Terrarium Voeding / Vitamines / Medicijnen

Terrarium voeding diversen

Fruit cups
Fruit cups voor verschillende gekko soorten. Worden in willige smaken afgestuurd. 
€ 0,70 1
HS AQUA TURTLE GAMMARUS
Aanvullend voer voor waterschildpadden, bevat gezuiverde beekvlokreeften (Gammarus spec.) Geschikt voor alle waterschildpadden vanaf een grootte van 10 cm. Het hoge gehalte aan natuurlijk calcium bevorderd een gezonde groei van Uw schildpadd ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
HS AQUA TURTLE MIXTURE
Hoofdvoer voor waterschildpadden, bevat zorgvuldig gedroogde visjes, kreeften en sticks, bestaand uit hoogwaardige ingrediënten. Door de natuurbelassen vorm bevordert het de natuurlijke jachtinstinct van de schildpadden. Geschikt voor alle w ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
HS AQUA TURTLE STICKS
Hoofdvoer voor waterschildpadden. Geschikt voor alle waterschildpadden vanaf een grootte van 10 cm. Bevordert de gezonde groei door een uitgewogen mengsel van dierlijke en plantaardige eiwitten. Voer jonge nog groeiende schildpadden 3-4 maal ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
sera reptil Professional Herbivor Nature
Het tweecomponentenvoeder voor herbivore reptielen Sera reptil Professional Herbivor Nature is het aanvullende voeder zonder kleur- en conserveermiddelen gemaakt van een smakelijk tweekleurig granulaat, geproduceerd in een zeer functionee ... (meer lezen)
€ 12,90 1
JBL NovoLotl M
Primair voer voor kleine axolotl   Volwaardige verzorging en optimale groei van axolotls, salamanders en dwergklauwkikker van 8 - 20 cm dankzij voederparels van 3 mm Het bijzondere: vormt een natuurlijke verzorging met visvl ... (meer lezen)
€ 6,65 1
JBL NovoLotl XL
Volwaardige verzorging en optimale groei van axolotls en salamanders vanaf 18 cm dankzij 5 mm granulaat Het bijzondere: vormt een natuurlijke verzorging met visvlees van zoetwatervissen (iets heel bijzonders!), vlokreeftjes en garnalen ... (meer lezen)
€ 6,65 1

Terrarium Voedseldieren

Terrarium Vitamines/VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Esha Tortufit
eSHa Tortufit is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor waterschildpadjes in een aquarium of paludarium (deel water/deel land) zonder filter of pomp. Uw waterschildpasjes zullen een gelukkiger en gezonder leven hebben in een klein palud ... (meer lezen)
€ 3,90 1
Krekel Gel 250 ml
Krekel Gel biedt uw voedseldieren een veilige en schone manier om in hun vocht- en calciumbehoefte te voorzien. 
€ 5,90 1
ZM Dr. Turtle Slow Release Calcium Block 14 gr
Het Dr. Turtle Slow Releasing Calcium Block conditioneert het water en voegt langzaam extra calcium to aan het water. Calcium is belangrijk voor een gezonde groei van het schild van waterschildpadden.   Het calcium blok kan sim ... (meer lezen)
€ 2,95 1
ZM REPTIVITE 56 G WIHT (MET) D3
Oorspronkelijk voor enkele dierenparken ontwikkeld, als preventie tegen rachitis bij schildpadden in gevangenschap. Vitamine op calciumbasis, zonder meel of sojavulmiddelen. Bevat vitaminen en mineralen van een kwaliteit die geschikt is v ... (meer lezen)
€ 7,90 1
ZM REPTIVITE 56 G WIHTOUT (ZONDER) D3
Oorspronkelijk voor enkele dierenparken ontwikkeld, als preventie tegen rachitis bij schildpadden in gevangenschap. Vitamine op calciumbasis, zonder meel of sojavulmiddelen. Bevat vitaminen en mineralen van een kwaliteit die geschikt is v ... (meer lezen)
€ 7,90 1
ZOOMED REPTI CALCIUM MET D3 85 GRAM
Repti Calcium is een ultra fijne neergeslagen calciumcarbonaat supplement met vitamine D3. Het is een fosfor-vrij calciumsupplement voor reptielen en amfibieën. Het heeft een unieke vorm / hoog specifiek oppervlak per gram resulteert in een ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
ZOOMED REPTI CALCIUM ZONDER D3 85 GRAM
Repti Calcium is een ultra fijne neergeslagen calciumcarbonaat supplement. Het is een fosfor-vrij calciumsupplement voor reptielen en amfibieën. Het heeft een unieke vorm / hoog specifiek oppervlak per gram resulteert in een verhoogde calciu ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Zoomed Repti Turtle Eye Drops 64ml
Opent en verschoont ontstoken ogen bij schildpadden. Kan preventief gebruikt worden tegen oogziektes die kunnen ontstaan door een vitamine A tekort.
€ 5,90 1
Zoomed Turtle Bone 2 stuks (Sepia)
Een natuurlijke drijvende calciumbron voor alle schildpadden. Het ruwe eetbare oppervlak voorkomt de doorgroei van de kaken. Verpakt per twee stuks.   Ook ideaal om bij uw kogelvissen in te plaatsen! De kogelvissen knagen aan de Se ... (meer lezen)
€ 2,95 1

