Aquarium kopen

Aquaria heb je natuurlijk in alle soorten en maten, bijna ontelbaar om op te noemen daarom voor ons helaas ook onmogelijk om ze allemaal op voorraad te hebben. Maar omdat wij korte lijntjes hebben met onze leveranciers zijn de meeste aquaria al te leveren binnen 1 tot 3 werkdagen (mits voorradig bij de leverancier).

 

Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn. 

 

Onlangs toegevoegd aan onze webshop

Jecod DCP 6500
€ 109,90 1
HS Aqua Tubifex FD
vanaf € 3,90 1
Red Sea Energy AB+
vanaf € 12,90 1
JBL Slangaansluitblok
vanaf € 10,90 1
Red Sea DipX
vanaf € 7,90 1
Juwel SmartCam
€ 129,90 1
Colombo Aquatest Test Lab
€ 39,95 € 34,90 1

Superfish aquarium

U wilt een aquarium kopen maar de keuze is moeilijk, kies voor een Superfish aquarium en u bent ervan verzekerd dat u een goede aankoop doet. De Superfish aquaria zijn veelal complete aquarium sets die voorzien zijn van alle techniek en duurzame led aquariumverlichting. Van instapmodellen tot uitgebreide modellen met veel accessoires. 

 

We hebben ook Superfish aquaria in ons assortiment die perfect zijn voor aquascaping en het houden van vissen. Zoals de Superfish Home serie of de Superfish Scaper.

 

Een aquarium kopen maar u heeft wat extra informatie nodig wat voor u het meeste geschikte aquarium is? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met u kunnen bekijken wat de wensen en verwachtingen zijn.


Red Sea aquarium


Frits Kuiper Groningen is al een aantal jaren Red Sea dealer, naast de verschillende Red Sea producten mogen de Red Sea aquaria natuurlijk niet missen in het assortiment. Het grootste succes van de Red Sea lijn zijn toch wel de Red Sea Reefer aquaria. De rimless aquaria zijn voorzien van optic white glas, een goed doordachte sump en een prachtig afgewerkt meubel. Bij ons in de winkel vindt u een Red Sea Reefer 350 deluxe compleet ingericht en draaiende op het Red Sea reef care program. Gaat u een Red Sea aquarium kopen dan bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een perfect afgewerkt aquarium.


Juwel aquarium

U wilt graag een aquarium in huis, grote kans dat u een Juwel aquarium gaat kopen.  Juwel is een merk wat bij elke aquariaan wel kent. Een Juwel aquarium is meer dan alleen maar een aquarium kopen. Alle aquaria van Juwel zijn voorzien van LED aquarium verlichting en hebben een intern filtersysteem met verwarming. Juwel aquaria komen in de maten van 60cm tot 150cm, voor elk wat wils. Wilt u na het aquarium kopen uw aquarium thuis bezorgd hebben? Dit is mogelijk in een straal van maximaal 30 km vanaf onze winkel te Groningen, informeer naar de kosten om uw aquarium thuis te laten bezorgen.