Superfish Deco

Op zoek naar decoratiemateriaal voor uw aquarium? Superfish heeft heel veel verschillende decoratie materialen voor het aquarium. En Frits Kuiper Groningen heeft natuurlijk alle decoratie van Superfish in huis. Of u nou opzoek bent naar een schedel voor het aquarium of  u zoekt wat kunststof stenen voor uw Malawi aquarium. Ze zitten allemaal in het assortiment van de Superfish deco materialen. 

Superfish aquarium decoratie

De Superfish Aquarium decoratie ornamenten voor het aquarium heeft Superfish onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo heeft Superfish een categorie met hout van kunststof, lichtgewicht kunststof stenen, kunst planten, piratenschepen voor het aquarium en macabere schedels uit de prehistorie. Voor jullie hebben van van alle Superfish aquarium decoratie een overzicht gemaakt per categorie. 

Superfish Zen Deco

De Superfish Zen decoratie zijn gemaakt van een veilige epoxy zodat ze in elk aquarium kunnen worden toegepast. De Zen Decoratie van Superfish geven het aquarium een relaxt uiterlijk...........ZEN. En niet alleen het aquarium, maar u zelf wordt natuurlijk ook helemaal Zen van een prachtig ingericht aquarium met de decoratie materialen van de Zen deco lijn van Superfish.

Superfish Deco Draak M
De Superfish Deco Draak M is een leuk en stijlvol ornament voor in je aquarium. Welke draken liefhebber wil deze nou niet in zijn/haar aquarium? Plaats deze draak tussen je aquarium planten voor een extra leuk effect!   De afme ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Superfish zen deco foo dog - Decoratie leeuw
Creëer een Aziatische sfeer en balans in uw aquarium met Zen Deco decoraties.
€ 7,90 1
Superfish zen deco fortune cata
Een reeks van 7 Aziatische figuren en ornamenten. Met deze kalksteenachtige items is het gemakkelijk om een typisch oosterse sfeer te creëren in uw aquarium. De 3 Boeddha figuren zijn ook verkrijgbaar in 17 cm hoge XL versies. Geschikt voor ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Superfish Zen Deco Laughing Boedha
Superfish Zen Deco Laughing Boedha beelden zijn decoratieve ornamenten waarmee u een unieke sfeer creëert.   Deze sfeer noemen we ook wel 'feng shui' en geven u sfeer, inspiratie en balans in uw aquaria. Geschikt voor zoet- en zout ... (meer lezen)
vanaf € 8,95 1
superfish zen deco pagode
Superfish Zen DECO Pagode   Decoratieve ornamenten waarmee u een unieke sfeer creëert.   Deze sfeer noemen we ook wel 'feng shui' en geven u sfeer, inspiratie en balans in uw aquaria. Geschikt voor zoetwater aquaria & ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Superfish Zen DECO temple rood
De Superfish Zen DECO Tempel   De Superfish Zen DECO Tempels zijn geschikt voor ieder zoetwater aquaria en geven een unieke Oosterse sfeer. Ideaal als u een Aziatische of Zen-sfeer wilt creëeren.   De tempel is 100 % ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Superfish Zen DECO temple zwart
De Superfish Zen DECO Tempel   De Superfish Zen DECO Tempels zijn geschikt voor ieder zoetwater aquaria en geven een unieke Oosterse sfeer. Ideaal als u een Aziatische of Zen-sfeer wilt creëeren.   De tempel is 100 % ... (meer lezen)
€ 9,95 1

Superfish skull-schedels decoratie

Maak van uw aquarium een one of a kind aquarium met de Superfish Skull decoratie schedels. Door de gaten die in deze schedels zitten zullen de vissen zicht snel thuis voelen omdat zij dit zien als een natuurlijke schuilplek. De Superfish Skull range schedels zijn er in verschillende soorten en maten, zodat er voor elk aquarium wel een geschikte schedel te vinden is.

