Juwel Trigon 350 Led

Uitzonderlijke diepte: JUWEL TRIGON 350

 

Het TRIGON 350-aquarium schittert in elke hoek met zijn unieke diepte van 87 cm en zijn gebogen voorruit. Het TRIGON 350-aquarium biedt aan zowel grote vissen als speciale zeedieren een thuis. Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk. Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het TRIGON 350-aquarium.

 

 

De set is verkrijgbaar in de volgende kleur varianten;
 
Juwel Trigon 350 Zwart
Juwel Trigon 350 Donkerbruin
Juwel Trigon 350 Licht hout 
Juwel Trigon 350 Wit
 
Het is ook mogelijk om enkel het aquarium of meubel los te bestellen
 
Juwel Trigon 350 Zwart Aquarium
Juwel Trigon 350 Zwart Meubel
Juwel Trigon 350 Donkerbruin Aquarium
Juwel Trigon 350 Donkerbruin Meubel
Juwel Trigon 350 Licht hout Meubel
Juwel Trigon 350 Licht hout Aquarium
Juwel Trigon 350 Wit Aquarium
Juwel Trigon 350 Wit Meubel

 

De aquaria van juwel zijn voorzien van interne filters, het is ook mogelijk om te kiezen voor een extern filter. Voor ons assortiment externe filters neem hier een kijkje
 
Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.
 
 

 

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 895,00

  • Beschikbaar