Video's

Welkom op de videopagina van Frits Kuiper Groningen. Hier kunnen jullie diverse video's vinden die wij hebben gemaakt. We behandelen topics waarvan wij denken dat ze handig zijn voor de hobby en geven u tips & tricks en laten u producten zien met instructies hoe te gebruiken. Dit alles voor onze Aquarium-, Terrarium- en Hengelsporthobby. Heeft u tips voor ons welke onderwerpen jullie graag terug willen zien? Laat het ons dan weten via de bekende social-mediakanalen. 

 

Wekelijks maken wij een nieuwe video. Abonneer u daarom op ons YouTube kanaal, zodat u niets mist! 

 

How-to-do Video

Unboxing Video 

 


Algen bestrijden in je aquarium, hoe te werk gaan bij algen.

Algen in het aquraium? Meten is weten... Deze week bespreken we hoe je de ideale waterwaardes krijgt en op een natuurlijke wijze, de algen in je aquarium kan bestrijden! Door het testen van het aquariumwater kan je de juiste balans bepalen, een juiste balans in het aquarium zorgt voor een goede plantengroei en voorkomt algengroei in het aquarium. Wil jij ook een mooi aquarium met levendige plantengroei en geen algen. Bekijk dan hier onze nieuwste vlog over algen bestrijden in het aquarium.

Vissen overwennen: de druppelmethode

Deze week laten wij jullie zien wat de beste manier is om gevoelige vissen aan jou aquarium water te laten wennen: door middel van de druppel methode!

Luchtvochtigheid terrarium

In deze video laten we jullie zien welke opties er zijn om de goeie luchtvochtigheid in het terrarium te regelen!

Dennerle nano aquarium

Nieuw bij ons in her assortiment: Dennerle aquaria!

Dennerle aquaria zijn ideaal voor iedere aquascaper, en vandaag gaan we jullie laten zien wat er allemaal in deze fantastische sets zit.

Aquamedic Catch bowl- Vangklok

Vandaag laten we jullie zien hoe je makkelijk, en stress vrij, vissen kan vangen met behulp van een vangklok

Colombo Magnet Stirrer

De Colombo magnet stirrer is een automatische magneetroerder die het watertesten d.m.v. druppeltesten een stuk eenvoudiger en nauwkeuriger maakt 

Superfish Gravel Cleaner L

Een onmisbare tool voor het onderhouden van uw aquarium, de SuperFish Gravel Clean L

Superfish Retro LED verlichting

Uw oude tl verlichting vervangen voor de moderne LED verlichting. Ook ideaal als uw oude verlichtingsarmatuur defect is. Wij laten jullie zien hoe eenvoudig het is om deze te vervangen voor de Superfish Retro LED verlichting

Planten en koralen lijmen

U wilt uw aquariumplanten (mossen en dergelijke) gaan lijmen op bijvoorbeeld een mooi stuk spiderwood of een bonsaiboom?  Of u heeft een zoutwateraquarium en u gaat de mooie frags die u bij ons gekocht heeft lijmen op het rif in uw zeeaquarium. Na het aanschaffen van de speciale onderwaterlijm voor het aquarium rest nog de vraag; hoe moet ik dit gebruiken?

 

Wat is de eenvoudigste manier om te werk te gaan? Dat laten wij u zien in deze video: 

Superfish Start Tropical Kit unboxing.

Op zoek naar een aquarium? Wat dacht u van de Superfish Start Tropical Kit? Meer informatie over de Superfish Start Tropical Kit? Klik dan hier.