repashy superfoods

Repashy Bluey Buffet 85gr
Breng water aan de kook. Schenk dit in een schaal en voeg de poeder toe(1 deel poeder op 2 à 3 delen water) roer dit geheel tot een klontvrije substantie. Schenk dit geheel in een vorm zodat u een laag krijgt van ongeveer 1 cm dik, laat dit ... (meer lezen)
€ 15,90 1
Repashy Calcium Plus
Calcium Plus, “Alles in 1” Calcium Supplement voor reptielen en Amphibieen.Met toegvoegde Vitamine,Mineralen en carotenoïden om u voederinsecten te bepoederen. Uw heeft naast dit Supplement niks anders nodig    SAMENSTELLING: C ... (meer lezen)
vanaf € 13,90 1
Repashy Crested Gecko classic
Compleet Voer voor fruitetende Gecko & andere Hagedissen. SAMENSTELLING: Gedroogde Banaan, Wei Eiwit-isolaat, Gedroogd Dadels, Gedroogde Ei, Gedroogde honing, Gedroogde vijgen, Suikerriet melasse, Kokos meel, Gedroogde algen, Gedro ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
REPASHY CRESTED GECKO MANGO
Compleet voer voor fruitetende Gecko’s & andere Hagedissen.   SAMENSTELLING: Gedroogde Mango (25%), gedroogd banaan, wei Isolaat, Gedroogde Honing, Zwarte Soldaat vliegenlarven meel, Gedroogde Dadels, Gedroogd ei, rijstprote ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
REPASHY GRASSLAND GRAZER 85 GRAM
Grassland Grazer, Onze lage Proteine, vezelrijke Gel Formule voor blad, gras, Bloem en Groente etende Soorten zoals Schildpadden en Uromastyx.   Grassland Grazer, Onze lage Proteine, vezelrijke Gel Formule voor blad, gras, Bloem en ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Repashy Grub Pie Reptile 85gr
Een revolutionaire voeding voor alle insectetende reptielen en amfibieën. De Grubs Pie voeding bestaat voor 75% uit insectenmeel. Dit maakt het dat de geur en smaak van Grub Pie vrijwel onweerstaanbaar is voor alle insecteneters. In sommige ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
Repashy Grubs'N'Fruit 85 gram
Een complete voeding voor fruit etende gekko’s, zoals Rhacodatylus, Phelsuma en andere soorten. Dit product is ook uitstekend geschikt als toevoeging aan het dieet van verschillende andere soorten, waaronder; anolis, skinken, kameleons en le ... (meer lezen)
€ 15,90 1
Repashy Meat Pie 85gr
De Repashy Meat Pie Reptile is een complete voeding voor carnivoren reptielen en amfibieën. Deze voeding is geschikt voor een groot aantal vleesetende dieren. Het voer is onder andere geschikt voor Teju's, Varanen, Salamanders en Hoornkikker ... (meer lezen)
€ 13,90 1
Repashy Superpig 85gr
Superpig is een pigment versterkend product. Dit voedingssupplement bestaat uit caroteen en is bedoeld om de voeding en de kleur van reptielen, vissen, amfibieën en vogels te versterken. Het product kan eenvoudig verstrekt worden door het ... (meer lezen)
€ 19,95 1
Repashy Veggie burger 85gram
Een complete voeding voor omnivoren reptielen, zoals baardagamen en skink soorten. Veggie Burger is een product op plantaardige basis met een gemiddeld eiwitgehalte. Dit product is ook uitstekend geschikt als toevoeging aan het dieet van ver ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Repashy Vitamin A Plus 85gr
Vitamin A Plus is een voedingssuplement bestaande uit een zeer fijn vitaminepoeder. Dit product bestaat uit een voorgevormde vitamine A mede als natuurlijke producten die bèta-caroteen bevatten. Dit product is geschikt voor reptielen en a ... (meer lezen)
€ 13,90 1

Medicijnen reptielen

sera med Professional diagnoseset
Set om endoparasieten bij reptielen aan te tonen door gratis analyse van de uitwerpselen    De set bestaat uit:   1 monsterhouder (monsterbuisje met lepel, secundaire verpakking en analyseblad) 1 doosje voor ve ... (meer lezen)
€ 17,90 1
sera med Professional Eimerol
Sera med Professional Eimerol voor de effectieve, veilige en eenvoudig toe te passen behandeling tegen coccidiën (Eimeria-, Sarcocystis- en Isospora-soorten) bij reptielen. Vertegenwoordigers van de geslachten Eimeria en Isospora komen bijzo ... (meer lezen)
€ 9,95 1
sera med Professional Flagamol
Sera med Professional Flagamol voor de effectieve en omzichtige behandeling tegen amoeben (Entamoeba invadens) en flagellaten (zoals Hexamita- en Giardia-soorten evenals Trichomonaden) bij reptielen. Deze verwekkers kunnen een groot gebrek a ... (meer lezen)
€ 9,95 1
sera med Professional Ophionol
Sera med Professional Ophionol is een spray tegen mijten (b.v. Ophionyssus natricis, Pterygosoma-, Trombicula- en Hirstiella-soorten) en teken (Amblyomma-, Hyalomma- en Ixodes-soorten) bij reptielen. De spray kan gemakkelijk worden aangebrac ... (meer lezen)
€ 14,90 1
sera med Professional Oxyspirol
Sera med Professional Oxyspirol dient voor de effectieve, eenvoudige en goed te verdragen behandeling tegen rondwormen (Nematoda) in long (Rhabdias-soorten) en darm (Oxyuren, Spiruroidea, Trichuroidea en Strongylidea) bij reptielen evenals t ... (meer lezen)
€ 9,95 1
sera med Professional Tremacestol
Sera med Professional Tremacestol ruimt op een betrouwbare wijze gevaarlijke parasieten uit de groep zuigwormen (Acanthostomum-, Hapalotrema-, Vasotrema- en Heronimus-soorten) en lintwormen (behorende tot de geslachten Ophiotaenia en Bothriu ... (meer lezen)
€ 9,95 1