repashy superfoods

Nieuw in het assortiment bij Frits Kuiper Groningen zijn de voeders van Repashy superfoods. U kunt het gebruiken als extra toevoeging, bijvoorbeeld calcium en vitamine A. Maar ook een compleet menu voor uw wimpergekko heeft Repashy. Alles is vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Ook een complete voeding voor bijvoorbeeld fruitetende gekko’s, zoals Rhacodatylus, Phelsuma en Gecko soorten zit in het assortiment. Dit product is uitstekend geschikt als toevoeging van het dieet van verschillende soorten reptielen.


Repashy Bug Burger - Voedseldieren gutloaden

Repashy Bug Burger. Is een compleet dieet voor krekels, kakkerlakken en andere voederinsecten, voor het zogenaamde 'gutloaden van uw voedseldieren". Repashy Bug Burger 85Gramm poeder maakt 600gram repashy Bug Burger aan!! kant en klaar voergel met voldoende vocht en voeding voor de insecten en is verrijkt met calcium, magnesium, vitaminen en carotenoïden. 

 

Verkrijgbaar in 85 en 340g gram:

€ 10,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Repashy Vitamin A Plus 85gr

Vitamin A Plus is een voedingssuplement bestaande uit een zeer fijn vitaminepoeder. Dit product bestaat uit een voorgevormde vitamine A mede als natuurlijke producten die bèta-caroteen bevatten.

Dit product is geschikt voor reptielen en amfibieën. Vitamin A Plus kan wekelijks aangeboden worden, door het voedsel te bepoederen. In geval van een ernstig Vitamine A tekort bij dieren mag Vitamin A Plus ook vaker toegediend worden.

 

 

€ 13,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 werkdagen

Repashy Calcium Plus

Calcium Plus, “Alles in 1” Calcium Supplement voor reptielen en Amphibieen.Met toegvoegde Vitamine,Mineralen en carotenoïden om u voederinsecten te bepoederen. Uw heeft naast dit Supplement niks anders nodig

 

 SAMENSTELLING: Calciumcarbonaat, gedroogde algen, gist, zout, melasse, rozenbottels, Goudsbloem Paprika, Hibiscus, Algen meel,

Kurkuma, mineralen.

Toevoegingen: Nutritionele toevoegingsmiddelen per KG: Vitamine A:

400.000 IU, vitamine D3: 40.000 IE, vitamine E: 4.000

IU Zink (3b6.10): 350 mg, mangaan (3b5.10):

350 mg, koper (3b4.10): 150 mg, conserveermiddelen,

Antioxidanten. Sensoriële toevoegingsmiddelen: natuurlijk aroma

Analytische bestanddelen:Eiwit 2%,Vet 1%,Ruwe Celstof 4%Vochtgehalte 8%,Ruwe as 65%,Calcium20%

 

Verkrijgbaar in 85 en 170gram: 

€ 13,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Repashy Bluey Buffet 85gr

Breng water aan de kook. Schenk dit in een schaal en voeg de poeder toe(1 deel poeder op 2 à 3 delen water) roer dit geheel tot een klontvrije substantie. Schenk dit geheel in een vorm zodat u een laag krijgt van ongeveer 1 cm dik, laat dit afkoelen(bij voorkeur in de koelkast). Nadat de substantie opgestijfd is kunt u dit in de gewenste vorm snijden en opvoeren. Bewaar dit geheel afgesloten in de koelkast waarna het maximaal 2 weken houdbaar is. Invriezen is ook mogelijk Repashy Bluey Buffet kan ook als vloeibare substantie gevoerd worden.

 

Voer 3 à 4 maal per week zoveel als het dier direct eet, pas daarna de volgende voeding hierop aan.

Repashy Bluey Buffet is onze formule voor blauw tong skinken en andere omnivoren reptielen soorten zoals baardagamen en andere skinken.

€ 15,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Repashy Meat Pie 85gr

De Repashy Meat Pie Reptile is een complete voeding voor carnivoren reptielen en amfibieën. Deze voeding is geschikt voor een groot aantal vleesetende dieren. Het voer is onder andere geschikt voor Teju's, Varanen, Salamanders en Hoornkikkers. Het product is een samenstelling van verschillende dierlijke eiwitten, met een eiwitgehalte van maar liefst 55% is dit product een smakelijke voeding voor jouw dier. Meat Pie is een complete voeding, die ook gegeven kan worden als traktatie.

