Terrarium Voeding / Vitamines / Medicijnen


Hikari Reptile

Hikari Reptile CrestGel
Hikari Reptile CrestGel 60 g   Een uniek pasta dieet voor fruit en insectenetende gekko's.  1 zakje Hikari Reptile CrestGel is genoeg om een jong/volwassen gekko gedurende een maand te voeren. ... (meer lezen)
€ 10,90 1
Hikari Reptile DragonDelite
Hikari Reptile DragonDelite 200 g   Een uniek uitgebalanceerde voedingsmix die helpt bij de ondersteuning van een gezond immuumsysteem. 1 zakje Hikari Reptile DragonDelite is genoeg voedsel om een volwassen hagedis van gemid ... (meer lezen)
€ 15,90 1
Hikari Reptile DragonGel
Hikari Reptile DragonGel 60 g   Hikari Reptile DragonGel is een smaakvolle meelwormmaaltijd en kan gebruikt worden als aanvullend dieet voor volwassenen die minder dan wenselijke eetlust hebben. 1 zakje Hikari Reptile DragonGel ... (meer lezen)
€ 10,90 1
Hikari Reptile LeopaGel
Hikari Reptile LeopaGel 60 g   De Hikari Reptile LeopaGel bevat alle benodigde voedingsstoffen en vitamines voor een uitgebalanceerd dieet voor gekko's en andere insectetende reptielen.  1 zakje Hikari Reptile LeopaGel is g ... (meer lezen)
€ 10,90 1

Terrarium voeding diversen

Fruit cups
Fruit cups voor verschillende gekko soorten. Worden in willige smaken afgestuurd. 
€ 0,70 1
HS AQUA TURTLE GAMMARUS
Aanvullend voer voor waterschildpadden, bevat gezuiverde beekvlokreeften (Gammarus spec.) Geschikt voor alle waterschildpadden vanaf een grootte van 10 cm. Het hoge gehalte aan natuurlijk calcium bevorderd een gezonde groei van Uw schildpadd ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
HS AQUA TURTLE MIXTURE
Hoofdvoer voor waterschildpadden, bevat zorgvuldig gedroogde visjes, kreeften en sticks, bestaand uit hoogwaardige ingrediënten. Door de natuurbelassen vorm bevordert het de natuurlijke jachtinstinct van de schildpadden. Geschikt voor alle w ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
HS AQUA TURTLE STICKS
Hoofdvoer voor waterschildpadden. Geschikt voor alle waterschildpadden vanaf een grootte van 10 cm. Bevordert de gezonde groei door een uitgewogen mengsel van dierlijke en plantaardige eiwitten. Voer jonge nog groeiende schildpadden 3-4 maal ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
sera reptil Professional Herbivor Nature
Het tweecomponentenvoeder voor herbivore reptielen Sera reptil Professional Herbivor Nature is het aanvullende voeder zonder kleur- en conserveermiddelen gemaakt van een smakelijk tweekleurig granulaat, geproduceerd in een zeer functionee ... (meer lezen)
€ 12,90 1
JBL NovoLotl M
Primair voer voor kleine axolotl   Volwaardige verzorging en optimale groei van axolotls, salamanders en dwergklauwkikker van 8 - 20 cm dankzij voederparels van 3 mm Het bijzondere: vormt een natuurlijke verzorging met visvl ... (meer lezen)
€ 6,65 1
JBL NovoLotl XL
Volwaardige verzorging en optimale groei van axolotls en salamanders vanaf 18 cm dankzij 5 mm granulaat Het bijzondere: vormt een natuurlijke verzorging met visvlees van zoetwatervissen (iets heel bijzonders!), vlokreeftjes en garnalen ... (meer lezen)
€ 6,65 1

