Tetra

Tetra, wie is er niet groot mee geworden! Het bekende gele potje visvoer die altijd bij het aquarium stond. Nou dat visvoer "TetraMin" bestaat nog steeds en moet daarom wel heel goed zijn. Tetra heeft natuurlijk al die jaren ook niet stil gezeten en heeft naast het bekende potje TetraMin visvoer ook diverse andere visvoer op de markt gebracht.

TetraMin

TetraMin visvoer is voer wat al bijna net zo lang op de markt is als de gehele aquariumgeschiedenis. TetraMin is het bekendste visvoer wat er op de markt te krijgen is. Door de natuurlijke bestanddelen heeft het voer een hoge acceptatiewaarde.  Het Tetra visvoer "TetraMin"is niet alleen meer een vlokkenvoer maar TetraMin is tegenwoordig ook te verkrijgen in granulaat voer. Zodat er met de komst van de verschillende visvoer van Tetra alle vissen dagelijks een lekker maaltje hebben.

Tetra Cichlid Granules 500ml - Cichlidenvoer
Hoofdvoeder voor middelgrote Cichliden - met de gepatenteerde BioActive formule. Details: De voedermix bestaat uit twee verschillende granulaten en bevat alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en spoorelementen voor alle soorte ... (meer lezen)
€ 15,50 1
Tetra Cichlid Sticks 500ml - cichlidenvoer
Hoofdvoeder voor alle Cichliden en andere grote siervissen. Details: Dde sticks drijven aan de oppervlakte en dankzij hun wormachtige vorm en grootte passen ze perfect in het natuurlijke eetgedrag van de vissen. Het gehal ... (meer lezen)
€ 15,50 1
Tetra Cichlid XL Flakes 500ml - cichliden vlokken
Hoofdvoeder voor alle Cichliden en andere grote siervissen - licht verteerbaar. Details: Hoog gehalte aan dierlijke proteïnen en plantaardige voedingsstoffen Samenstelling van de voedingsstoffen voldoet aan de behoefte va ... (meer lezen)
€ 13,90 1
Tetra Crusta menu 100 ml
Hoofdvoer voor garnalen en kreeften. Voor een gevarieerde en soortspecifieke voeding. De vier op elkaar afgestemde voeders waarborgen een uitgebalanceerde en gevarieerde voedingDoor hun vormstabiliteit maken zij een natuurlijk eetgedrag moge ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Tetra Fun Tips Tablets 20 tabletten zakje
Biologisch uitgebalanceerde kleeftabletten voor tropische vissen. Voor gezond voederplezier en leuke variatie. Details: Biologisch uitgebalanceerde kleeftabletten Tweekleurige voertabletten voor kleurenpracht en vitalitei ... (meer lezen)
€ 2,20 1
Tetra Goldfish Flakes - 100ml
Vlokkenvoeder met BioActive formule voor alle goudvissen en andere koudwatervissen Details: optimaal afgestemde vlokkenmix voor een veelzijdige voeding bevat alle belangrijke voedings- en bouwstoffen zoals sporenelementen ... (meer lezen)
€ 2,90 1
Tetra Goldfish Gold Japan - sluierstaartvoer
Premiumpellets voor alle Japanse goudvissen en overige exotische goudvissen. Details: Fijnkorrelig, rond granulaat met snelle doorweektijd voor een gezonde en gevarieerde voeding Zorgt voor een evenwichtige voeding van al ... (meer lezen)
vanaf € 3,50 1
Tetra Guppy mini flakes 100ml
Zeer voedzaam hoofdvoer in de vorm van minivlokken voor het dagelijks voeren van guppy’s en andere levendbarende tandkarpers. Ondersteunt de gezondheid, kleurenpracht en vitaliteit van vissen   Details: Uitgebalanceerd hoofd ... (meer lezen)
€ 4,50 1
Tetra Holiday vakantievoer
Wanneer u op vakantie gaat, zal de zorg voor uw siervissen tijdelijk overgedragen worden aan vrienden of familie. TetraMin Holiday Voer is gezonde voeding voor maximaal 14 dagen met smakelijke watervlooien, vitaminen, mineralen en sporenelem ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Tetra menu 100ml
Vier speciale vlokken voor een gerichte en gevarieerde voeding van alle siervissen. Details: Zorgvuldig geselecteerde speciale vlokken met vitaminen, mineralen en sporenelementen voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding ... (meer lezen)
€ 5,50 1
Tetra Micro Menu 4 in 1 - 100ml
Tetra Micro Menu 4in1 100 ml, hoofdvoer 4 soorten speciaal voor hele kleine vissen. Tetra Micro Menu is geschikt als complete voedingsmix voor alle kleine siervissen die zich voeden in de bovenste, middelste en onderste delen van het wate ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Tetra Selection 100ml
Vier soorten hoofdvoer in vier aparte vakjes voor vissen die zich in verschillende waterlagen voeden. Details: TetraMin Vlokken: op het water drijvende vlokken passen bij de natuurlijke eetgewoonten van vissen die aan het wateroppe ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Tetra Wafer Mix
Uitgebalanceerd premiumvoer boordevol voedingsstoffen voor bodemvissen en kreeftachtigen. Details: Met garnalen voor gezonde groei Met spirulina-algen voor een hogere weerstand Deze mix bestaat uit groene en b ... (meer lezen)
vanaf € 6,50 1
Tetra Weekend voer 6 dagen
  Langdurig vormvast in het water 100% voedingswaarde Het aantal sticks is afhankelijk van het aantal vissen en hun grootte, de duur van de afwezigheid en de grootte van het aquarium. ... (meer lezen)
€ 5,90 1
TetraMin Granules 250ml
Hoofdvoer in de vorm van langzaam zinkende korrels met hoogwaardige, functionele voedingsstoffen voor een volwaardige, dagelijkse voeding van alle siervissen. Ondersteunt gezonde visgroei, vitaliteit en kleurenpracht. Details: ... (meer lezen)
€ 8,90 1
TetraMin Mini Granules - 100ml
Hoofdvoer in de vorm van langzaam zinkende minikorrels met hoogwaardige, functionele voedingsstoffen voor een volwaardige, dagelijkse voeding van kleinere siervissen. Ondersteunt gezonde visgroei, vitaliteit en kleurenpracht. Details: ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Tetramin vlokkenvoer
Hoofdvoer in de vorm van een vlokkenmengsel met hoogwaardige, functionele voedingsstoffen, voor een volwaardige, dagelijkse voeding van alle siervissen. Ondersteunt gezonde visgroei, vitaliteit en kleurenpracht.   Details: ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1