 

Gebruiksadvies:

Meng een deel poeder in drie delen water en roer tot het gemengd is. Magnetron tot het begint te koken, te verwijderen en roer. Je kunt ook water op het vuur aan de kook brengen, van het vuur halen en poeder toevoegen. Laat de container afkoelen of giet hem onmiddellijk in een opslagcontainer of -vorm en laat hem bij kamertemperatuur tot hij stevig staat.

€ 13,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Repashy Grub Pie Reptile 85gr

Een revolutionaire voeding voor alle insectetende reptielen en amfibieën. De Grubs Pie voeding bestaat voor 75% uit insectenmeel. Dit maakt het dat de geur en smaak van Grub Pie vrijwel onweerstaanbaar is voor alle insecteneters. In sommige gevallen kan het zijn dat uw huisdier enige stimulatie verlangen alvorens zij de Grub Pie als voeding associëren. Grub Pie kan gevoerd worden als gel of papje en is verrijkt met alle nodige vitamine en mineralen.

 

€ 15,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Repashy Superpig 85gr

Superpig is een pigment versterkend product. Dit voedingssupplement bestaat uit caroteen en is bedoeld om de voeding en de kleur van reptielen, vissen, amfibieën en vogels te versterken.

Het product kan eenvoudig verstrekt worden door het te vermengen met de dagelijkse voeding.

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

REPASHY GRASSLAND GRAZER 85 GRAM

Grassland Grazer, Onze lage Proteine, vezelrijke Gel Formule voor blad, gras, Bloem en Groente etende Soorten zoals Schildpadden en Uromastyx.

 

Grassland Grazer, Onze lage Proteine, vezelrijke Gel Formule voor blad, gras, Bloem en Groente etende Soorten zoals Schildpadden en Uromastyx.

SAMENSTELLING: Paardebloem poeder, vijg poeder, luzerne meel, Hibiscus, rijstzemelen,Lijnzaad, maïsmeel, gedroogd zeewier meel, calciumcarbonaat, SuikerRiet melasse, gist, lecithine, Johannesbroodpitmeel, Citroenzuur, gedroogde algen, gedroogde watermeloen, Rozenbottel, Goudsbloem, Paprika, Algen meel, Kurkuma, Rozemarijn extract, Seleniumgist, mineralen.

Toevoegingen: Nutritionele toevoegingsmiddelen per KG: Vitamine A: 12.000 IU, vitamine D3: 1600 IE, vitamine B2: 24 mg, zink (3b6.10): 30mg, Mangaan (3b5.10): 40 mg, Koper (3b4.10): 15mg, conserveermiddelen, antioxidanten. Sensoriële toevoegingsmiddelen: Natuurlijk aroma.

Analytische bestanddelen:Eiwit 13%,Vet 4%,Ruwe Celstof 30%Vochtgehalte 8%,Ruwe as 9%,Calcium 1%

€ 12,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Repashy Grubs'N'Fruit 85 gram

Een complete voeding voor fruit etende gekko’s, zoals Rhacodatylus, Phelsuma en andere soorten. Dit product is ook uitstekend geschikt als toevoeging aan het dieet van verschillende andere soorten, waaronder; anolis, skinken, kameleons en leguanen.

Grubs’N’Fruit bevat naast fruit tevens 30% insecteneiwit. Dit maakt het een uiterst smakelijk product, als lekkernij of voor de kieskeurige eters!

€ 15,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Repashy Crested Gecko classic

Compleet Voer voor fruitetende Gecko & andere Hagedissen.

SAMENSTELLING: Gedroogde Banaan, Wei Eiwit-isolaat, Gedroogd

Dadels, Gedroogde Ei, Gedroogde honing, Gedroogde vijgen, Suikerriet melasse, Kokos meel, Gedroogde algen, Gedroogde watermeloen, rozenbottels, Hibiscus, Goudsbloem, Paprika, Kurkuma, Mineralen.

Toevoegingen: Nutritionele toevoegingsmiddelen per KG: Vitamine A: 12.000 IU,

Vitamine D3: 1600 IE, vitamine B2: 24 mg, zink (3b6.10): 30 mg,

Mangaan (3b5.10): 40 mg, Koper (3b4.10): 15mg, conserveringsmiddelen,

Antioxidanten ..

