Juwel Rio 180 Led

Het meest populaire JUWEL-aquarium: JUWEL RIO 180 LED

 

Het RIO 180 LED - aquarium combineert de onvergankelijke rechthoekige vorm met de modernste apparatuur. Met zijn compacte afmetingen van 101 x 41 cm en het klassieke, rechthoekige design, past de RIO 180 LED zich zonder problemen aan elke woonstijl aan.Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk. Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het RIO 180 LED - aquarium.

 

De set is verkrijgbaar in de volgende kleur varianten;
 
Juwel Rio 180 Zwart
Juwel Rio 180 Donkerbruin
Juwel Rio 180 Beuken
Juwel Rio 180 Wit
 
Het is ook mogelijk om enkel het aquarium of meubel los te bestellen
 
Juwel Rio 180 Zwart Aquarium
Juwel Rio 180 Zwart Meubel
Juwel Rio 180 Donkerbruin Aquarium
Juwel Rio 180 Donkerbruin Meubel
Juwel Rio 180 Beuken Meubel
Juwel Rio 180 Beuken Aquarium
Juwel Rio 180 Wit Aquarium
Juwel Rio 180 Wit Meubel
 

De aquaria van juwel zijn voorzien van interne filters, het is ook mogelijk om te kiezen voor een extern filter. Voor ons assortiment externe filters neem hier een kijkje.


Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.
 
 

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 330,00

  • Beschikbaar