Video's

Welkom op de videopagina van Frits Kuiper Groningen. Hier kunnen jullie diverse video's vinden die wij hebben gemaakt. We behandelen topics waarvan wij denken dat ze handig zijn voor de hobby en geven u tips & tricks en laten u producten zien met instructies hoe te gebruiken. Dit alles voor onze Aquarium-, Terrarium- en Hengelsporthobby. Heeft u tips voor ons welke onderwerpen jullie graag terug willen zien? Laat het ons dan weten via de bekende social-mediakanalen. 

 

Wekelijks maken wij een nieuwe video. Abonneer u daarom op ons YouTube kanaal, zodat u niets mist! 

 

How-to-do Video

Unboxing Video 

 

Superfish Retro LED verlichting

Uw oude tl verlichting vervangen voor de moderne LED verlichting. Ook ideaal als uw oude verlichtingsarmatuur defect is. Wij laten jullie zien hoe eenvoudig het is om deze te vervangen voor de Superfish Retro LED verlichting. 

Planten en koralen lijmen

U wilt uw aquariumplanten (mossen en dergelijke) gaan lijmen op bijvoorbeeld een mooi stuk spiderwood of een bonsaiboom?  Of u heeft een zoutwateraquarium en u gaat de mooie frags die u bij ons gekocht heeft lijmen op het rif in uw zeeaquarium. Na het aanschaffen van de speciale onderwaterlijm voor het aquarium rest nog de vraag; hoe moet ik dit gebruiken?

 

Wat is de eenvoudigste manier om te werk te gaan? Dat laten wij u zien in deze video: 

Superfish Start Tropical Kit unboxing.

Op zoek naar een aquarium? Wat dacht u van de Superfish Start Tropical Kit? Meer informatie over de Superfish Start Tropical Kit? Klik dan hier.