verkrijgbaar in zwart en wit) Wij hebben de gehele Superfish aquaria lijn bij ons in de winkel staan. Alle Superfish aquariums zijn voorzien van een filter en de tropische aquariums van Superfish zijn tevens voorzien van een verwarmingselement om het water op een tropische temperatuur te houden.

Superfish home aquarium

Een Superfish home aquarium een een design aquarium. De home serie is een semi open aquarium (voorzien van een afdekruit tegen springende vissen, of hengelde katten). De Superfish home aquaria hebben geintreerede led verlichting, welke bij de grotere aquarium modellen te schakelen zijn via een afstandbediening.  De Superfish home aquariums zijn verkrijgbaar in 15, 25, 40, 60, 80 en 110 liter.

Superfish HOME 110
  De Superfish HOME 110 is zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. In de eenvoudig te openen afdekkap zit de dimbare verlichting geïntegreerd die te bedienen is met de bijgeleverde afstandsbediening. Doordat de afdekkap omhoo ... (meer lezen)
vanaf € 224,90 1
Superfish HOME 30
  De Superfish HOME 30 is zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. In de eenvoudig te openen afdekkap zit de dimbare verlichting geïntegreerd.  Doordat de afdekkap omhoog geklapt kan worden is het aquarium gebruiksvriendeli ... (meer lezen)
vanaf € 103,90 1
Superfish HOME 45
  De Superfish HOME 45 is zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. In de eenvoudig te openen afdekkap zit de dimbare verlichting geïntegreerd.  Doordat de afdekkap omhoog geklapt kan worden is het aquarium gebruiksvriendeli ... (meer lezen)
vanaf € 128,90 1
Superfish HOME 65
  De Superfish HOME 65 is zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. In de eenvoudig te openen afdekkap zit de dimbare verlichting geïntegreerd die te bedienen is met de bijgeleverde afstandsbediening. Doordat de afdekkap omhoog ... (meer lezen)
vanaf € 153,90 1
Superfish HOME 85
  De Superfish HOME 85 is zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. In de eenvoudig te openen afdekkap zit de dimbare verlichting geïntegreerd die te bedienen is met de bijgeleverde afstandsbediening. Doordat de afdekkap omhoog ... (meer lezen)
vanaf € 193,90 1

Superfish Start aquarium

De aquariums van de Superfish start serie zijn aquaria welke compleet worden geleverd met een aquariumstarterspakket. De inhoud omvat alles om het aquarium te starten met aquarium bacteriën, onderhoudsbacterie, een schepje, vissenvoer en de Superfish Start tropical kit is inclusief een verwarmingselement. De Superfish start aquariums zijn verkrijgbaar in 20, 30 50, 70 en 100 liter. Welke allen zijn voorzien van energiezuinige aquarium LED verlichting.

Superfish Start 100 Tropical Kit
Bij de levering in begrepen: LED-verlichting - Veilig en energiezuinig SF Aqua-Flow 300 Binnenfilter - Gemakkelijk in gebruik en onderhoud Hikari Micro Wafer voer - Gemakkelijk verteerbaar voer voor tropische vissen C ... (meer lezen)
vanaf € 129,95 1
Superfish Start 150 Tropical Kit
Bij de levering in begrepen: LED-verlichting - Veilig en energiezuinig SF Aqua-Flow XL Binnenfilter - Gemakkelijk in gebruik en onderhoud Hikari Micro Wafer voer - Gemakkelijk verteerbaar voer voor tropische vissen Co ... (meer lezen)
vanaf € 208,90 1
Superfish Start 20 Goldfish Kit, kleur wit
LED-verlichting - Veilig en energiezuinig SF Aqua-Flow 50 Binnenfilter - Gemakkelijk in gebruik en onderhoud Hikari Goldfish Staple voer - Een voedzaam dagelijks voor voor kleinere goudvissen Colombo Goldfish Care - Zorgt vo ... (meer lezen)
€ 44,95 1
Superfish Start 20 Goldfish Kit, kleur zwart
LED-verlichting - Veilig en energiezuinig SF Aqua-Flow 50 Binnenfilter - Gemakkelijk in gebruik en onderhoud Hikari Goldfish Staple voer - Een voedzaam dagelijks voor voor kleinere goudvissen Colombo Goldfish Care - Zorgt vo ... (meer lezen)
€ 44,95 1
Superfish Start 30 Tropical Kit
Bij de levering in begrepen: LED-verlichting - Veilig en energiezuinig SF Aqua-Flow 50 Binnenfilter - Gemakkelijk in gebruik en onderhoud Hikari Micro Wafer voer - Gemakkelijk verteerbaar voer voor tropische vissen Co ... (meer lezen)
vanaf € 59,90 1
Superfish Start 50 Tropical Kit
Bij de levering in begrepen: LED-verlichting - Veilig en energiezuinig SF Aqua-Flow 100 Binnenfilter - Gemakkelijk in gebruik en onderhoud Hikari Micro Wafer voer - Gemakkelijk verteerbaar voer voor tropische vissen C ... (meer lezen)
vanaf € 69,95 1
Superfish Start 70 Tropical Kit
Bij de levering in begrepen: LED-verlichting - Veilig en energiezuinig SF Aqua-Flow 200 Binnenfilter - Gemakkelijk in gebruik en onderhoud Hikari Micro Wafer voer - Gemakkelijk verteerbaar voer voor tropische vissen C ... (meer lezen)
vanaf € 85,90 1

