DENNERLE NANOCUBE COMPLETE+ 60 L - STYLE LED L

De Dennerle NanoCube Complete+ is een miniaquarium met panoramaruit voor zoet- en zeewater. De set bevat een afdekplaat, Scaper's Back zwarte achterwandfolie en een onderlegger van schuimplastic, Nano-hoekfilter en Nano Style Led. Plus Nano-garnalengrind Sulawesi Black, Nano DeponitMix voedingsbodem, Nano-thermometer.  U koopt uw Dennerle nanocube nu compleet bij Frits Kuiper Groningen zodat u direct kan genieten van uw 60 liter nanocube aquascape aquarium.

DENNERLE NANOCUBE COMPLETE+ 60 L - STYLE LED L

Specificaties:

Afmeting: 38x38x43 cm

Inhoud 60 L

Nano-hoekfilter XL

Nano Style Led L 8 W

 

De set bevat een afdekplaat, Scaper's Back zwarte achterwandfolie en een onderlegger van schuimplastic, Nano-hoekfilter en Nano Style Led. Plus Nano-garnalengrind Sulawesi Black, Nano DeponitMix voedingsbodem, Nano-thermometer. 

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 199,00

  • Beschikbaar

Dennerle Nanocube online kopen

Dennerle aquaria kunnen wij helaas niet versturen. Na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijgt u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem? Dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen. Neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

 

Aquascape cupe aquarium

Met de komst van de Dennerle Nanocube 60 is er nu een cube aquarium in het assortiment met een serieuze afmeting om ook nog wat leuke visjes in te houden. De 60 liter van de Dennerle Nanocube is compleet uitgerust met bodem, filter, verlichting en soil. zodat u thuis direct aan het aquascapen kan slagen. Zoekt u wat mooie bijpassende stenen voor uw Dennele Nanocube 60, neem dan ook hier eens een kijkje.