Superfish Vijverpompen aanbieding

Deze aanbieding kunt u gewoon niet laten liggen! De Superfish vijverpomp, nu met 50% korting van de adviesprijs. Beperkt op voorraad, dus OP=OP aanbieding.

Superfish High Flow Pomp 20.000 liter - 50% korting!

Superfish HighFlow vijverpomp is een professionele waterpomp voor de vijver met een zeer hoge wateropbrengst voor grote vijvers en aquacultuur, ook ideaal voor waterbeweging in grote koivijvers en waterpartijen.

 

– Energiebesparend, verplaatst grote hoeveelheden vijverwater bij een extreem laag stroomverbruik.

– DCS aandrijving met vortex schoepen.

– 110 mm uitlaat voor een optimale waterdoorvoer.

 

20.000 liter per uur!

€ 169,00

€ 75,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen

Op = op VIJVERPOMPEN AANBIEDING

Door slim inkopen hebben wij een mooie partij vijverpompen verkregen die wij in de 50% aanbieding voor u hebben. Het zijn nieuwe energiezuinige pompen, maar inmiddels vervangen door nieuwe modellen. Dit maakt de pomp natuurlijk niet minder goed en de 2 jaar garantie is ook gewoon van toepassingen. Koop degelijke kwaliteit voor een zacht prijsje.

Superfish Vijverpomp

De Superfish vijverpompen zijn betrouwbare, energiezuinige vijverpompen en nu zeer voordelig te koop bij Frits Kuiper Groningen. U koopt de vijverpompen van Superfish gemakkelijk via onze webshop aanschaffen of u komt langs bij ons in de winkel om uw Superfish vijverpomp direct in ontvangst te nemen. Aan u de keus, maar doe dat snel want op = op!