Voedseldieren / voeding terrarium

Voedseldieren

Twee keer per week krijgen wij bij Frits Kuiper Groningen een verse aanvoer van voedseldieren binnen. Hoewel verzending niet onze voorkeur heeft, is dit wel mogelijk. Eventueel verpakken wij de voedseldieren bij koud weer in een tempexbox inclusief een heatpack (extra kosten 1 euro).

Maar wat nog veel handiger is, is dat u de voedseldieren kunt bestellen bij ons in de webshop en vervolgens de optie bij de betaalmethode "bij afhalen' aanvinken. Wij zetten de voedseldieren voor u achteruit, zodat u gegarandeerd bent dat u verse voedseldieren heeft. Deze kunt u dan afhalen bij ons aan de kassa. 

Dola/Rozenkeverlarven, doos 10 stuks
  Extra grote larven van de rozenkever, de Dolalarve. Vooral voor uw grotere reptielen een heerlijk maaltje.   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verzending v ... (meer lezen)
€ 3,90 1
Fruitvliegen
Voor uw kleinste terrariumbewoners, zoals gifkikkers, hebben wij twee soorten fruitvliegen in het assortiment.  Verkrijgbaar in: Fruitvlieg klein Fruitvlieg groot  Voor eventuele verzending in ee ... (meer lezen)
vanaf € 2,50 1
Huiskrekels doos
Huiskrekels verkrijgbaar in de maten: 2, 4, 6, 7 en 8   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verzending van Huiskrekels gebeurt op dinsdag en vrijdag (zaterdag leverin ... (meer lezen)
vanaf € 1,90 1
Kakkerlakken Blaptica dubia
Al uw reptielen zijn er gek op (u misschien wat minder). De tropische kakkerlak, Blaptica dubia, is zeer voedingsrijk. De kakkerlakken zijn verkrijgbaar in 3 maten: maat S ca. 20 stuks maat M ca. 13 stuks maat L ca. 10 ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Meelwormen +/- 100 gr.
 Een portie meelwormen is niet alleen handig om in een bakje aan te bieden voor uw terrariumdieren, maar ook de vogels in uw tuin zijn er gek op.    Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onde ... (meer lezen)
€ 2,00 1
Morio wormen +/- 50 gram
De moriowormen lijken sterk op zeer grote meelwormen en worden daarom ook weleens "superwormen" genoemd   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verzending van Huiskreke ... (meer lezen)
€ 2,50 1
Regenwormen doosje
Regenwormen, voor bijvoorbeeld uw Bombina padjes of Axolotl's. Verpakt in een doosje met ca. 20 stuks in aarde. Ook geschikt om mee te vissen.   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan ... (meer lezen)
€ 1,80 1
Treksprinkhanen klein/middel/groot
Treksprinkhanen verkrijgbaar in de maten:  klein ca. 15 stuks middel ca. 13 stuks groot ca. 10 stuks Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verz ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Tropische springstaartjes
Tropische springstaartjes, voor de allerkleinste (jonge) terrariumdieren. Ook ideale opruimers voor uw paludarium of om uw bodem bio-actief te maken.    Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie ... (meer lezen)
€ 4,50 1
Veldkrekels doosje maat 8
Veldkrekels zijn donkerder en groter dan de bekende huiskrekels, ze maken ook meer geluid dan een huiskrekel.   Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie onderaan deze pagina). Verzending van Hui ... (meer lezen)
€ 2,20 1
Verzending voedseldieren
  Voor de verzending van voedseldieren adviseren wij altijd een tempexbox plus een heatpack. u voegt deze gemakkelijk toe aan uw bestelling van de voedseldieren. 
€ 1,00 1
Wasmotten zonder voedingsbodem, ca, 40-50 stuks
De wasmotten worden gezien als lekkernij voor uw reptielen, door het hoge vetpercentage is het beter om deze motten niet als hoofdvoedsel te zien.    Voor eventuele verzending in een tempexbox voegt u dit product extra toe (zie ond ... (meer lezen)
€ 3,50 1

Overige terrariumdieren voeding

HS AQUA TURTLE GAMMARUS

Aanvullend voer voor waterschildpadden, bevat gezuiverde beekvlokreeften (Gammarus spec.) Geschikt voor alle waterschildpadden vanaf een grootte van 10 cm. Het hoge gehalte aan natuurlijk calcium bevorderd een gezonde groei van Uw schildpadden. Voer jonge nog groeiende schildpadden 3-4 maal dagelijks zo veel als de schildpadden binnen 10 minuten opeten. Volwassene schildpadden worden 4-5 maal per week gevoerd.

 

Verkrijgbaar in 500 en 1000 ml:

€ 5,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen

HS AQUA TURTLE MIXTURE

Hoofdvoer voor waterschildpadden, bevat zorgvuldig gedroogde visjes, kreeften en sticks, bestaand uit hoogwaardige ingrediënten. Door de natuurbelassen vorm bevordert het de natuurlijke jachtinstinct van de schildpadden. Geschikt voor alle waterschildpadden vanaf een grootte van 10 cm. Voer jonge nog groeiende schildpadden 3-4 maal dagelijks zo veel als de schildpadden binnen 10 minuten opeten. Volwassene schildpadden worden 4-5 maal per week gevoerd.

€ 6,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen

HS AQUA TURTLE STICKS

Hoofdvoer voor waterschildpadden. Geschikt voor alle waterschildpadden vanaf een grootte van 10 cm. Bevordert de gezonde groei door een uitgewogen mengsel van dierlijke en plantaardige eiwitten. Voer jonge nog groeiende schildpadden 3-4 maal dagelijks zo veel als de schildpadden binnen 10 minuten opeten. Volwassene schildpadden worden 4-5 maal per week gevoerd.

 

Verkrijgbaar in 500 en 1000 en 2500ml:

€ 6,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen

Fruit cups

Fruit cups voor verschillende gekko soorten. Worden in willige smaken afgestuurd. 

€ 0,70

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen

Sera herbivor 330 gram ​

Sera reptil Professional Herbivor is een aanvullend voeder dat is vervaardigd uit een drijvend, in een uiterst functioneel coëxtrusieproces samengesteld tweekleurig granulaat voor alle plantenetende reptielen, landschildpadden en leguanen. De voederring bevat een van ruwe vezels voorzien mengsel van de meest uiteenlopende, bij het natuurlijke voedingsspectrum passende kruiden evenals geringe hoeveelheden eveneens nodige hoogwaardige proteïnes en vetten. De met een lage temperatuur en daarmee bijzonder omzichtig geëxtrudeerde groene voederkern is rijk aan vitale vitamines, mineralen en algen voor de versterking van het weerstandsvermogen. De optimale calcium/fosfor-verhouding is de basis voor een gezonde groei van botten en schild.

Inhoud:

330 g - 1 L

€ 12,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen

Axolotl droogvoer:

JBL NovoLotl M
Primair voer voor kleine axolotl   Volwaardige verzorging en optimale groei van axolotls, salamanders en dwergklauwkikker van 8 - 20 cm dankzij voederparels van 3 mm Het bijzondere: vormt een natuurlijke verzorging met visvl ... (meer lezen)
€ 6,65 1
JBL NovoLotl XL
Volwaardige verzorging en optimale groei van axolotls en salamanders vanaf 18 cm dankzij 5 mm granulaat Het bijzondere: vormt een natuurlijke verzorging met visvlees van zoetwatervissen (iets heel bijzonders!), vlokreeftjes en garnalen ... (meer lezen)
€ 6,65 1