Triton ICP Oes Test kopen

Niks is zo belangrijk al het hebben van de juiste waterwaardes bij het houden van een succesvol zeeaquarium. Thuis testen van uw aquarium water is belangrijk. Maar wilt u echt een professioneel rapport  van uw aquariumwater dan adviseren wij een Triton ICP OES test. Deze watertest wordt uitgevoerd in een Duits lap. Meer van 30 waardes worden getest door Triton. U registreert online uw water sample waarna u de testbuisjes vult en via de post verstuurd naar Duitsland. Na gemiddeld 3 tot 5 werkdagen krijgt u een rapport in de mail waar alle verschillende testuitslagen van uw aquariumwater in staan. Dit is niet alle, Triton geeft namlijk bij de ICP OES test uitslag ook een advies hoe u de waterparameters van uw zeeaquarium kan verbeteren.

The TRITON LAB ICP Test Kit
Elke TRITON LAB ICP water analyse geeft een accuraat beeld van de waterkwaliteit in het aquarium. Een uitgebreid overzicht van verschillende macro en spoorelementen wordt gegeven.    Triton Lab test (ICP-OES) De triton verpa ... (meer lezen)
€ 29,90 1

Uitslag Triton ICP OES test

U heeft de Triton ICP OES uitslagen binnen gekregen maar u heeft eigenlijk geen idee waar nu te beginnen en wat de verschillende waardes inhouden? Nou gelukkig kunnen wij u daar mee helpen. Samen kijken wij naar wat het belangrijkste is zodat per onderdeel kan worden gekeken wat het belangrijkste is om mee te beginnen. De Triton ICP OES test niet bij ons gekocht of geen klant van ons? Geen probleem ook dan willen wij u best helpen met de uitslag van de test. Stuur de testgegevens door naar info@fritskuiper.nl en wij zullen u spoedig ons advies betreffende de Triton ICP OES test terug mailen.