Juwel Rio 450 Led

Grootte verwerkelijken: JUWEL RIO 450 LED

 

Grote voorstellingen hebben ruimte nodig - Het RIO 450 LED-aquarium biedt daarvoor met zijn 450 liter voldoende ruimte.

Met zijn 50 cm diepte en 66 cm hoogte is het RIO 450 LED-aquarium het grootste aquarium van de RIO-lijn. Het RIO 450 LED-aquarium biedt aan zowel grote vissen als speciale zeedieren een thuis.

Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk.

Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het RIO 450 LED-aquarium.

 

De set is verkrijgbaar in de volgende kleur varianten;
 
Juwel Rio 450 Zwart
Juwel Rio 450 Donkerbruin
Juwel Rio 450 Licht hout
Juwel Rio 450 Wit
 
Het is ook mogelijk om enkel het aquarium of meubel los te bestellen
 
Juwel Rio 450 Zwart Aquarium
Juwel Rio 450 Zwart Meubel
Juwel Rio 450 Donkerbruin Aquarium
Juwel Rio 450 Donkerbruin Meubel
Juwel Rio 450 Licht hout Meubel
Juwel Rio 450 Licht hout Aquarium
Juwel Rio 450 Wit Aquarium
Juwel Rio 450 Wit Meubel

 

De aquaria van juwel zijn voorzien van interne filters, het is ook mogelijk om te kiezen voor een extern filter. Voor ons assortiment externe filters neem hier een kijkje. Heb je bijvoorbeeld cichilden dan raden wij de xpro2000 aan voor dit aquarium
 
Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.
 
 

 

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 699,00

  • Beschikbaar