Terrarium kopen

U bent van plan om een reptiel in huis te nemen, dan is de eerste stap een passend terrarium te kopen. Verschillende reptielen hebben verschillende behoeften. Zo moet je bij het kopen van het terrarium voor een kameleon er op letten dan er voldoende ventilatie aanwezig is, bij het kopen van een terrarium voor uw baardagaam is een groot oppervlakte belangrijker dan de hoogte. Wij kunnen u bij Frits Kuiper helpen bij de juiste keuze van het terrarium, veel maten zijn op voorraad bij ons in de winkel en zo niet dan leveren wij op bestelling ook diverse maatwerk terraria.

Exo Terra Terrarium

Complete terrarium sets van het kwaliteitsmerk Exo Terra. Uit voorraad leverbaar. Deze terraria zijn voorzien van een bovenkant van gaas waar de verlichting op geplaatst wordt. Er wordt gebruik gemaakt van gaas zodat uv-a en uv-b doordringen tot in het terrarium en bewoners zicht niet kunnen verwonden aan de lamp.

Terrarium op maat

Budget terraria uit voorraad leverbaar of naar wens op maat voor u gemaakt. 

Aquatlantis Terrarium

Nieuw in het assortiment zijn de hoogwaardige terraria van Aquatlantis. Gemaakt van kunststof en glas, verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. De Smart Line is een kwaliteitsoplossing voor uw reptielen en amfibieën. Biedt uitstekende habitat, ze kunnen worden gecombineerd in elke omgeving. Inclusief luchtcirculatiesysteem en een beveiligingssysteem met code. De roosters zijn afneembaar voor gemakkelijke toegang tot het interieur. Alle terraria zijn verkrijgbaar in zwart en wit.