Webshop Frits Kuiper Groningen

Welkom in de webshop van Frits Kuiper Groningen. Veel producten die u in onze webshop vind, zijn fysiek aanwezig in onze winkel en kunnen wij daarom snel leveren (levertijd 1 tot 3 werkdagen). 

 

Wij zijn namelijk niet enkel een webshop, maar wij zijn een fysieke winkel in de binnenstad van Groningen dat sinds 1947 bestaat. Intussen mogen we ons een begrip op aquarium- en hengelsportgebied in Noord-Nederland noemen  en tegenwoordig ook steeds meer daarbuiten. Met ons 70 jaar aan ervaring kunnen wij u goed adviseren!

 

Bij elk product vindt u een indicatie van de levertijd. Let wel op: dit is een indicatie. Mochten wij het product niet kunnen leveren binnen de indicatietijd, krijgt u persoonlijk een bericht van ons en zoeken we naar een passende oplossing. Doordat we een combinatie van webshop en fysieke winkel zijn, kan het voorkomen dat een klant bij ons in de winkel net met uw product de deur uit loopt.

 

Zoekt u een bepaalt product, maar staat het niet in onze webshop? Grote kans dat wij het wel kunnen leveren. Stuur ons een bericht en we zullen ons best doen dat u het zo snel mogelijk in huis heeft!

 

aquaria

techniek

onderhoud


toebehoren

voeders

terraria


Bodembedekking

hengelsport

aanbieding