Superfish LED verlichting

Er is voor elk type aquarium een Superfish LED verlichting te vinden. Zo heeft Superfish kleine LED lampjes voor uw nano aquarium. Maar ook LED Tubes van 150 cm zitten in het assortiment van de LED verlichting van Superfish. Nieuw in het assortiment van Frits Kuiper Groningen is de Superfish Slim led verlichting. Deze LED verlichting voor het aquarium heeft een PAR waarde van 220 welke nog geen ander merk heeft weten te evenaarden. Welke LED verlichting is het beste voor uw aquarium? Laat u voorlichten door één van onze gespecialiseerde collega's

Superfish Retro LED verlichting

De Superfish retro led zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Zo kan u kiezen voor de Superfish Retro led Bright, deze led lampen hebben de hoogste opbrengst uit het assortiment Superfish Retro Led. Dit is te vergelijken met een daylight lamp en dient als basis verlichting. De Superfish Retro LED lampen komen met bevestigingsbeugels welke u in de bestaande doppen van uw oude tl verlichting kan hangen, elke LED lamp komt met een eigen voeding daardoor is een oude functionerende tl niet meer nodig. 

 

Daarnaast heeft Superfish nog een Retro LED Color. Deze lamp accentueert de kleuren van uw vissen en bevorderd door het meer rode spectrum in de lamp de plantengroei (vergelijkbaar met de T8 GloLux lampen van vroeger).

 

Heeft u maar een klein aquarium en u kan maar 1 lamp plaatsen? Dan adviseert Frits Kuiper Groningen u de Superfish retro LED Combi. Deze  Superfish Retro Combi LED lamp beschikt om en om over een Retro LED Bright en een Retro LED Color. Zo kan u met 1 LED lamp het zelfde effect creëren als met de 2 boven genoemde Superfish Retro LED lampen.

 

Op zoek naar wat meer kleur accenten in uw aquarium? Dan heeft Superfish de Retro LED multi voor u in het assortiment. Deze LED lamp voor uw aquarium komt met een afstandsbediening welke geheel naar wens kan worden ingesteld. Zo is de Superfish Retro multi LED heel geschikt om in de avond een mooie zonsondergang te creëren. 

sera LED Tube Holder Clear - geschikt voor de Supe
Geschikt voor de Superfish Retro LED buizen!! De decente houder van fraai van vorm gebogen acrylglas kan door de transparante schroeven individueel aan de desbetreffende glassterkte (max. 13 mm) vastgezet worden en schikt zich perfect in ... (meer lezen)
€ 27,90 1
Superfish Retro Led Bright
De led verlichting voor het aquaria was in het begin niet altijd een goede keuze, de meeste liefhebbers onder ons hebben een aardige bioloog opgebouwd met vele soorten planten, die alle een bepaalde lichthoeveelheid (LUX) nodig hebben om te ... (meer lezen)
vanaf € 34,90 1
Superfish Retro Led Color
  - Plug & Play, kant en klare oplossing. - Past perfect in elke T8 of T5 lichtkap zonder enige aanpassingen. - Ook geschikt voor de aangepaste Juwel T5 maten. - Compleet inclusief voorschakelapparaat en waterdichte m ... (meer lezen)
vanaf € 34,90 1
SuperFish Retro Led Combi
  - Plug & Play, kant en klare oplossing. - Past perfect in elke T8 of T5 lichtkap zonder enige aanpassingen. - Ook geschikt voor de aangepaste Juwel T5 maten. - Compleet inclusief voorschakelapparaat en waterdichte m ... (meer lezen)
vanaf € 36,90 1
SuperFish Retro Led Multi
Plug & Play, kant en klare oplossing. - Past perfect in elke T8 of T5 lichtkap zonder enige aanpassingen. - Ook geschikt voor de aangepaste Juwel T5 maten. - Compleet inclusief voorschakelapparaat en waterdichte montagedoppe ... (meer lezen)
vanaf € 44,90 1

Superfish LED Controller

Het grote voordeel aan de Superfish LED verlichting is dat deze eenvoudig dimbaar zijn. Het is niet alleen prettiger voor uw ogen om de verlichting langzaam aan en uit te laten gaan. Maar ook voor uw vissen is dit minder stress. Superfish heeft een aantal verschillende LED controllers op de markt gebracht om aan al uw wensen te kunnen voldoen. De Superfish LED controllers zijn niet alleen geschikt voor de Superfish Retro LED Lampen maar kunnen ook worden toegepast op de Qube LED lampen of op de verschillende Superfish Start serie aquarium.