Superfish Deco Jar 1
Superfish Deco Jar 1   De Superfish Deco Jar 1 is niet alleen decoratief maar biedt ook schuilmogelijkheden voor de aquarium- terrariumbewoners.   Afmeting 11x 11x 11 cm
€ 8,95 1
Superfish Deco Jar 2
Superfish Deco Jar 2   Superfish Deco Jar 2 biedt extra schuilmogelijkheden voor de bewoners van het aquarium en terrarium. En is ook geschikt voor dwergcichliden om te bewonen.   Afmeting 11x 10x 11 cm ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Superfish Deco Jar 3
Superfish Deco Jar 3   De Superfish Deco Jar 3 is iets anders gevormd en wat hoger dan zijn voorgangers. Maar deze is ook erg geschikt voor dwergcichliden.   Afmetingen 10x 9x 16 cm   Geschikt voor aquar ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Superfish Skull Monkey
Superfish Skull Monkey   De Superfish Skull Monkey is ideaal voor het creeeren van een macabere sfeer in het aquarium of terrarium.   Afmetingen 8 x 6 x 6 cm
€ 4,95 1
Superfish Skull Mountain
De Superfish Skull Mountain is een mooie decoratie voor in het aquarium of terrarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid.   Afmetingen:17 x 13 x 21 cm
€ 32,90 1
Superfish Skull Red Pirate
Superfish Skull Red Pirate   De Superfish Skull Red Pirate is een mooie en gedetaileerde schedel die ongetwijfeld de aandacht zal trekken in uw aquarium of terrarium.   Afmetingen: 15 x 13 x 14 cm ... (meer lezen)
€ 15,95 1
Superfish Skull T Rex
Superfish Skull T Rex   De Superfish Skull T-rex is een mooie decoratie voor in het aquarium of terrarium. Er is de keuze uit twee verschillende maten.   Afmeting maat S 8 x 6 x 6 cm Afmeting maat M 15 x 11 x 8 ... (meer lezen)
vanaf € 4,95 1
Superfish Skull Triceratops
Superfish Skull Triceratops   Superfish Skull Triceratops is een mooie decoratie voor in het aquarium of terrarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid. De Skull Triceratops is verkrijgbaar in twee verschillende maten.  ... (meer lezen)
vanaf € 4,95 1

Superfish Deco Led

De Superfish Deco Led zijn decoratie materialen welke voorzien kunnen worden van een LED lamp, zodat uw decoratie materiaal een eigen leven krijgt. Dit maakt het aquarium zelfs interessant wanneer de hoofdverlichting is uitgeschakeld. De Superfish deco led ornamenten worden geleverd exclusief de LED verlichting deze kan er los bij aangeschaft wordt. Een voorbeeld hier van is een Superfish vuurtoren, zodat uw vissen in de nacht goed kunnen navigeren door het aquarium ;)

