Juwel primo 70 led


Juwel Primo 70 Led

De eerste stappen in de aquaristiek op technisch topniveau. Moderne LED verlichting en efficiënte filtering ronden het Primo-concept perfect af. Het veilige onder frame garandeert een bijzonder stabiele stand en maakt een probleemloze plaatsing van het aquarium mogelijk zonder speciale onderlagen. Zorgvuldige verwerking, hoogwaardige materialen en perfect afgestemde techniek garanderen een maximum aan kwaliteit en veiligheid. Zo beleeft u gegarandeerd lang plezier van de Primo 70 LED.

 

De volgende varianten zijn beschikbaar;

 

Juwel Primo 70 Led Zwart 

Juwel Primo 70 Led Wit 

 

De aquaria van juwel zijn voorzien van interne filters, het is ook mogelijk om te kiezen voor een extern filter. Voor ons assortiment externe filters neem hier een kijkje.

 

Opzoek naar een aquariumonderlegger? dan hebben wij in het assortiment de JBL AquaPad

 

Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk (Nederland). Selecteer hiervoor "Bezorgen Juwel Aquarium". Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 99,00

  • Beschikbaar