Tetra cichlid granules

Voor de wat grotere vissen in uw aquarium heeft Tetra een speciaal voer ontwikkelt. De Tetra Cichild lijn visvoer. Dit visvoer komt in grote potten en is verkrijgbaar in Tetra Cichild granules, Tetrra Cichild sticks of de xxl Tetra Cichild vlokken. 

Tetra vakantievoer

Even een weekendje of misschien wel 2 weken weg? Tetra heeft vakantievoer ontwikkeld welke het water niet belasten. Het is daarom niet meer nodig om een buurman, vriend of familielid te vragen om uw aquariumvissen voer te geven tijdens de vakantie. Tetra vakantievoer komt in twee soorten, één voor 6 dagen vakantie en één voor 14 dagen vakantie. Gaat u langer op vakantie en u wilt uw vissen deze periode alleen laten dan hebben wij een breed scala aan verschillende voerautomaten in het assortiment. Ga met een gerust hart op vakantie door gebruik te maken van de Tetra vakantievoerblokken.

Tetra Holiday vakantievoer
Wanneer u op vakantie gaat, zal de zorg voor uw siervissen tijdelijk overgedragen worden aan vrienden of familie. TetraMin Holiday Voer is gezonde voeding voor maximaal 14 dagen met smakelijke watervlooien, vitaminen, mineralen en sporenelem ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Tetra Weekend voer 6 dagen
  Langdurig vormvast in het water 100% voedingswaarde Het aantal sticks is afhankelijk van het aantal vissen en hun grootte, de duur van de afwezigheid en de grootte van het aquarium. ... (meer lezen)
€ 5,90 1