DECO LED SCHATKIST SET
Met dit onderwater LED-spotje creëert u sfeer door de kleurrijke verlichting. Het spotje past precies onderin een DecoLED ornament. 7 kleuren licht (rood, groen, blauw, geel, paars, lichtblauw en wit) met 9 lichteffecten.   Set ... (meer lezen)
€ 19,90 1
Superfish Deco Led Air Plane
Superfish Deco Led Air Plane   De Superfish Deco Led Air Plane is zo ontworpen dat de Superfish Deco LED hier in geplaatst kan worden voor een mooi effect.
€ 10,95 1
Superfish Deco Led Beetle Car
Superfish Deco Led Beetle Car   Een decoratie als een DecoLED ornament van Superfish is iets wat eigenlijk niet kan ontbreken in een aquarium. Ze zijn 100% veilig voor vissen en het aquarium ecosysteem en heel erg gedetailleerd ... (meer lezen)
€ 9,95 1
SUPERFISH DECO LED KASTEEL
Superfish Deco LED Kasteel is een leuk ornament voor in je aquarium met de mogelijkheid tot verlichting. Deze decoratie is gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht. Geschikt voor zoet- en zeewateraquariums. ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Superfish Deco Led Light House
Superfish Deco Led Light HouseDe Superfish   Deco Led Light House is een leuk ornament voor in het aquarium of vissenkom met mogelijkheid tot verlichting. Het is zo ontworpen dat de Superfish Deco LED hier in geplaatst kan worden v ... (meer lezen)
€ 11,95 1
SuperFish Deco LED Mini Cooper
De Superfish DecoLED Mini Cooper is een mooie decoratie voor in het aquarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid. Dit ornament heeft ruimte voor de DecoLED multi-color spot waardoor er mooie verlichting is.   Afmetingen: ... (meer lezen)
€ 11,95 1
Superfish Deco LED Monster Fish
De Deco LED Monster Fish is een decoratief ornament voor in uw aquarium. Deze decoratie heeft ruimte voor de Deco LED spot en Bubble kit voor een leuker effect.   Afmetingen: 17 x 9 x 9,5 cm
€ 15,90 1
Superfish Deco Led Motorbike
Superfish Deco Led Motorbike    De Superfish Deco Led Motorbike is zo ontworpen dat de Superfish Deco LED hier in geplaatst kan worden voor een mooi effect.
€ 11,95 1
Superfish Deco LED Multi-Color Spot
Superfish Deco LED Multi-Color Spot   Onderwater LED-spotje voor een kleurrijke sfeer in uw aquarium. Ontwikkeld voor de Deco LED ornamenten, eenvoudig te installeren onderin het Deco LED ornament. Ook los te gebruiken, in combinat ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Superfish deco led phone box - telefooncel
Superfish deco led phone box Text Dutch: 15 verschillende decoratieve ornamenten voor in het aquarium. Handgeschilderd en milieuvriende­lijk geproduceerd. Deze decoraties hebben een ruimte voor de DecoLED Spot en Bubble Kit. ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Superfish Deco Led Skull White
Superfish Deco Led Skull White   De Superfish Deco Led Skull White  is iets wat eigenlijk niet kan ontbreken in een aquarium. Ze zijn 100% veilig voor vissen en het aquarium ecosysteem en heel erg gedetailleerd waardoor er alti ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Superfish deco led sub marine - onderzeeër
Superfish deco led sub marine Text Dutch: 15 verschillende decoratieve ornamenten voor in het aquarium. Handgeschilderd en milieuvriende­lijk geproduceerd. Deze decoraties hebben een ruimte voor de DecoLED Spot en Bubble Kit. ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Superfish Deco LED Volcano
De Deco LED volcano is een decoratief ornament voor in uw aquarium. Deze decoratie heeft ruimte voor de Deco LED spot en Bubble kit voor een leuker effect.   Afmetingen: 14x14x10,2 cm
€ 8,90 1
Superfish Deco VW Van
Superfish Deco VW Van   De Superfish Deco VW Van is zo ontworpen dat de Superfish Deco LED hier in geplaatst kan worden voor een mooi effect.
€ 10,95 1
Superfish DecoLED London Bus
De Superfish DecoLED London Bus is een mooie decoratie voor in het aquarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid. Dit ornament heeft ruimte voor de DecoLED multi-color spot waardoor er mooie verlichting is. Afmetingen: 13 x 6 x 8,5 ... (meer lezen)
€ 10,90 1
Superfish DecoLed scheepswrak
Een decoLed scheepswrak is een decoratief, handgeschilderd en milieuvriendelijk ornament voor in uw aquarium. Deze decoratie heeft ruimte voor de DecoLed spot en Bubble kit
€ 10,90 1
Superfish MINI COOPER & DECO LED KIT SET
Met dit onderwater LED-spotje creëert u sfeer door de kleurrijke verlichting. Het spotje past precies onderin een DecoLED ornament. 7 kleuren licht (rood, groen, blauw, geel, paars, lichtblauw en wit) met 9 lichteffecten.   Com ... (meer lezen)
€ 22,90 1

Superfish kunstplaten

De Superfish kunstplanten zijn ideaal voor uw aquarium met goudvissen, sluierstaarten of voor uw cichliden aquarium. Omdat deze vissen de echte aquariumplanten vaak slopen kan u met de Superfish kunstplanten toch nog een mooie aquarium creëren welke natuurlijk groen doet ogen. De Superfish aquarium kunstplanten zijn 100% veilig voor uw aquarium en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt. De planten zijn verkrijgbaar in groot en klein.

