Dennerle Nano Scapers tank basic 55 liter

De Dennerle Nano Scapers tank basic 55 liter is een ideaal aquarium voor aquascaping. De ronde hoeken op de voorkant geven een moderne uitstraling, maar creëert daardoor ook een mooie dieptewerking. De Dennerle Nano Scapers tank basic 55 liter heeft ideale afmetingen waardoor mooi met diepte gewerkt kan worden. Dennerle levert dit mooi Nano aquarium als een compleet pakket met een energiebesparende Dennerle Nano Style LED L en hoekfilter XL.

Ook bevat de Dennerle Nano Scapers tank basic 55 liter een afdekruit incl. houders en warmte isolerende veiligheidsonderlegger

 

Als je op zoek bent naar een compleet aquarium met grote afmeting en veel mogelijkheden, is de Dennerle Nano Scapers tank basic 55 liter een goede keuze. 

 


Dennerle Nano Scapers tank basic 55 liter

De Dennerle Nano Scapers tank basic 55L is een ideaal aquarium voor aquascaping. Door de afgeronde hoeken op de voorkant creëert het een mooie dieptewerking. Inclusief afdekruit (met houders), Dennerle Nano LED Style L, hoekfilter XL en warmte isolerende veiligheidsonderlegger.

 

Productspecificaties:

  • Afmetingen: 45 cm (B) x 36 cm (L) x 34 cm (H)

  • Inhoud 55 L
  • Panoramisch
  • ideaal voor aquascaping
  • Inclusief hoekfilter XL
  • Inclusief Dennerle Nano LED style L
  • Inclusief warmte isolerende onderlegger 

 

 

Na ontvangst van de order, wordt het door u aangekochte aquarium direct gereserveerd, waarna u het kan afhalen bij ons in de winkel. Helaas is het niet mogelijk om aquaria te verzenden (dit i.v.m. glasbreuk), bezorgen binnen een straal van 30 km vanaf onze winkel is altijd een mogelijkheid. Infomeer naar de voorwaarden en kosten via ons contact formulier.

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan de website.

€ 179,00

  • Beschikbaar

Meer Dennerle aquariaDennerle Nano LED style L

De Dennerle Nano Scapers tank basic 55 liter wordt geleverd met een de Nano LED style L. Een elegante en moderne LED lamp. Door natuurlijke kleurweergave groeien vissen en planten optimaal. De Dennerle Nano LED style L is eenvoudig te installeren en geschikt voor glasdikten van 4-5 millimeter. Het levendige licht van 6500K geeft een mooi schitteringseffect. 


Dennerle Hoekfilter XL

De Dennerle hoekfilter XL is een krachtige pomp voor 150l per uur. Ondanks de kracht van het filter, is hij met 2 Watt zeer zuinig. De Dennerle Hoekfilter XL is stil en is praktisch niet te horen. 

Het schoonmaken is eenvoudig. Wel wordt aangeraden om het filter schoon te maken in aquariumwater, zodat bacteriën niet verdwijnen. Door smalle openingen is de Dennerle hoekfilter Xl geschikt voor (jonge) garnalen.


Dennerle garnalenvoer

DENNERLE NANO CRUSTA SPINAZIE STIXX, 30 GR
- Zinkende sticks van 100% natuurlijke spinazie. - Rijk aan essentiële voedingsstoffen. - Met waardevolle vitamines en sporenelementen. - Voor gezondheid, vitaliteit en kleurenpracht. - Zuiver natuurproduct. - ... (meer lezen)
€ 6,90 1
DENNERLE SHRIMP KING ATYOPSIS 35 G
Speciaal ontwikkeld poedervoer voor een biologisch uitgebalanceerde voeding van zoetwater-waaierhandgarnalen.   Met alle belangrijke voedings-, opbouw- en vitale stoffen. De deeltjes hebben een optimale grootte voor een effectieve voedselopn ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Dennerle Shrimp King baby
De Dennerle Shrimp King baby is speciaal ontwikkeld voor een evenwichtige groei van garnalenlarven. Het versterkt de gezondheid van de garnaal en een verschaling zonder problemen. Deze 100% natuurlijke zinkende voeding bevat de juiste proteï ... (meer lezen)
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING CAMBARELLUS 30 G
Inhoud: 30 gram. Een dagelijks hoofdvoer voor al uw Cambarellus kreeften.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COLOR 35 G
Inhoud: 30 gram. Frits Kuiper Groningen adviseert ongeveer 1-2 keer per 3 dagen 1 voedingstablet per 20 garnalen.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COMPLETE 30 G
Dit garnalen hoofdvoer is een compleet voer voor uw caridina en neocaridina garnalen.  Inhoud 30 gram.  Voer 1 tot 2x per dag een klein beetje.
€ 8,90 1
DENNERLE SHRIMP KING SNOW POPS 40 G
Dankzij het grote aantal positieve ingrediënten vormen Snow Pops een uitstekende afwisseling voor een aanvulling op het hoofdvoer. Ze bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei en snelle reproductie. Ook ideaal als waardevol tussendoortj ... (meer lezen)
€ 9,90 1