DENNERLE NANO SCAPERS TANK BASIC 35 L - LED 5.0

De Dennerle Nano Scapers Tank is een panorama aquarium (afronde fronthoeken) met speciale maten voor een bijzondere dieptewerking en dus perfect voor aquascaping. Het aquarium wordt geleverd met een afdekruit incl. houders, warmte isolerende veiligheidsonderlegger, hoekfilter en Led verlichting. 

 

Als u opzoek bent naar een hoge kwaliteit, een perfecte afwerking dan is de Dennerle nano Scaper tank basic 35 liter met de nieuwste LED 5.0 een high-end keuze van Frits Kuiper Groningen

 

Als je op zoek bent naar een iets grotere tank hebben we ook de Dennerle Scaper tank basic 55 liter

DENNERLE NANO SCAPERS TANK BASIC 35 L - LED 5.0

Specificaties:

Aquarium: 40x32x28 cm;

Inhoud: 35 L

glasdikte: 5 mm

 

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 129,00

  • Beschikbaar


Dennerle aquarium kopen

Dennerle aquaria kunnen wij helaas (ivm glasbreuk) niet versturen. Na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijgt u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem? Dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen. Neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Dennerle aquascape aquraium

Het meest bekende merk voor de aquascapers is toch wel Dennerle. Frits Kuiper Groningen is tevens uw Dennerle dealer, niet alleen voor de aquascape aquariums maar ook voor alle overige Dennerle producten bent u bij Frits Kuiper aan het juiste adres. Hebben wij het product niet op voorraad van hoeft u waarschijnlijk nooit langer dan 1 dag te wachten voordat wij het voor u in huis hebben.