Superfish Aqua Plastic Plants
Superfish Aqua Plastic Plants S bestaat uit 6 planten van ongeveer 10 cm hoog  Superfish Aqua Plastic Plants M bestaat uit 6 planten van ongeveer 20 cm hoog Superfish Aqua Plastic Plants L bestaat uit 6 planten van ongeveer 30 cm h ... (meer lezen)
vanaf € 4,95 1
Superfish Deco Garden Dory
De Superfish Deco Garden Dory is een vrolijke decoratie voor in je zoetwateraquarium.   Afmetingen: 15 x 20 x 25 cm
€ 14,90 1
Superfish Deco Garden Nemo
De Superfish Deco Garden Nemo, dit vrolijke stukje decoratie is een aanwinst voor je zoetwateraquarium!    Afmetingen: 16 x 8 x 25 cm.
€ 14,90 1
Superfish Deco Plant L Henkelianus
Mooi Henkelianus kunstplant in de maat L, maar had wat ons betreft ook de maat XL mogen hebben. 
€ 14,90 1
Superfish Deco Plant L Myriophyllum
Niet van echt te onderscheiden, deze Myriophyllum op steen. Voor elk aquarium een aanwinst.
€ 14,90 1
Superfish Deco Plant S Ludwigia
Decoratieve kunst plant, niet van een echte Ludwigia te onderscheiden in de maat S
€ 9,90 1
Superfish Deco Plant S Rotala
Decoratieve Rotala in kunst form, niet van echt te onderscheiden!
€ 9,90 1
Superfish Deco S Plant Ambulia
Decoratieve kunstplant in de maat Small
€ 9,90 1
Superfish Easy Plants Carpet M
Superfish Easy Plants Carpet M
€ 3,50 1
Superfish Easy Plants Floating Hyacinth
Superfish Easy Plants Floating Hyacinth
€ 6,50 1
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 2
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 2
€ 6,95 1
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 4
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 4
€ 6,95 1
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 5
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 5
€ 6,95 1
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 6
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 6
€ 6,95 1
Superfish Easy Plants middel 20 cm 4
Superfish Easy Plants middel 20 cm 4
€ 5,75 1
Superfish Easy Plants middel 20 cm 5
Superfish Easy Plants middel 20 cm 5
€ 5,75 1
Superfish Easy Plants Nano Plugs 8 cm
Met de Superfish Easy Plants Nano Plugs 8 cm zorgt u voor een mooi stukje groen (zonder onderhoud!) in uw aquascape aquarium.  De kunstplantjes hebben een gewichtje, hierdoor blijven ze op de bodem.   Inhoud: 5 stuks ... (meer lezen)
€ 2,90 1
Superfish Easy Plants Zijde 13 cm 1
Superfish Easy Plants Zijde 13 cm 1
€ 7,25 1
Superfish Easy Plants Zijde Hoog 30 cm 18
Superfish Easy Plants Zijde Hoog 30 cm 18
€ 11,95 1
Superfish Easy Plants Zijde Middel 20 cm 11
Superfish Easy Plants Zijde Middel 20 cm 11
€ 8,95 1
Superfish Nano Scape Bamboo
Superfish Nano Scape Bamboo   Het Superfish Nano Scape Bamboo setje bestaat uit 5 items. Scape je eigen nano aquarium makkelijk en snel.  
€ 9,95 1
Superfish Nano Scape Bonsai
Superfish Nano Scape Bonsai   Het Superfish Nano Scape Bonsai setje bestaat uit 5 items. Scape je eigen nano aquarium makkelijk en snel. 
€ 9,95 1
Superfish Nano Scape Plant
Superfish Nano Scape Plant   Het Superfish Nano Scape Plant setje bestaat uit 5 items. Scape je eigen nano aquarium makkelijk en snel. 
€ 9,95 1
Superfish Nano Wood Garden
Superfish nano Wood Garden is een klein kunstmatig tuintje met 3 soorten kunstplanten op drijfhoud. De nano Wood Garden heeft een slangaansluiting en een luchtsteen voor de aansluiting op een luchtpomp
€ 8,90 1

Superfish decoratie hout

Hout in het aquarium is natuurlijk hartstikke mooi, maar heeft soms ook nadelen (maar ook veel voordelen). Soms kan er voor kunststof hout worden gekozen i.p.v. echt hout. Superfish heeft een groot aantal stukken kunststof decoratie hout welke het water niet verkleuren, 100% veilig zijn voor uw aquarium vissen en welke qua structuur zijn te vergelijken met echt aquariumhout.

