Juwel Vision 180

Klein maar exclusief: JUWEL VISION 180

 

Elegante uitstraling en perfect op elkaar afgestemde details! Met een breedte van 92 cm is de VISION 180 het kleinste aquarium van de VISION-lijn. Dankzij zijn gebogen voorruit is de VISION 180 niet alleen in kleine kamers zeer indrukwekkend. Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk. Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het VISION 180-aquarium.

 

De set is verkrijgbaar in de volgende kleur varianten;

 

Juwel Vision 180 Zwart

Juwel Vision 180 Donkerbruin

Juwel Vision 180 Beuken

Juwel Vision 180 Wit

 

Het is ook mogelijk om enkel het aquarium of meubel los te bestellen

 

Juwel Vision 180 Zwart Aquarium

Juwel Vision 180 Zwart Meubel

Juwel Vision 180 Donkerbruin Aquarium

Juwel Vision 180 Donkerbruin Meubel

Juwel Vision 180 Beuken Meubel

Juwel Vision 180 Beuken Aquarium

Juwel Vision 180 Wit Aquarium

Juwel Vision 180 Wit Meubel

 

Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 409,90

  • Beschikbaar