Analytische bestanddelen:Eiwit 20%,Vet 4,5%,Ruwe Celstof 6%Vochtgehalte 8%,Ruwe as 8%,Calcium1,2%

€ 15,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Repashy Veggie burger 85gram

Een complete voeding voor omnivoren reptielen, zoals baardagamen en skink soorten. Veggie Burger is een product op plantaardige basis met een gemiddeld eiwitgehalte. Dit product is ook uitstekend geschikt als toevoeging aan het dieet van verschillende andere soorten, waaronder; landschilpadden en leguanen. Veggie Burger is er in poedervorm en hoeft alvorens verstrekking enkel nog vermengd te worden met water.

 

€ 12,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

REPASHY CRESTED GECKO MANGO

Compleet voer voor fruitetende Gecko’s & andere Hagedissen.

 

SAMENSTELLING: Gedroogde Mango (25%), gedroogd banaan, wei

Isolaat, Gedroogde Honing, Zwarte Soldaat vliegenlarven meel, Gedroogde Dadels, Gedroogd ei, rijstproteïnen, Erwt Eiwitten, gedroogde vijgen,Rijst Zemelen, kokosnoot, gemalen lijnzaad, Suikerriet

Melasse, Algen meel, gedroogde algen, gedroogde watermeloen, Rozenbottel, Hibiscus, Goudsbloem, Paprika, mineralen.

Toevoegingen: Nutritionele toevoegingsmiddelen per KG: Vitamine A: 12.000 IU,

Vitamine D3: 1600 IE, vitamine B2: 24 mg, zink (3b6.10): 30 mg,

Mangaan (3b5.10): 40 mg, Koper (3b4.10): 15mg, conserveringsmiddelen,

Antioxidanten ..

Analytische bestanddelen:Eiwit 20%,Vet 5%,Ruwe Celstof 4%Vochtgehalte 8%,Ruwe as 8%,Calcium1,3%

 

Verkrijgbaar in 85 en 170gram:

€ 15,90

 • Uitverkocht

Repashy Calcium Plus

Het calcium preparaat voor uw reptielen! Repashy Calcium Plus  uit de Repashy superfoods productlijn is een alles in één supplement dat insecten voorziet van extra vitamines en calcium. Dit zorgt ervoor dat de voederinsecten zo voedzaam mogelijk worden. Repashy Calcium Plus is rijk aan vitamine A met Retinol en Cartenoïden. Het is speciaal ontwikkelt om de voedingswaarden van krekels, kakkerlakken, vliegen en andere insecten te verhogen voor jouw insecteneter. Repashy Calcium Plus optimaliseert de calcium- en fosforverhoudingen en zorgt voor een uitgebalanceerde gehalte aan vitamines, mineralen en sporenelementen.

Repashy crested gecko diet kopen

Zoekt u een complete voeding voor uw fruit etende gekko’s, zoals Rhacodatylus, Phelsuma en andere gekko's dan is Repashy crested gecko diet uit de productlijn van Repashy superfood, het potje wat u in huis moet halen. Dit product is niet alleen een hoofdvoer voor uw gekkos's maar ook uitstekend geschikt als toevoeging aan het dieet van verschillende andere soorten, waaronder; anolis, skinken, kameleons en zelfs  leguanen. Crested Gecko diet is in poedervorm en hoeft alvorens verstrekking alleen nog maar vermengd te worden met water. Het enige wat u hoeft te doen voor uw reptielen is Repashy crested gecko diet kopen en dat doet u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen

Repashy bestellen

Zoekt u een vertrouwd adres om uw Repashy producten te bestellen? Dan bent u bij Frits Kuiper Groningen aan het juiste adres. Naast het online bestellen van de Repashy superfoods kunt u ook gewoon gezellig bij ons binnenlopen aan de Noorderhaven 13 in Groningen. Wat wij in de webshop op voorraad hebben van de Repashy superfoods producten hebben wij ook op voorraad in de winkel van Repashy. Wilt u overige producten van Repashy bestellen? Dat kan uiteraard ook via ons. Wij kunnen de complete Repashy lijn leveren. Heeft u vragen over één van de Repashy producten voordat u bij ons gaat bestellen? Tijdens onze openingstijden zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 050-3129092 of via de mail op info@fritskuiper.nl