Superfish Slim Led controller
De controller simuleert de natuurlijke zonsopgang- en ondergang. Het licht start langzaam op in 30 sec. of 10 min. van uit naar volle sterkte en andersom bij zonsondergang.   Schakelt het licht automatisch aan en uit op de ... (meer lezen)
€ 24,95 1
Superfish Retro Led+ Controller
Superfish Retro LED+ Controller   Controller voor Retro LED-verlichting, schakelt de verlichting automatisch aan en uit op de gewenste tijden Simuleert zowel zonsopkomst als zonsondergang.  Er is hier de keuze om dit in 30 s ... (meer lezen)
€ 24,95 1
Smart Timer
Superfish Smart Timer De superfish smart timer is een digitale tijdschakelaar, tijdklok voor o.a verlichting, voederautomaten, water installaties (sproei, bijvullen, verversen) etc.   •LCD-scherm met meerdere functies, gemak ... (meer lezen)
€ 12,50 1

Superfish Slim LED verlichting

Nieuw op de markt zijn de Superfish Slim LED lampen. Deze LED verlichting voor het aquarium hebben een zeer hoge opbrengst van maar liefs 220 par. waardoor uw planten beter zullen groeien, u vaak aan 1 LED unit al voldoende heeft, deze LED verlichting ook geschikt is voor een diep aquarium. De verlichting komt compleet met houders om de Superfish Slim LED op uw open aquarium te leggen maar ze zijn ook geschikt voor de plaatsing in een kap en dus waterdicht (IP67), De Superfish Slim LED verlichting is tevens uit te breiden met een LED controller van Superfish, zodat de lampen langzaam (in 10 min) aan en uit gaan volgens de ingestelde tijd.

SUPERFISH SLIM LED 45CM 28W
Slim LED 45  Afmeting: 45cm Aquarium lengte: 48cm - 66cm Voltage - wattage 24volt 28watt Kelvin: 7300 PAR: 230 Lumen: 1731 CRI: volledig spectrum: 86   Optioneel: Superfish Slim Led ... (meer lezen)
€ 44,95 1
SUPERFISH SLIM LED 55CM 34W
Slim LED 55 Afmeting: 55cm Aquarium lengte: 58cm - 76cm Voltage - wattage 24volt 34watt Kelvin: 7300 PAR: 230 Lumen: 2139 CRI: volledig spectrum: 86   Optioneel: Superfish Slim Led C ... (meer lezen)
€ 59,95 1
SUPERFISH SLIM LED 74CM 46W
Slim LED 74 Afmeting: 74cm Aquarium lengte: 77cm - 95cm Voltage - wattage 24volt 46watt Kelvin: 7300 PAR: 230 Lumen: 2984 CRI: volledig spectrum: 86   Optioneel: Superfish Slim Led C ... (meer lezen)
€ 69,95 1
SUPERFISH SLIM LED 93CM 59W
Slim LED 93  Afmeting: 93cm Aquarium lengte: 96cm - 114cm Voltage - wattage 24volt 59watt Kelvin: 7300 PAR: 230 Lumen: 3770 CRI: volledig spectrum: 86   Optioneel: Superfish Slim Led ... (meer lezen)
€ 89,95 1
Superfish Slim Led controller
De controller simuleert de natuurlijke zonsopgang- en ondergang. Het licht start langzaam op in 30 sec. of 10 min. van uit naar volle sterkte en andersom bij zonsondergang.   Schakelt het licht automatisch aan en uit op de ... (meer lezen)
€ 24,95 1

Superfish Qube LED

De Superfish Qube LED Lampen zijn geschikt voor het plaatsen op de rand van uw open aquarium. De verlichting komt in verschillende maten, zo is er voor elk type aquarium een Superfish Qube LED verlichting welke voor u het meeste geschikt is. Verkrijgbaar in:

Superfish Qube LED  15

Superfish Qube LED 30

Superfish Qube LED 40

 

En voor een nano aquarium is er de Superfish nano led.

 

Door het gebruik van 12 volt op de Superfish Qube LED verlichting niet alleen energiezuinig maar ook nog een 100% veilig in gebruik.

Superfish Nano LED
Superfish Nano LED   LED-verlichtingsunit voor open Nano-aquaria met een maximale glasdikte van 4 mm. Zeer laag energieverbruik (0,6 Watt).   - Lange levensduur, meer dan 10.000 uur! - Veilig in gebruik (DC 12 ... (meer lezen)
vanaf € 14,90 1

Superfish onderwater LED verlichting

Speciaal voor de Deco LED decoratie ornamenten van Superfish is de deco LED onderwaterverlichting op de markt gebracht. Deze LED onderwater verlichting voor het aquarium past in de decoratie ornamenten en kunnen naar wens in diverse kleuren worden ingesteld. Maar deze Superfish onderwater LED verlichting kan natuurlijk ook voor diverse andere doeleinden worden gebruikt.

Superfish Deco LED Multi-Color Spot
Superfish Deco LED Multi-Color Spot   Onderwater LED-spotje voor een kleurrijke sfeer in uw aquarium. Ontwikkeld voor de Deco LED ornamenten, eenvoudig te installeren onderin het Deco LED ornament. Ook los te gebruiken, in combinat ... (meer lezen)
€ 11,90 1