Juwel Rio 240 Led

Benadrukt individualiteit: JUWEL RIO 240 LED

 

Elegant tijdloos design, perfect vakmanschap en innovatieve technologie - met 120 cm breedte kunt u gewoon genieten van prachtige zichten. Met een oppervlakte van 121 x 41 cm en het klassieke, rechthoekige design past het RIO 240 LED - aquarium zich compromisloos aan elke woonomgeving aan. Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk. Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het RIO 240 LED - aquarium.

 

De set is verkrijgbaar in de volgende kleur varianten;
 
Juwel Rio 240 Zwart
Juwel Rio 240 Donkerbruin
Juwel Rio 240 Licht hout
Juwel Rio 240 Wit
 
Het is ook mogelijk om enkel het aquarium of meubel los te bestellen
 
Juwel Rio 240 Zwart Aquarium
Juwel Rio 240 Zwart Meubel
Juwel Rio 240 Donkerbruin Aquarium
Juwel Rio 240 Donkerbruin Meubel
Juwel Rio 240 Licht hout Meubel
Juwel Rio 240 Licht hout Aquarium
Juwel Rio 240 Wit Aquarium
Juwel Rio 240 Wit Meubel

 

De aquaria van juwel zijn voorzien van interne filters, het is ook mogelijk om te kiezen voor een extern filter. Voor ons assortiment externe filters neem hier een kijkje.
 

Wilt u dit aquarium gaan gebruiken voor zoutwater, dan adviseren wij de tunze 9004 als skimmer.


Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.
 
 

 

 

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 415,00

  • Beschikbaar