Superfish Panorama aquarium

De Superfish panorama aquarium heeft zoals de naam al doet vermoeden een panorama view. Door het gebogen glas zijn er geen kitnaden aan de voorkant zichbaar waardoor er een 100% panorama view ontstaat in het aquarium. De Superfish Panorama serie van Superfish is verkrijgbaar in 3 modellen, de Superfish panorama 20, Superfish panorama 35 en de Superfish panorama 50 (liter)

Superfish Panorama 20 LED
    PANORAMA 20 LED • 32 x 23 x 35,5 cm - 20 L • AquaLED 4, 12 Volt, 4 Watt LED-verlichting • Topfilter met Panorama pomp 320 l/h     ... (meer lezen)
€ 44,90 1
Superfish Panorama 35
• Vervangbare Crystal Clear filtercartridge • Veilige, waterdichte (IPX8) LED verlichting, past perfect in het filterplateau     PANORAMA 35 LED • 38 x 26,5 x 39,5 cm - 35 L • AquaLED 5, 12 Volt, 5 Watt LED-verlichting ... (meer lezen)
€ 64,90 1
SuperFish Panorama 50
PANORAMA 50 LED • 45,5 x 29,5 x 45,5 cm - 50 L • AquaLED 7, 12 Volt, 47Watt LED-verlichting • Topfilter met Panorama pomp 320 l/h   Na ontvangst van de order, wordt het door u aangekochte aquarium direct gereserveerd, wa ... (meer lezen)
€ 84,90 1

Superfish Qubiq 30 aquarium

Wie is er niet groot mee geworden, een vissenkom op je kamer? Nou tegenwoordig kan dit echt niet meer! De vissenkom is bij Frits Kuiper Groningen vervangen voor een Superfish Qubiq 30 aquarium. Dit aquarium is voorzien van een filter zodat de waterkwaliteit gewaarborgd blijft. De Superfish Quibiq 30 is verkrijgbaar in zwart en wit en misstaat zeker niet in uw interieur. 

Superfish QubiQ 30 Cartridge (2 stuks)
Filtercartridges voor de Superfish QubiQ 30 filter. Vervang eenvoudig de cartridge en je hebt bijna geen onderhoud aan je filter!
€ 5,90 1
Superfish QubiQ 60 Cartridge (2 stuks)
Filtercartridges voor de Superfish QubiQ 60 filter. Vervang eenvoudig de cartridge en je hebt bijna geen onderhoud aan je filter!
€ 7,90 1
Superfish QubiQ PRO 30
  De Superfish QubiQ PRO 30 is leverbaar in de kleuren: zwart & wit.   De Superfish QubiQ PRO 30 is perfect voor het houden van tropische vissen. De energie zuinige 2-kleurige LED verlichting (223 PAR) is dimbaar en i ... (meer lezen)
vanaf € 88,90 1
Superfish QubiQ PRO 60
  De Superfish QubiQ PRO 60 is leverbaar in de kleuren: zwart & wit.   De Superfish QubiQ PRO 60 is perfect voor het houden van tropische vissen. De energie zuinige 2-kleurige LED verlichting (223 PAR) is dimbaar en i ... (meer lezen)
vanaf € 128,90 1

Superfish Zen 30 aquarium

Wordt helemaal zen met uw eigen Superfish Zen 30 aquarium. Verkrijgbaar in de kleur zwart en wit. Dit kubus model aquarium van 30x30x30 is voorzien van aquarium LED verlichting welke naar wens in kleur is in te stellen d.m.v. de bijgeleverde afstandsbediening. Het Superfish Zen 30 aquarium wordt compleet geleverd met Superfish aquaflow 50 binnenpomp, welke de waterkwaliteit in stand houd. 

Superfish Aquaponics 23 aquarium

Laat de natuur met elkaar werken! Dat is in het kort wat een Superfish aquaponics aquarium inhoud. Het aquarium is voorzien van een speciaal planten gedeelte waar de aquariumplanten boven water uit kunnen groeien, dit is tevens het filtersysteem van het aquarium. De vissen in het Superfish aquaponics 23 aquarium zorgen voor de voeding van de planten. Heel erg leuk om op deze manier uw eigen kruiden te kweken!