Juwel Trigon 190 Led

 

Perfect in scène gezet: JUWEL TRIGON 190

 

Indrukwekkende dieptewerking - het TRIGON 190-aquarium past naadloos in elke hoek van de kamer en creëert een rustige plek voor het hele gezin. Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk.Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het TRIGON 190-aquarium.

 

De set is verkrijgbaar in de volgende kleur varianten;
 
Juwel Trigon 190 Zwart
Juwel Trigon 190 Donkerbruin
Juwel Trigon 190 Licht hout 
Juwel Trigon 190 Wit
 
Het is ook mogelijk om enkel het aquarium of meubel los te bestellen
 
Juwel Trigon 190 Zwart Aquarium
Juwel Trigon 190 Zwart Meubel
Juwel Trigon 190 Donkerbruin Aquarium
Juwel Trigon 190 Donkerbruin Meubel
Juwel Trigon 190 Licht hout Meubel
Juwel Trigon 190 Licht hout Aquarium
Juwel Trigon 190 Wit Aquarium
Juwel Trigon 190 Wit Meubel
 

De aquaria van juwel zijn voorzien van interne filters, het is ook mogelijk om te kiezen voor een extern filter. Voor ons assortiment externe filters neem hier een kijkje.


Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.
 
 

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 470,00

  • Beschikbaar