Aquarium Super koopjes

50% KORTING

Zeer interessante aanbiedingen voor het aquarium. Producten die uit het assortiment gaan,  producten die tegen het einde van de t.h.t. datum zitten.

Colombo Platy care 100ML

Colombo Platy Care is een 100% natuurlijk zout, verrijkt met vitaminen, mineralen en verzorgende bestanddelen. Platy's en andere levendbarenden, zoals guppy's en zwaarddragers, zijn tropische vissoorten welke het beter doen in speciaal geprepareerd aquariumwater. Colombo heeft hiervoor Platy Care ontwikkeld. Naast zuiverende bestanddelen, zoals natuurlijke polymeren bevat platy Care ook verzorgende bestanddelen zoals vitamines en sporen elementen. Het intressantste ingrediënt van Platy Care is echter het extract van cattapa-bladeren: Catapa bladeren wordin het Zuidoost Azië al decennialang gebruikt om visziektes te voorkomen. Colombo heeft een extractie ontwikkeld om de nuttige bestanddelen uit de catappa-bladeren te halen zodat deze aan Platy Care kunnen worden toegevoegd.

 

€ 5,50

€ 2,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen


Sera Co2 tabs

De sera CO2-Tabs worden gewoon in de betreffende schacht van de CO2-diffusiereactor gedaan. Elk tablet geeft dan bij contact met het aquariumwater ca. 100 ml (overeenkomend met 2500 belletjes) CO2 evenals waardevolle sporenelementen en vitale stoffen af. Derhalve kan het aquarium continu op welgedoseerde wijze over deze stoffen beschikken.

 

Sera Co2 tabs Plus zijn tabletten voor de diffusiereactor van de Sera Co2 start.

 

€ 4,90

€ 2,45

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen

Sera No3 nitraat-test

De Sera No3 (nitraat) test is om snel en gemakkelijk de nitraat waarde van uw water te bepalen. Goed voor +- 60 testen.

 

Nitraat (NO3) is een indicatie voor een sterke organische belasting. Een langdurige te hoge nitraat waarde kan leiden tot ziektes bij vissen en garnalen. een deel van het water verversen is een acute remedie. Meer snel groeiende planten toevoegen help op lange termijn om nitraat op te nemen.

€ 12,90

€ 6,45

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen