Aquaria kunnen wij helaas niet versturen, na ontvangst van de betaling gaan wij het aquarium voor u bestellen en krijg u van ons een berichtje wanneer het aquarium kan worden afgehaald. Is afhalen een probleem dan is er ook een mogelijkheid om het aquarium binnen een staal van 30 km van onze winkel te laten bezorgen, neem contact met ons op wat de mogelijkheden en de kosten zijn

Superfish aquaria

Superfish bied een breed scala aan (nano)aquaria, zo compleet en modern mogelijk. Voorzien van Energiezuinige LED verlichting in alle soorten en maten.

 

Het overgrote deel van de superfish aquaria hebben wij op voorraad staan bij ons in de winkel, voor meer informatie betreffende onze voorraad kan u het beste even contact met ons op nemen.

 

Voor het gehele assortiment Superfish klik HIER

 

 

Na ontvangst van de order, wordt het door u aangekochte aquarium direct gereserveerd, waarna u het kan afhalen bij ons in de winkel.

 

Helaas is het niet mogelijk om aquaria te verzenden (dit i.v.m. glasbreuk), bezorgen binnen een straal van 30 km vanaf onze winkel is altijd een mogelijkheid. Infomeer naar de voorwaarden en kosten via ons contact formulier.

 

 

€ 64,90