Triton

Triton is als één van de eerste begonnen met een manier van zeewateraquaria houden zonder waterverversingen. Door het toevoegen van de verbruikte spoor elementen was het mogelijk om de micro en macro spoorelementen op pijl te houden. Naast de verschillende Triton methodes is Triton ook bekend van de Triton testen, de ICP-OES test om wel te volstaan.  

Triton Methode

Triton Methode is een manier van een zeeaquarium houden zonder waterverversingen. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de ICP OES testen van Triton. 4 flessen met spoorelementen worden elk voor het zelfde deel met de hand of d.m.v. een dossercomputer toegevoegd aan het aquarium. Bij Frits Kuiper Groningen in het assortiment de 3 verschillende Triton Methodes

Triton Core7 Base elements 4 x 1000ml
  Core7 Base Elements en Reef Supplementen zijn twee nieuwe lijnen van de rif aquarium additieven lijn, die het potentiel hebben om het aquariumhouden op een heel nieuw niveau te brengen. Hoewel de Triton Elements voor een paar jaar a ... (meer lezen)
€ 29,90 1
Triton Core 7 Triton Methode
  Core7 is de onlangs opnieuw geformuleerde superconcentraat ( 7X ) van de basiselementen die door TRITON zijn geproduceerd. Dit concentraat combineert de essentiële macro- elementen met een wetenschappelijk geformuleerd hoeveelhei ... (meer lezen)
€ 29,90 1
Triton Core 7 other methode (nieuwe versie)
De Triton Elements is ontwikkeld om vitale macro en trace elementen toe te voegen aan veel zeewateraquaria. Triton ondersteunt niet alleen koralen maar ook de Algen en levert daarom ook een bijdrage aan de filtratie. Core7 is de on ... (meer lezen)
€ 29,90 1

Triton ICP-OES Test

Je aquarium water laten testen op lab niveau? Dat is nu mogelijk met de Triton ICP-OES testen. je vult gemakkelijk de buisjes met aquariumwater, dan de Triton ICP-OES test in de bijgeleverde envelop frankeren en op de post. Je ontvangt na een paar dagen meer dan 30 waterwaardes per mail. Met een advies wat goed en nog veel belangrijker niet goed is. Tevens geeft Triton netjes een advies hoe het één en ander aan te pakken. Natuurlijk is het ook mogelijk om de uitkomst naar ons door te mailen zodat wij er samen met u naar kunnen kijken.

The TRITON LAB ICP Test Kit
Elke TRITON LAB ICP water analyse geeft een accuraat beeld van de waterkwaliteit in het aquarium. Een uitgebreid overzicht van verschillende macro en spoorelementen wordt gegeven.    Triton Lab test (ICP-OES) De triton verpa ... (meer lezen)
€ 29,90 1

Triton Detox

Heeft u een Triton ICP-OES test gedaan en de uitslag geeft aan dat er te veel ongewenste metalen in het aquarium zitten? Dan adviseert Triton vaak om een Triton Detox kuur te doen. De Triton Detox kuur zorgt er voor dat de ongewenste meten in het zeeaquarium gebonden worden en dit wordt dan via de eiwitafschuimer/skimmer afgevoerd. Ga nooit zomaar een Triton Detox kuur toevoegen aan het aquarium maar laat eerst altijd uw water testen door Triton voordat men de Detox kuur gaat beginnen. 

Triton Detox
    Triton behandeling is ontwikkeld om specifieke problemen te verhelpen welke vaak voor komen binnen de zeewater hobby. De producten van Triton zijn gecontroleerd op kwaliteit en vrij van vervuiling.    Voor uit ... (meer lezen)
€ 18,90 1