Aquarium Aanbiedingen

 

In onze webshop staan heel veel leuke actieproducten die in de aanbieding zijn. Wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt van producten die niet mag missen. De beste aquarium aanbiedingen voor u speciaal geselecteerd.

Superkoopjes 50% korting

 

Voor een dubbeltje op de eerste rang? Dat kan bij Frits Kuiper Groningen. Sla nu uw slag met deze SUPERKOOPJES! Dit zijn goede kwalitatieve producten die bij ons uit het assortiment gaan of producten die tegen de t.h.t. datum aan zitten. Producten zijn allen nieuw en nu allemaal voor de helft van de prijs! 50% KORTING

OVERIGE Aanbieding zoetwater

Superfish IQ13 Reef
€ 79,80 € 39,90 1
Wave 15 Rood
€ 69,95 € 29,90 1

OVERIGE Aanbieding zoutwater

Aquarium producten voor een scherpe prijs

Frits Kuiper Groningen heeft altijd aquarium aanbiedingen in huis. Dit zijn producten die wat extra aandacht verdienen, en die u niet mag missen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten die nieuw op de markt zijn. Veel interessante items vindt u in de categorie OP=OP aanbieding. Wilt u een complete aquarium set samenstellen dan geven wij u altijd de scherpste prijs. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens bij ons langs te komen. Laat ons u een persoonlijke aquarium aanbieding doen.