Terrarium Voedseldieren

Dola/Rozenkeverlarven, doos 10 stuks
  Extra grote larven van de rozenkever, de Dolalarve. Vooral voor uw grotere reptielen een heerlijk maaltje.   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verzending v ... (meer lezen)
€ 3,90 1
Fruitvliegen
Voor uw kleinste terrariumbewoners, zoals gifkikkers, hebben wij twee soorten fruitvliegen in het assortiment.  Verkrijgbaar in: Fruitvlieg klein Fruitvlieg groot  Voor eventuele verzending in ee ... (meer lezen)
vanaf € 2,50 1
Huiskrekels doos
Huiskrekels verkrijgbaar in de maten: 2, 4, 6, 7 en 8   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verzending van Huiskrekels gebeurt op dinsdag en vrijdag (zaterdag leverin ... (meer lezen)
vanaf € 1,90 1
Kakkerlakken Blaptica dubia
Al uw reptielen zijn er gek op (u misschien wat minder). De tropische kakkerlak, Blaptica dubia, is zeer voedingsrijk. De kakkerlakken zijn verkrijgbaar in 3 maten: maat S ca. 20 stuks maat M ca. 13 stuks maat L ca. 10 ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Meelwormen +/- 100 gr.
 Een portie meelwormen is niet alleen handig om in een bakje aan te bieden voor uw terrariumdieren, maar ook de vogels in uw tuin zijn er gek op.    Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onde ... (meer lezen)
€ 2,00 1
Morio wormen +/- 50 gram
De moriowormen lijken sterk op zeer grote meelwormen en worden daarom ook weleens "superwormen" genoemd   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verzending van Huiskreke ... (meer lezen)
€ 2,50 1
Regenwormen doosje
Regenwormen, voor bijvoorbeeld uw Bombina padjes of Axolotl's. Verpakt in een doosje met ca. 20 stuks in aarde. Ook geschikt om mee te vissen.   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan ... (meer lezen)
€ 1,80 1
Treksprinkhanen klein/middel/groot
Treksprinkhanen verkrijgbaar in de maten:  klein ca. 15 stuks (=mittel) middel ca. 13 stuks (=subaduld) groot ca. 10 stuks (=volwassen) Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra t ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Tropische springstaartjes
Tropische springstaartjes, voor de allerkleinste (jonge) terrariumdieren. Ook ideale opruimers voor uw paludarium of om uw bodem bio-actief te maken.    Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie ... (meer lezen)
€ 4,50 1
Veldkrekels doosje maat 8
Veldkrekels zijn donkerder en groter dan de bekende huiskrekels, ze maken ook meer geluid dan een huiskrekel.   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verzending van Hui ... (meer lezen)
€ 2,20 1
Verzending voedseldieren
  Voor de verzending van voedseldieren adviseren wij altijd een tempexbox plus een heatpack. u voegt deze gemakkelijk toe aan uw bestelling van de voedseldieren. 
€ 1,00 1
Wasmotten zonder voedingsbodem, ca, 40-50 stuks
De wasmotten worden gezien als lekkernij voor uw reptielen, door het hoge vetpercentage is het beter om deze motten niet als hoofdvoedsel te zien.    Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie ond ... (meer lezen)
€ 3,50 1