Superfish Bonsai Twin tree M
Afmeting: 22,5 x 15 x 21 cm   Met de Superfish Bonsai Twin Tree maak je je aquascape helemaal compleet! Ook is het een ideale schuilplek voor uw vissen en andere waterdieren. De bonsai wortels zijn handgemaakt uit 100% natuurli ... (meer lezen)
€ 61,00 € 29,90 1
Superfish Bonsai Twin tree S
Afmeting: 20 x 11,5 x 15 cm   Met de Superfish Bonsai Twin Tree maak je je aquascape helemaal compleet! Ook is het een ideale schuilplek voor uw vissen en andere waterdieren. De bonsai wortels zijn handgemaakt uit 100% natuurli ... (meer lezen)
€ 51,00 € 25,90 1
Superfish Boom Monster L
Superfish Boom Monster L   Het Superfish Boom Monster L is een prachtig stuk met de afmetingen 25x22x29 cm
€ 31,90 1
Superfish Boom Monster S
Superfish Boom Monster S   Het Superfish Boom Monster S is een prachtig stuk met de afmetingen 12x12x16 cm
€ 14,50 1
Superfish boommonster M
Superfish boom monster M   Levensechte kopieën van natuurlijk drijfhout zorgen voor een prachtige onderwaterwereld. 100% veilig voor de vissen en het ecosysteem   Product lengte 28 cm Product breedte 14 cm ... (meer lezen)
€ 21,90 1
Superfish Deco Tree L
Superfish Deco Tree L   De Superfish Deco Tree L biedt schuilplaats voor verschillende soorten aquariumbewoners. Het stuk heeft de afmetingen 29x19x26.5 cm
€ 23,95 1
Superfish DECO TREE M
Levensechte kopieën van natuurlijke drijfhout zorgen voor een prachtige onderwaterwereld. 100% veilig voor de vissen en het ecosysteem. Afmeting: 19x14x17,5cm
€ 11,50 1
Superfish Deco wood tree home L - boomhuis
Superfish Boomhuis L   Het Superfish Boomhuis L is de grotere broer van het S model. De afmetingen zijn 24x22x37 cm
€ 21,95 1
Superfish Deco wood Tree Home S - Boomhuis S
Superfish Boomhuis S   Het Superfish Boomhuis S is een prachtig stuk met de afmetingen 15x14x20.5 cm 
€ 17,50 1
Superfish Log wood L boomstam wortel L
Superfish Log Hout L   De Superfish Log Hout L is zeer natuurgetrouw en heeft de afmetingen 33x12x13 cm
€ 10,95 1
Superfish Mangrove Wortel L
Superfish Mangrove Wortel L   De Superfish Mangrove Wortel L is een mooi uitgebreid stuk met de afmetingen 29x22x32 cm
€ 25,95 1
Superfish Spiderwood takken
Deze Superfish Spiderwood Takken zijn ideaal voor het maken van een prachtige Aquascape.   De takjes hebben een lengte van ongeveer 10 tot 25 cm.   Inhoud: 100 gram ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Superfish Staande wortel Large - standing root L
  Natuurgetrouwe kopieën van drijfhout in allerlei maten en vormen, hiermee creëert u de mooiste onderwaterwereld in uw aquarium.   Het betreft een gietsel van kunststoffen.   100% veilig voor de vissen en ecos ... (meer lezen)
€ 16,95 1
Superfish Tree Wortel L
Superfish Tree Wortel L   De Superfish Tree Wortel L is een prachtig stuk met de afmetingen 49x24x21 cm
€ 24,90 1

SUperfish Bamboo flat

Natuurlijk ogende bamboo scheuten die op elkaar gestapeld zijn, vormen een decoratieve toevoeging aan het aquarium maar zonder kitsch over te komen. 

