Terraria Toebehoren

Bij het houden van terrariumdieren komen verschillende handige tools om het houden van de reptielen, het voeren van de dieren en het onderhoud van het terrarium te vergemakkelijken. 

Exo Terra Hygrometer
Voor het opmeten van de luchtvochtigheid Eenvoudig af te lezen en te installeren
€ 6,90 1
Exo Terra thermometer
Voor het opmeten van de temperatuur in het terrarium Eenvoudig af te lezen en te installeren
€ 6,90 1
Lucky reptile Thermometer Deluxe
Thermometer Deluxe Elektronisch thermometer met externe sensor Meet de temperatuur op twee verschillende plaatsen.   De sensoren kunnen ook onder water gebruikt worden! (dus ook  geschikt voor aquariums). ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Zoomed Dual Thermo / Humidity Gauge
Dit meetapparaat van Zoo Med geeft zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid aan in het terrarium. Klein en toch makkelijk afleesbaar.  
€ 14,90 1
ZooMed Rock Heater Giant
ZooMed Rock Heater Giant is een warmtesteen die tevens een prachtige decoratie steen is in je terrarium.   De ZooMed Rock Heater Giant is een nagemaakte steen en simuleert een steen die opgewarmd is door de zon. De meeste reptielen ... (meer lezen)
€ 39,90 1

Terrarium pincetten en overige terrarium tools

HOBBY PLANTEN-PINCET XXL, GEBOGEN 40 CM
Extra lange en zwaar uitgevoerde pincet. Ideaal voor het planten van uw grotere aquariumplanten of voor het voeren van uw voedseldieren in het terrarium. 
€ 15,90 1
HOBBY PLANTEN-PINCET XXL, RECHT 40 CM
Extra grote en zwaar uitgevoerde rechte pincet, geschikt voor aquarium en terrariun. 
€ 15,90 1
HOBBY TERRANO DEURSLOT (ZAAGTAND)
Beschermt en beveiligt waardevolle of gevaarlijke terrariumdieren. Voor schuivende glasplaten met een dikte van 4 tot 10mm dikte.
€ 7,90 1
ZoomedAdjustable Snake Hook
Ideaal voor het verplaatsen van slangen. Inschuifbaar tot broekzak formaat met makkelijke handgreep. Uitschuifbaar van 18 t/m 66cm.  
€ 7,90 1