Juwel Vision 260 Led

Het VISION 260-aquarium vormt met zijn gebogen voorruit een expressie van elegantie en plaatst het levende beeld van een aquarium mooi in de schijnwerpers. Met een breedte van 121 cm biedt de VISION 260 veel ruimte voor creativiteit. Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk. Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het VISION 260-aquarium.

 

De set is verkrijgbaar in de volgende kleur varianten;

 

Juwel Vision 260 Zwart

Juwel Vision 260 Donkerbruin

Juwel Vision 260 Licht hout

Juwel Vision 260 Wit

 

Het is ook mogelijk om enkel het aquarium of meubel los te bestellen

 

Juwel Vision 260 Zwart Aquarium

Juwel Vision 260 Zwart Meubel

Juwel Vision 260 Donkerbruin Aquarium

Juwel Vision 260 Donkerbruin Meubel

Juwel Vision 260 Licht hout Meubel

Juwel Vision 260 Licht hout Aquarium

Juwel Vision 260 Wit Aquarium

Juwel Vision 260 Wit Meubel

 

Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Let op, aquaria is afhaalprijs. Verzending eventueel mogelijk tegen € 50,- (Nederland) Voor meer info zie onze leveringsvoorwaarden onderaan onze website.

€ 579,90

  • Beschikbaar