Superfish Bamboo House L
Deze large versie van de bamboo house decoratie ornamentenlijn is 100% save voor uw aquarium en bewoners. De Superfish Bamboo house bied niet alleen schuilmogelijkheden voor uw vissen maar is ook nog eens zeer decoratief. 
€ 16,90 1
Superfish Bamboo House M
Superfish Bamboo house, om zelf een onderwater dorp te maken. Bied naast de decoratieve functie ook een schuilplaats voor uw vissen en garnalen. 
€ 11,90 1
Superfish Bamboo House S
Superfish Bamboo house S. Creëer een heuse onderwater wereld met dit Superfish Bamboo house.
€ 7,90 1

Superfish Ceramic Caves & Rocks

De superfish Ceramic caves en rocks zijn 100% save voor het aquarium en gemaakt van natuurlijke materialen. Door de verschillende maten en uitvoeringen is er voor elk aquarium een leuke superfish ceramic cave of rock te vinden.  Je koopt ze natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen online of kom gezellig lang bij ons in de winkel. 

Superfish Ceramic Cave L
De Superfish Ceramic Cave L heeft een afmeting van 12 x 10 x 6 cm
€ 8,90 1
Superfish Ceramic Cave M
De Superfish Ceramic Cave M heeft de afmeting 10 x 12 x 9 cm
€ 6,90 1
Superfish Ceramic Cave S
De Superfish Ceramic Cave S heeft een afmeting van 8 x 7 x 5 cm
€ 6,90 1
Superfish Ceramic Cave XL
De Superfish Ceramic Cave XL heeft een afmeting van 16 x 12 x 9 cm 
€ 8,90 1
Superfish Ceramic Cave XXL
De Superfish Ceramic Cave XXL heeft een afmeting van 18 x 11 x 9 cm
€ 8,90 1
Superfish Ceramic Rock L
De Superfish Ceramic Rock L heeft een afmeting van 12 x 10 x 11 cm
€ 8,90 1
Superfish Ceramic Rock M
De Superfish Ceramic Rock heeft een afmeting van 8 x 8 x 10 cm
€ 8,90 1
Superfish Ceramic Rock S
De Superfish Ceramic Rock S heeft een afmeting van 7 x 6 x 8 cm
€ 7,90 1
Superfish Ceramic Rock XL
De Superfish Ceramic Rock XL heeft een afmeting van 13 x 8 x 10 cm
€ 8,90 1
Superfish Ceramic Rock XXL
De Superfish Ceramic Rock XXL heeft een afmeting van 15 x 9 x 13 cm
€ 9,90 1

Superfish aquascape stenen

Iedereen wie een aquarium heeft of een mooi aquarium wil neer zetten kent inmiddels de verschillende aquascapen die er mogelijk zijn. Om dit alles neer te zetten zijn er uiteraard wat prachte aquascape stenen nodig. Deze aquascape stenen zijn een prachtige aanwinst voor elk aquarium. 

 

Aquascape stenen:

 

Gesteente of rotsen vormen een prachtige decoratie in elk aquarium of u nu een eenvoudig tropisch aquarium heeft of een rotslandschap in Japanse stijl wilt aquascapen. Superfish Aquascape stenen zijn zorgvuldig gesorteerd, gereinigd en handig verpakt in een 3 of 5 kg zak 

Aquascape Black Rock 5KG
Superfish aquascape zwart stenen 5 kg Diepzwarte grillige harde steen. Deze stenen zorgen voor een prachtig contrast met de felgroene beplanting. Deze steen verhardt het water enigszins.   Elke zak heeft een inhoud van ongev ... (meer lezen)
€ 22,90 1
Superfish Aquascape Dragon Rock 3kg
Superfish aquascape stenen - dragon rock 3 kg Een aantrekkelijke rotsachtige steen voor Aquascape. De warme aardetinten en de structuur met vele gaten doen denken aan de huid van een draak.   Elke zak heeft een inhoud van on ... (meer lezen)
€ 22,90 1
Superfish Aquascape rock cliff 5kg
Superfish aquascape cliff rock 5 kg Text Dutch: Graniet met een oranje rode kleur met witte kwarts. Met deze grillige stenen kunnen prachtige rotskusten gebouwd worden.   Elke zak heeft een inhoud van ongeveer 6 stenen van + ... (meer lezen)
€ 22,90 1
Superfish Aquascape Slate Rock 5kg
Superfish aquascape stenen slate rock 5 kg Leisteen is een gemakkelijk stapelbare platte steen met een prachtige grijze kleur.   Elke zak heeft een inhoud van ongeveer 6 stenen van +/- 10 tot 15cm nb. omdat dit een na ... (meer lezen)
€ 22,90 1