Juwel Rio 125 Led

Een echte klassieker: JUWEL RIO 125 LED Aquarium

 

De RIO 125 LED is het kleinste aquarium in de RIO-lijn. Met zijn compacte afmetingen van 81 x 36 cm en het klassieke, rechthoekige design, past de RIO 125 LED zich zonder problemen aan elke woonstijl aan. Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk. Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het RIO 125 LED - aquarium. 

 

De set is verkrijgbaar in de volgende kleur varianten;
 
Juwel Rio 125 Zwart
Juwel Rio 125 Donkerbruin
Juwel Rio 125 licht hout
Juwel Rio 125 Wit
 
Het is ook mogelijk om enkel het aquarium of meubel los te bestellen
 
Juwel Rio 125 Zwart Aquarium
Juwel Rio 125 Zwart Meubel
Juwel Rio 125 Donkerbruin Aquarium
Juwel Rio 125 Donkerbruin Meubel
Juwel Rio 125 licht hout Meubel
Juwel Rio 125 licht hout Aquarium
Juwel Rio 125 Wit Aquarium
Juwel Rio 125 Wit Meubel
 

Bent u van plan om van dit aquarium een zoutwateraquarium te maken, de skimmer tunze 9004 raden wij dan aan.


Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.
 
 

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 275,00

  • Beschikbaar