Triton Methode

De Triton methode is inmiddels al weer heel wat jaren oud, maar Triton heeft niet stil gestaan bij de ontwikkeling van de verschillende Triton Methoden. Het houden van een zeeaquarium zonder waterverversingen is met de komst van de Triton Methode mogelijk geworden. Naast het toevoegen van de verbruikte spoorelementen maken de Triton base elementen gebruik van een wierenfilter deze wieren verwijderen ongewenste po4 en no3 uit het water. hier onder de verschillende Triton methoden voor jullie besproken. 

Triton base elements

De Triton base elements set is de eerste Triton methode welke ontwikkeld is om het houden van een zeeaquarium zonder waterwissels mogelijk te maken. Deze 4 flessen van de Triton methode bevatten de base elements welke nodig zijn om de waterwaardes op pijl te houden. De 4 flessen van 1 liter dienen aangemengd te worden met 9 liter RO/osmosewater. De 10 liter oplossingen dienen elk voor een evenredig deel over de dag verspreid toegevoegd te worden aan het aquarium. Triton Base elements zijn ontwikkeld om samen te werken met een wierenfilter, het is dus van belang dat u deze ook heeft mee draaien op uw systeem als u gebruikt maakt van de triton base elements "Triton Methode'

Triton Core7 Base elements 4 x 1000ml
  Core7 Base Elements en Reef Supplementen zijn twee nieuwe lijnen van de rif aquarium additieven lijn, die het potentiel hebben om het aquariumhouden op een heel nieuw niveau te brengen. Hoewel de Triton Elements voor een paar jaar a ... (meer lezen)
€ 29,90 1

Triton Core 7

Met de komst van de Triton Core 7 is er een nieuw Triton methode toegevoegd aan de succesvolle Triton lijn. Het grote voordeel aan de Triton Core 7 is dat deze 7x meer geconcentreerd is. Waardoor het met deze Triton methode niet meer nodig is om een mix aan te maken van 10 liter. Wat voor ruimte besparing zorgt in de kast. De Triton Core 7 methode is nog steeds een base elements van de Triton method lijn. Waterverversingen is dus nog steeds niet nodig. Het benodigde wierenfilter is nog wel een onderdeel van de Triton Core 7 Triton Method.

Triton Core 7 Triton Methode
  Core7 is de onlangs opnieuw geformuleerde superconcentraat ( 7X ) van de basiselementen die door TRITON zijn geproduceerd. Dit concentraat combineert de essentiële macro- elementen met een wetenschappelijk geformuleerd hoeveelhei ... (meer lezen)
€ 29,90 1

Triton other methods

De Triton other methods is een net als de Core 7 base elements toevoegingen een oplossing van 4x 1 liter welke de micro en macro elementen in het aquarium toevoegt. De Other methods is anders dan de boven genoemde methode omdat deze geen extra FE voor een gezonde wierengroei toevoegt. Het is dan bij de Triton other method dan ook niet nodig om met een wierenfilter te draaien. Een andere fosfaat en nitraatverwijderaar wordt dan aanbevolen. Heeft u een aquarium draaien met heel veel koraal en weinig vis? Dan is het mogelijk om zonder extra toevoegingen tegen te hoge no3 en po4 een succesvol aquarium te zouden zonder waterverversingen met de Triton other method. 

Triton Core 7 other methode (nieuwe versie)
De Triton Elements is ontwikkeld om vitale macro en trace elementen toe te voegen aan veel zeewateraquaria. Triton ondersteunt niet alleen koralen maar ook de Algen en levert daarom ook een bijdrage aan de filtratie. Core7 is de on ... (meer lezen)
€ 29,90 1