Terrarium Vitamines/VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Esha Tortufit
eSHa Tortufit is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor waterschildpadjes in een aquarium of paludarium (deel water/deel land) zonder filter of pomp. Uw waterschildpasjes zullen een gelukkiger en gezonder leven hebben in een klein palud ... (meer lezen)
€ 3,90 1
Krekel Gel 250 ml
Krekel Gel biedt uw voedseldieren een veilige en schone manier om in hun vocht- en calciumbehoefte te voorzien. 
€ 5,90 1
ZM Dr. Turtle Slow Release Calcium Block 14 gr
Het Dr. Turtle Slow Releasing Calcium Block conditioneert het water en voegt langzaam extra calcium to aan het water. Calcium is belangrijk voor een gezonde groei van het schild van waterschildpadden.   Het calcium blok kan sim ... (meer lezen)
€ 2,95 1
ZM REPTIVITE 56 G WIHT (MET) D3
Oorspronkelijk voor enkele dierenparken ontwikkeld, als preventie tegen rachitis bij schildpadden in gevangenschap. Vitamine op calciumbasis, zonder meel of sojavulmiddelen. Bevat vitaminen en mineralen van een kwaliteit die geschikt is v ... (meer lezen)
€ 7,90 1
ZM REPTIVITE 56 G WIHTOUT (ZONDER) D3
Oorspronkelijk voor enkele dierenparken ontwikkeld, als preventie tegen rachitis bij schildpadden in gevangenschap. Vitamine op calciumbasis, zonder meel of sojavulmiddelen. Bevat vitaminen en mineralen van een kwaliteit die geschikt is v ... (meer lezen)
€ 7,90 1
ZOOMED REPTI CALCIUM MET D3
Repti Calcium is een ultra fijne neergeslagen calciumcarbonaat supplement met vitamine D3. Het is een fosfor-vrij calciumsupplement voor reptielen en amfibieën. Het heeft een unieke vorm / hoog specifiek oppervlak per gram resulteert in een ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
ZOOMED REPTI CALCIUM ZONDER D3 85 GRAM
Repti Calcium is een ultra fijne neergeslagen calciumcarbonaat supplement. Het is een fosfor-vrij calciumsupplement voor reptielen en amfibieën. Het heeft een unieke vorm / hoog specifiek oppervlak per gram resulteert in een verhoogde calciu ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Zoomed Repti Turtle Eye Drops 64ml
Opent en verschoont ontstoken ogen bij schildpadden. Kan preventief gebruikt worden tegen oogziektes die kunnen ontstaan door een vitamine A tekort.
€ 5,90 1
Zoomed Turtle Bone 2 stuks (Sepia)
Een natuurlijke drijvende calciumbron voor alle schildpadden. Het ruwe eetbare oppervlak voorkomt de doorgroei van de kaken. Verpakt per twee stuks.   Ook ideaal om bij uw kogelvissen in te plaatsen! De kogelvissen knagen aan de Se ... (meer lezen)
€ 2,95 1

repashy superfoods

Repashy Bluey Buffet 85gr
  Repashy Bluey Buffet is onze formule voor blauw tong skinken en andere omnivoren reptielen soorten zoals baardagamen en andere skinken.   Gebruiksadvies: Breng water aan de kook. Schenk dit in een schaal en voeg de ... (meer lezen)
€ 15,90 1
Repashy Bug Burger - Voedseldieren gutloaden
Repashy Bug Burger is een compleet dieet voor krekels, kakkerlakken en andere voederinsecten, voor het zogenaamde 'gutloaden van uw voedseldieren".   Repashy Bug Burger 85 gram poeder maakt 600 gram Repashy Bug Burger aan. Het is e ... (meer lezen)
vanaf € 10,90 1
Repashy Calcium Plus
Repashy Calcium Plus is een “Alles in 1” Calcium Supplement voor reptielen en amfibieën.   Met toegevoegde vitamine, mineralen en carotenoïden om het voederinsecten te bepoederen. Je hebt naast dit Supplement niks anders nodig. ... (meer lezen)
vanaf € 13,90 1
Repashy Crested Gecko classic
Compleet voer voor fruit etende Gecko & andere Hagedissen.   Samenstelling: Gedroogde Banaan, Wei Eiwit-isolaat, Gedroogd, Dadels, Gedroogde Ei, Gedroogde honing, Gedroogde vijgen, Suikerriet melasse, Kokos meel, Gedroogde algen, G ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
REPASHY CRESTED GECKO MANGO
Compleet voer voor fruitetende Gecko’s & andere Hagedissen.   Samenstelling: Gedroogde Mango (25%), gedroogd banaan, wei Isolaat, Gedroogde Honing, Zwarte Soldaat vliegenlarven meel, Gedroogde Dadels, Gedroogd ei, rijstproteïnen, E ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
Repashy Crested Gecko MRP 85 gram
Het Repashy Crested Gecko MRP (Meal Replacement Powder) voer is een complete voeding in poedervorm en is geschikt voor fruit etende Gekko's, zoals de Rhacodatylus, Phelsuma en andere Gekko soorten.   Het voer moet, voordat je h ... (meer lezen)
€ 14,50 1
REPASHY GRASSLAND GRAZER
Grassland Grazer, onze lage Proteïne, vezelrijke gel formule voor blad, gras, bloem en groente etende soorten zoals Schildpadden en Uromastyx.   Samenstelling: Paardenbloem poeder, vijg poeder, luzerne meel, Hibiscus, rijstzemelen, ... (meer lezen)
vanaf € 12,90 1
Repashy Grub Pie Reptile 85gr
Een revolutionaire voeding voor alle insect-etende reptielen en amfibieën.   De Grubs Pie voeding bestaat voor 75% uit insectenmeel. Dit maakt het dat de geur en smaak van Grub Pie vrijwel onweerstaanbaar is voor alle insecteneters ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
Repashy Grubs'N'Fruit 85 gram
Een complete voeding voor fruit etende gekko’s, zoals Rhacodatylus, Phelsuma en andere soorten.   Dit product is ook uitstekend geschikt als toevoeging aan het dieet van verschillende andere soorten waaronder: anolis, skinke ... (meer lezen)
€ 15,90 1
Repashy Meat Pie 85gr
De Repashy Meat Pie Reptile is een complete voeding voor carnivoren reptielen en amfibieën.   Deze voeding is geschikt voor een groot aantal vleesetende dieren. Het voer is onder andere geschikt voor Teju's, Varanen, Salamanders en ... (meer lezen)
€ 13,90 1
Repashy Superpig 85gr
Superpig is een pigment versterkend product. Dit voedingssupplement bestaat uit caroteen en is bedoeld om de voeding en de kleur van reptielen, vissen, amfibieën en vogels te versterken.   Het product kan eenvoudig verstrekt wo ... (meer lezen)
€ 19,95 1
Repashy Veggie burger 85gram
Een complete voeding voor omnivoren reptielen, zoals baardagamen en skink soorten.   Repashy Veggie Burger is een product op plantaardige basis met een gemiddeld eiwitgehalte. Dit product is ook uitstekend geschikt als toevoeging a ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Repashy Vitamin A Plus 85gr
Vitamine A Plus is een voedingssupplement bestaande uit een zeer fijn vitaminepoeder. Dit product bestaat uit een voorgevormde vitamine A mede als natuurlijke producten die bèta-caroteen bevatten.   Dit product is geschikt voor ... (meer lezen)
€ 13,90 1

