DENNERLE NANOCUBE BASIC 30 L - STYLE LED M

De Dennerle NanoCube Basic is een miniaquarium met panoramaruit voor zoet- en zeewater. De set bevat een afdekplaat, Scaper's Back zwarte achterwandfolie en een onderlegger van schuimplastic, Nano-hoekfilter en Nano.

 

Verder heeft Frits Kuiper Groningen alles in huis om van uw Dennerle nanocube 30 liter een fantastische aquascape te maken. 

DENNERLE NANOCUBE BASIC 30 L - STYLE LED M

Specificaties:

Aquarium: 30x30x35 cm

Inhoud 30 L:

Nano-hoekfilter

Nano Style Led M 6 W

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 109,90

  • Beschikbaar

Dennerle aquarium verzenden

Een aquairum van Dennerle kunnen wij helaas i.v.m. glasbreuk niet versturen. Na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijgt u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem? Dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen. Neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

 

Dennerle 30 liter kubus aquarium

Met de komst van de DENNERLE NANOCUBE BASIC 30 L - STYLE LED M hebben wij voor u een prachtige kubus in het assortiment die in elk interieur past. De Dennerle aquariums zijn tijdloos, strak en modern.