Medicijnen reptielen

sera med Professional diagnoseset
Set om endoparasieten bij reptielen aan te tonen door gratis analyse van de uitwerpselen    De set bestaat uit:   1 monsterhouder (monsterbuisje met lepel, secundaire verpakking en analyseblad) 1 doosje voor ve ... (meer lezen)
€ 17,90 1
sera med Professional Eimerol
Sera med Professional Eimerol voor de effectieve, veilige en eenvoudig toe te passen behandeling tegen coccidiën (Eimeria-, Sarcocystis- en Isospora-soorten) bij reptielen. Vertegenwoordigers van de geslachten Eimeria en Isospora komen bijzo ... (meer lezen)
€ 9,95 1
sera med Professional Flagamol
Sera med Professional Flagamol voor de effectieve en omzichtige behandeling tegen amoeben (Entamoeba invadens) en flagellaten (zoals Hexamita- en Giardia-soorten evenals Trichomonaden) bij reptielen. Deze verwekkers kunnen een groot gebrek a ... (meer lezen)
€ 9,95 1
sera med Professional Ophionol
Sera med Professional Ophionol is een spray tegen mijten (b.v. Ophionyssus natricis, Pterygosoma-, Trombicula- en Hirstiella-soorten) en teken (Amblyomma-, Hyalomma- en Ixodes-soorten) bij reptielen. De spray kan gemakkelijk worden aangebrac ... (meer lezen)
€ 14,90 1
sera med Professional Oxyspirol
Sera med Professional Oxyspirol dient voor de effectieve, eenvoudige en goed te verdragen behandeling tegen rondwormen (Nematoda) in long (Rhabdias-soorten) en darm (Oxyuren, Spiruroidea, Trichuroidea en Strongylidea) bij reptielen evenals t ... (meer lezen)
€ 9,95 1
sera med Professional Tremacestol
Sera med Professional Tremacestol ruimt op een betrouwbare wijze gevaarlijke parasieten uit de groep zuigwormen (Acanthostomum-, Hapalotrema-, Vasotrema- en Heronimus-soorten) en lintwormen (behorende tot de geslachten Ophiotaenia en Bothriu ... (meer lezen)
€ 9,95 1